Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στην Αμερικη η εταιρεια επενδυσε τρελλα χρηματα για τη διαφημιση αυτου του οπλου με το εργο που γυρισε με τον Tony Vandermore στην Αλασκα. Οποιος εχει χρονο μπορει να δει το βιντεο εδω με σκηνες που πραγματικα κοβουν την ανασα

.buy buy.Τι μαλακια δοκιμή ειναι αυτή μπορει να μου πει κάποιος ;
Ευτυχώς που γεμίζει και απογεμίζει ελυκολα.
Θα μας τρελάνουν ρεεεεεε
...
Αυτό σκέφτηκα και γω Δημήτρη όπλο διαφημίζεται, φυσίγγια επίσης δεν έχουν ένα πίνακα δοκιμών,κατά τα άλλα όμως δυνατά καλά φυσεκια .sarcastic. .

Εντάξει παιδιά μπορεί από ότι βλέπετε να είμαι φαν της φίρμας αλλά ολόκληρη αντιπροσωπεία να κάνει πρώτη Πανελλήνια επίδειξη ντουφεκωντας κουβάδες σε απόσταση μετρημένη με βήματα???Μπορεί το brand να σπρώχνει στην αγορά αλλά Δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα ......

Εντάξει παιδιά μπορεί από ότι βλέπετε να είμαι φαν της φίρμας αλλά ολόκληρη αντιπροσωπεία να κάνει πρώτη Πανελλήνια επίδειξη ντουφεκωντας κουβάδες σε απόσταση μετρημένη με βήματα???Μπορεί το brand να σπρώχνει στην αγορά αλλά Δεν είναι σοβαρά αυτά τα πράγματα ......
Ε ναι ,δεν έχει να κάνει με την προτίμηση του καθ ενός και φυσικά δεν αναφέρεται κανείς στην ποιότητα του όπλου ή της ντουφεκιάς του.
Θυμίζει κατι πιτσιρικάδες στην αμερική που ντουφεκάνε κουβάδες και μπουκάλια ...sarcastic.

Βαλε ρε φιλε εναν πινακα 1.5χ1.5 όπως εχει ο Ναυπλιωτης και ριξε στα 50 40 30 20 μετρα με χοντρα και ψιλα. Στησε το οπλο σε ενα τραπεζι και ριξε 10 μονοβολα να φανει τι μπορει να κανει το οπλο απο γκρουπαρισμα.
Απλα πραγματα που τα κανουμε εμεις στις δοκιμες μας και δεν τα κανει ο αντιπροσωπος.xm.

Εγω δεν μπορω να διακρινω εαν προκειται για επισημη παρουσιαση της εταιρειας ή εαν προκειται για ιδιωτικη πρωτοβουλια του κυριου στο βιντεο της δοκιμης κατοπιν βεβαια αδειας απο την εταιρεια. Αυτο ομως που με παραξενεψε και εχω απορια για το νόημά του, ειναι αυτο που λεει ο κυριος της δοκιμης προς το τελος στο 5:44 για τις επιτυχεις βολες με τα μονοβολα "και τις εκανα με ανοιχτα τα ματια ετσι;" .xm. :)

Στην Αμερικη δωσαν το οπλο στον Tony Vandermore να το κυνηγησει στην Αλασκα.
Εδω θα μπορουσαν να το δωσουν σε μενα και να τους φτιαξω ενα βιντεο σουπερ με την SBE III στον Εβρο....sarcastic..sarcastic..my man.
Αν στο ειχαν δώσει φέτος να έβλεπα τι βιντεάκι θα τους έφτιαχνες .sarcastic.

Εδω θα μπορουσαν να το δωσουν σε μενα και να τους φτιαξω ενα βιντεο σουπερ με την SBE III στον Εβρο....sarcastic..sarcastic..my man.

Ρε δεν κανεις προταση στον Κυργια λεω εγω. Ασε που θα εκανες και την διαφημιση τσαμπα ενω στον Vandermore σκασανε κατι μυρια

Το δώσανε στον άλλο κύριο και έριχνε στα μπετονια πισο από την Αποθήκη .sarcastic.Μου θημησε εμένα στο γυμνασιο που επερνα το όπλο κριφα και βαρουσα μπετονια στο χωριό. Πίσω από το χτημα .big smile.

Το δώσανε στον άλλο κύριο και έριχνε στα μπετονια πισο από την Αποθήκη .sarcastic.Μου θημησε εμένα στο γυμνασιο που επερνα το όπλο κριφα και βαρουσα μπετονια στο χωριό. Πίσω από το χτημα .big smile.
Και συ ρε φίλε αντί για εκατομμύρια έτρωγες ξύλο.Αδικη ζωή .....sarcastic.

Ρε δεν κανεις προταση στον Κυργια λεω εγω. Ασε που θα εκανες και την διαφημιση τσαμπα ενω στον Vandermore σκασανε κατι μυρια
Ναι ρε φιλε.Μια ΣΒΕΙΙΙ και τα φυσιγγια της χρονιας θα του κοστιζε!!!!Βενζινες και ... τσιπουρα στην καλυβα δικα μου...ha haaa

Θεωρώ το βίντεο της παρουσίασης ντροπιαστικό κοροϊδευτικό.
Οι Έλληνες κυνηγοί δεν αξίζουν τέτοιες παρουσιάσεις.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν με ενοχλεί ο ηθοποιός.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back