Οπότε ψάχνω και μεταχειρισμένη της breda. OK, δεν το γνώριζα ότι ταιριάζει κάνη άλλης εταιρείας.υπομονή ψάχνεις παίρνεις άλλη κάννη κι η δική μου γνώμη
υπάρχουν μεταχειρισμένες κάννες breda
breda ανδρανείας όπως Astro Astrolux Ermes Echo.........Οπότε ψάχνω και μεταχειρισμένη της breda. OK, δεν το γνώριζα ότι ταιριάζει κάνη άλλης εταιρείας.
Εμενα ειναι απο astro και οι δυο τασο σου βαλα καποια λινκ στην αγγελια που ζητας κανη δεστα επισης εχει μια ο γκιουλεκας νομιζω στη θεσαλονικη εψαχνε ενας φιλος και 350 ομως αν θυμαμαι καλαbreda ανδρανείας όπως Astro Astrolux Ermes Echo.........
....βρίσκει 66 πόντους από παλιά Rafaelo με φοβερά μέταλλα (όπως πολλές φορές αναφέρουν οι ερωτευμένοι με τα παλιά μέταλλα) και είναι αρχηγός...350 ομως αν θυμαμαι καλα
Σωστο σε βρισκω Αμα κανει υπομονη σιγουρα θα βρει....βρίσκει 66 πόντους από παλιά Rafaelo με φοβερά μέταλλα (όπως πολλές φορές αναφέρουν οι ερωτευμένοι με τα παλιά μέταλλα) και είναι αρχηγός...
Με σκάρτο 200αρι καθαρίζει και του μένει και η μοντιφα για extreme καρτερακια
Νομίζω έχει πολύ sbe 3 μέσα..Η ραφαελο και η βινσι κανανε παιδάκι?.buy.
Εγω θα κοίταζα και αυτή τη λύση.δηλαδη να την πουλούσα και να αγόραζα αυτή..
https://www.car.gr/parts/view/11092179/
Το καλυψε ο Τακης!
Προσωπικα,δεν θα πειραζα την υπαρχουσα!
Θα ψαχνομουν για κάποια μεταχειρισμενη,κατα προτιμηση απο Centro.
Φημολογείται πως αυτες...σκοτωνουν!
Άσχημα όπλα κατά την άποψη μου...Πάρτε ένα κροκοδειλατο να ησυχασεται
Πάρτε ένα κροκοδειλατο να ησυχασεται
Λίγο διαστημικια Σταμάτη.H Lupo δεν με χάλαγε καθόλου
Για περίεργα γούστα Βασίλη.Άσχημα όπλα κατά την άποψη μου...
Χαχα αυτο σκεφτόμουν κ εγώ..Αν έβρισκε τρόπο η benelli να τα στείλει στο διάστημα σε εξωγήινους θα έκανε τρελές πωλήσεις..Λίγο διαστημικια Σταματη
Ήδη κάνει τρελές πωλήσειςΧαχα αυτο σκεφτόμουν κ εγώ..Αν έβρισκε τρόπο η benelli να τα στείλει στο διάστημα σε εξωγήινους θα έκανε τρελές πωλήσεις..
Αλλά είπαμε,ότι αγαπάει ο καθένας..