Να χουμε να λέμε ΒασίληΕ και τι έγινε ρε παιδιά, σας κλέψανε στο ζύγι;
Κάτι δεν κάνεις καλά Νίκο,είπαμε από τρύπα σε τρύπα!!Το είχα και εγώ απορια αυτό ...η 20 άρα έτσι μου βγάζει κανη 63 είναι λογικο αυτο?
Απ τη τρυπα του κλειστρου(οπου γεμιζουμε φυσιγγια) εως τη τρυπα(μπροστα) της κανης προφανως εννοεις ή κανω λαθος? Εαν ειναι ετσι, τοτε κι εμενα βγαινει 71.Ο κυργιας παντως στη σελιδα του "λεει",61,66,70,76cm.Λεωνίδα από τρύπα σε τρύπα μετράμε!!εμένα η δικιά μου crio 66cm ακριβώς!!
Απ την τρύπα της θαλάμης έως την άκρη του στομίου φυσικα
Η δικιά μου ραφαέλλο από την πατούρα που πατάει το φυσσίγγι μέχρι το στόμιο είναι 65 cm!Παιδες μια απορία....οι raffaello με μηκος κανης 66cm ειναι οντως 66 ή μηπως ειναι στη πραγματικοτητα 65.Στη δικια μου παντως ειναι 70cm και οχι 71.Υποψιν τη κανη δε τη μετραμε απ το σημειο που τελειωνει το καπακι του κλειστρου(βασης), αλλά πιο μπροστα.Οποιοι εχουν 66cm κανη,αν μπορουν ας κανουν ενα κοπο να μου φυγει η απορια..xm.
Σταθερο τσοκαρισμα ή με εναλλασομενα τσοκ?Ρωταω γιατι με σταθερα τη δινουν 65,ενω με τσοκ 66.Παντως και μενα απ τη πατουρα που παταει το φυσιγγι εως το στομιο ειναι 70cm(κανη με τσοκ).Αντικειμενικα παντως, ετσι πρεπει να γινεται σωστη μετρηση.Η δικιά μου ραφαέλλο από την πατούρα που πατάει το φυσσίγγι μέχρι το στόμιο είναι 65 cm!
Παναγιώτη Κώνο εκανες;Δευτερη δοκιμη του οπλου σημερα μετα απο τις επεμβάσεις με σιγουριά πλέον μπορώ να πω ότι το οπλο μεταμορφώθηκε απλά γαζωνει με φυσίγγια ιδιογομωσης πάλι 30γρ σήμερα ξεκίνησα με BL αλλά τα πουλια πετούσαν μακρια και έβαλα MR ειδικά 3 τουφεκιές ήταν highlight
Αύριο θα πάρω το Λιάκο τηλέφωνο να του πω συνχαρητηρια
Ναι απόστολε και πορτινγκ στο ΛιάκοΠαναγιώτη Κώνο εκανες;
Θέλεις κώνοΠαναγιώτη Κώνο εκανες;
Θέλει τραλαλα ha haaaΘέλεις κώνο
Έχω κάποιες αλλά θέλω να ρίξω και άλλες αλλά να σου πω την αλήθεια νικολη δε με πολυπειραζει κιόλας αυτά που βλέπω δε τα βλεπα οπότε...Έχεις τσεκάρει κατανομές Παναγιώτη πριν τον κώνο και μετά ;
5 γιαλισμενοςΠολύ ωραία, τι μήκος το ειναι τώρα ;
Θέλεις κώνο
ΝακιαμουΘέλει τραλαλα ha haaa
Ωραιος Παναγιώτη! Πρόσεξα και καστομ κοντακι οποτε θα τον απολαυσειςΝαι απόστολε και πορτινγκ στο Λιάκο