Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν νομιζω οτι γινεται αλλαγη αποθηκης, αλλα αυτο το οπλο ειναι πολεμικο, αν ο φιλος σου δεν τη θελει για περπατητο αλλα για καρτερι να την χτυπησει... Η τιμη ειναι αστεια... ;);)
Έχω το ίδιο όπλο η αποθήκη δεν βγένει. Η τιμη ειναι τσάμπα παρτηνε με κλιστα ματιά.

Σημερα ξανακαναμε δοκιμη.
Παιδια μου αρεσει αυτο το οπλο.
Ανακρουση ελαχιστη.
Ζυγισμα αψογο.
Μηχανισμος και εμφανιση!!!!!!!!!!!!!
Το κλειστρο,καμια σχεση με του Μ1,δεν ξεκλειδωνει απο την κανη.
Παμε στην δοκιμη.
fiocchi pl36.
Παλι σε καταλογο βρεγμενο..
Αποτελεσματα.
Καλυτερη κατανομη η beneli με περιπου 12 περισσοτερα σκαγια.
30 σελιδες πανω σε διατρηση η auto5
Υπαρχει εξηγηση για αυτο. 5εκ. μακρυτερη και αχρωμιωτη κανη,η οποια ειναι υπερβολικα δουλεμενη και συντηρημενη.Εστω και με μια τουφεκια την καθαριζω και την λειαινω ευλαβικα.

Πιστευω οτι με μια αποχρωμιωση και λειανση η κανη της benelli powerbore θα ανεβει δραματικα

Ανακρουση ελαχιστη.
Ζυγισμα αψογο.
Παμε στην δοκιμη.
fiocchi pl36.
Αποτελεσματα.
Υπαρχει εξηγηση για αυτο. 5εκ. μακρυτερη και αχρωμιωτη κανη,η οποια ειναι υπερβολικα δουλεμενη και συντηρημενη.Εστω και με μια τουφεκια την καθαριζω και την λειαινω ευλαβικα.

Πιστευω οτι με μια αποχρωμιωση και λειανση η κανη της benelli powerbore θα ανεβει δραματικα

Πολλη φοβαμε μην γηνει πολλη χωνη με την αποχρωμιωση......

Και με τα φεντεραλ τα πριμιουμ σκοτωνω μόνο που αυτά είναι 64 .
Ναι γιατι ειναι φυσιγγαρες!Και δεν νομιζω πως θα εχεις παραπανο σκαγια στις οριακες αποστασης πανω στο θηραμα!Ισα ισα εχεις ενα αργο φυσιγγι

Βρε καλως τον πισω!!
Και ποιος ο λογος να ριξω πανω απο 36 γρμ Στελιο??Μηπως ειναι λιγα??Δεν νομιζω.Παρ ολα αυτα δεν ειναι 36γρμ τα "ορια" της Benelli.Μεχρι 40 που εχω γεμισει και ριξει το οπλο μ@μ@ει.Και για να πω την αληθεια προσωπικα δεν ενιωσα ποτε την αναγκη να "φορτωσω" πολλα γρμ.Με 35 γρμ εχω "γραψει εργα"!!
Κανε τις δοκιμες σου λε φυσιγγια 34-35 γραμαρια με καλες πυρητιδες και συγκρινετα με 40 γραμαρια και πανω να δεις τις διαφορες!Αν εχεις καινουριο μπενελι τυπου μ2 και τα σχετικα θα κλαις με μαυρο δακρυ!Εγω τις εχω κανει αυτες τις δοκιμες στο παρελθον!Και οχι φιλε στην χειρωτερη θα ριξω 38 γραμαρια!Παντα δουλευω 32-34!

Ανακρουση ελαχιστη.
Ζυγισμα αψογο.
Παμε στην δοκιμη.
fiocchi pl36.
Αποτελεσματα.

Πιος ο λογος να βαλεις χερι σε ενα οπλο 2.000 ευρω που εχει ειδη καλη τουφεκια απο την μανα του!Και να μην το βελτιωσεις με ενα καλο τσοκακι

Μια μια οι απαντησεις.
(Τα τσοκ στην διατριση δεν νομίζω να παιζουν τόσο μεγάλο ρόλο αφού έτσι και αλλιώς είχε ποιο πολλά σκαγια η μπενελι)
Συμφωνω απολυτα. Ετσι για την ιστορια..30 ιντσες 18,43 με αυλομετρο σε ολο το μηκος 17,28 στους τελευταιους 7 ποντους.

(Πιος ο λογος να βαλεις χερι σε ενα οπλο 2.000 ευρω που εχει ειδη καλη τουφεκια απο την μανα του!Και να μην το βελτιωσεις με ενα καλο τσοκακι)
Γιατι λογω της χρωμιωσης η λειανση ειναι για κλαματα.
Αν βγαζει τωρα τουφεκιες,φαντασου τι θα κανει με αποχρωμιωση και λειανση.Θα απογειωθει.

(Αληθεια ξερει κανένας πόσο παχος έχει η χρωμιωση?)
Χωρις να ειμαι σιγουρος περασαν και 30 χρονια,απο την σχολη.
Το παχος επιμεταλωσης ειναι αναλογο του χρονου παραμονης στην μπανιερα,και ειναι 1 μικρο.Δηλ 1εκ.του χιλιοστου.

Το περιεργο ειναι οτι δεν εχω ξαναδει μπενελι η μπερετα, να βγαζει ποιοτητα στην τουφεκια.

Μια μια οι απαντησεις.
(Τα τσοκ στην διατριση δεν νομίζω να παιζουν τόσο μεγάλο ρόλο αφού έτσι και αλλιώς είχε ποιο πολλά σκαγια η μπενελι)
Συμφωνω απολυτα. Ετσι για την ιστορια..30 ιντσες 18,43 με αυλομετρο σε ολο το μηκος 17,28 στους τελευταιους 7 ποντους.

(Πιος ο λογος να βαλεις χερι σε ενα οπλο 2.000 ευρω που εχει ειδη καλη τουφεκια απο την μανα του!Και να μην το βελτιωσεις με ενα καλο τσοκακι)
Γιατι λογω της χρωμιωσης η λειανση ειναι για κλαματα.
Αν βγαζει τωρα τουφεκιες,φαντασου τι θα κανει με αποχρωμιωση και λειανση.Θα απογειωθει.

(Αληθεια ξερει κανένας πόσο παχος έχει η χρωμιωση?)
Χωρις να ειμαι σιγουρος περασαν και 30 χρονια,απο την σχολη.
Το παχος επιμεταλωσης ειναι αναλογο του χρονου παραμονης στην μπανιερα,και ειναι 1 μικρο.Δηλ 1εκ.του χιλιοστου.

Το περιεργο ειναι οτι δεν εχω ξαναδει μπενελι η μπερετα, να βγαζει ποιοτητα στην τουφεκια.
Εν μερη θα διαφωνησω εδω φιλε μου!Γιατι αν κανεις αποχρωμιοση στην ουσια θα ανοιξεις και τον αυλο του οπλου!Χωρις να γνωριζεις μετα το ποσο "σωστα" θα τουφεκαει αφου αλλαζει ολη η γεωμετρια της κανης του μετα!

Παιδες μια απορία....οι raffaello με μηκος κανης 66cm ειναι οντως 66 ή μηπως ειναι στη πραγματικοτητα 65.Στη δικια μου παντως ειναι 70cm και οχι 71.Υποψιν τη κανη δε τη μετραμε απ το σημειο που τελειωνει το καπακι του κλειστρου(βασης), αλλά πιο μπροστα.Οποιοι εχουν 66cm κανη,αν μπορουν ας κανουν ενα κοπο να μου φυγει η απορια..xm.

Status
Not open for further replies.
Back