Κατάλαβα. ..και εσύ έτοιμος να πάρεις μπερετα είσαι.Δεν υπάρχει όπλο στα μέτρα μας που να μην σκοτώνει... Μην αναπαράγεται συνέχεια την κλασσική κ χιλιοειπωμενη φράση...
Υπάρχουν κανες όμως που αποδίδουν καλύτερα σε ένα μεγαλύτερο εύρος διαφορετικών φυσιγγιων... Αυτο είναι αλήθεια... είναι αποτέλεσμα της ποιότητας των σκαγιων που βγαίνουν από αυτήν...
χάχα. ΚαλοΚατάλαβα. ..και εσύ έτοιμος να πάρεις μπερετα είσαι.
Πιστευω να μην σε ενδιαφερει κατι τετοιο. Εγω εχω ακουσει καλες κουβεντες...ΡΕ παιδιά αυτές οι τουρκικές που πουλιούνται σωρηδόν με 600 κατοστάρικα τι λένε; τουφεκισε κανεις καμία;
όχι φίλε μου. Λεφτά για τουρκικό όπλο μου κακοφαινεται να δώσω. Ακούγονται όμως και σχόλια Κ φυσικά τουρκικη κατασκευή δεν είναι επουδενει. Σφραγίδα μπερετα Κ μπενελι έχουν με τουρκική φιρμαΠιστευω να μην σε ενδιαφερει κατι τετοιο. Εγω εχω ακουσει καλες κουβεντες...
Μη το λες αυτό φίλε μου. Έτσι όπως μας κατάντησαν οικονομικά πολλοί θα πάνε!!!! Απλά εμείς πουμαστε φανατικοί με μπενελι δεν θα πάμε ποτεΚαι 500 και 300 να κανουν ποιος θα παει σε τετοια αγορα?
Δεν ξερω αν ισχυει για ολα τα μοντελα... Μια Ραφαέλο power bore που μετρήθηκε στον αυλο βγηκε 18.4.... Δεν εχω δει ακομα benelli με αυλο 18.6Όλες οι μπενελι που πλέον οι Κάννες τους φτιάχνονται στο ουρμπινο έχουν αυλο 18.4 έως 18.6 και μεγαλύτερο κώνο. Απλά η μπενελι δεν το διαφημίζει. Αυτά για να μην έχετε απορίες γιατί ρίχνουν καλύτερα...
Δεν ξερω αν ισχυει για ολα τα μοντελα... Μια Ραφαέλο power bore που μετρήθηκε στον αυλο βγηκε 18.4.... Δεν εχω δει ακομα benelli με αυλο 18.6
Την ίδια αγόρασα αλλά 76cm για την centro..περιμένω άδεια αγοράς..
Ξέρω δυο Benelli crio δεκαετίας με 18,5 η μια και 18,6 η άλλη..την μια αυτός που την είχε την έκανε παραγγελία και περίμενε.18.4 είναι η βαση. Μεγαλύτερο θα δεις. Μικρότερο οχι. Εδώ βρέθηκε κριο με 18.6 μοντέλο του 2002-2003
Για ρούχα, για χαλιά, για ανταλλακτικά αυτοκινήτων, για λαχανικά;Λεφτά για τουρκικό όπλο μου κακοφαινεται να δώσω
Αυτό το είχα πάντα απορία. Αυτό συμβαίνει λόγω αδυναμίας της Benelli να κατασκευάσει και να παράγει σταθερά κάννες με αυλό στο μέγεθος που επιθυμεί, ή γίνεται εσκεμμένα για κάποιον δικό της λόγο; .xm.
Συμβαίνει Κ στη Μπρέντα αυτό παιδιά; ;; ΔΕ νομίζω!!!! Οι κάννες της φίλοι μου είναι παράδειγμα προς μιμιση από λες τις απόψεις!Σε όλες τις εταιρείες συμβαίνει. Είτε γιατί κατά την λείανση ανοίγει περισσότερο. Είτε γιατί το κοπτικο έκοψε παραπάνω. Και browning θα βρεις με 18.8 ενώ η μάζα είναι 18.7 τώρα που δεν αναγράφουν και αυλο πάνω τους λύνει τα χέρια
Συμβαίνει Κ στη Μπρέντα αυτό παιδιά; ;; ΔΕ νομίζω!!!! Οι κάννες της φίλοι μου είναι παράδειγμα προς μιμιση από λες τις απόψεις!
Τι εννοείς δεν υπάρχει; πρόσφατα παρουσιάστηκε η 930 ΑΠΟΤΙ ξέρω κ με αυλο 18.55 Κ μακρύ κώνο. Κάνω λάθος;Η μπρεντα δεν υπάρχει πια την πάτησε το τραίνο φίλε μου, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα
Μονο που δεν ειναι Μπρέντα.την εχει παρει ο μαροκι πλεον στεργιεΤι εννοείς δεν υπάρχει; πρόσφατα παρουσιάστηκε η 930 ΑΠΟΤΙ ξέρω κ με αυλο 18.55 Κ μακρύ κώνο. Κάνω λάθος;