ουδεμία αντιρισση φίλε μου. Αλλά Κ τη μπενελι η μπερετα την εχει εξαγοράσει αλλά μπενελι την λέμε!!!Μονο που δεν ειναι Μπρέντα.την εχει παρει ο μαροκι πλεον στεργιε
ουδεμία αντιρισση φίλε μου. Αλλά Κ τη μπενελι η μπερετα την εχει εξαγοράσει αλλά μπενελι την λέμε!!!Μονο που δεν ειναι Μπρέντα.την εχει παρει ο μαροκι πλεον στεργιε
Ναι αλλά έχει δικό της εργοστάσιο δικά της μηχανήματα, δεν κατέστρεψε τα δικά της να τα φτιάχνει στης ρεμπεταςουδεμία αντιρισση φίλε μου. Αλλά Κ τη μπενελι η μπερετα την εχει εξαγοράσει αλλά μπενελι την λέμε!!!
ομολογώ αυτό δεν το ξερά με τα μηχανηματαΝαι αλλά έχει δικό της εργοστάσιο δικά της μηχανήματα, δεν κατέστρεψε τα δικά της να τα φτιάχνει στης ρεμπετας
Δεν ειναι ακριβως ετσι.ναι ενας όμιλος ειναι αλλα η μπερετα δεν ανακατεύεται πουθενα στην παραγωγη της μπενελας.απλα παιρνει ποσοστά επι των πωλησεων.η Μπρέντα σαν εργοστάσιο δεν υφίσταται αρκετα χρονια τωραουδεμία αντιρισση φίλε μου. Αλλά Κ τη μπενελι η μπερετα την εχει εξαγοράσει αλλά μπενελι την λέμε!!!
Και ποιος ξέρει ΡΕ παιδιά από πρώτο χέρι Κ είναι σίγουρος για τους τεχνικούς της εταιρείας μπενελι Κ μπερετα αν ανακατεύονται Κ που;;; εγώ απ τη στιγμή που είναι ένας ο. Όμιλος διατηρώ τις επιφυλάξεις μουΔεν ειναι ακριβως ετσι.ναι ενας όμιλος ειναι αλλα η μπερετα δεν ανακατεύεται πουθενα στην παραγωγη της μπενελας.απλα παιρνει ποσοστά επι των πωλησεων.η Μπρέντα σαν εργοστάσιο δεν υφίσταται αρκετα χρονια τωρα
Με καραμπατακια.shoot.Αν στο ειχαν δώσει φέτος να έβλεπα τι βιντεάκι θα τους έφτιαχνες
Εάν έκλεινε το εργοστάσιο θα ήταν σαν να πεταγε τα λεφτά της, έτσι με τα αδράνειας της βενελα και τα αεριων τα δικά της ελενχει ένα μεγάλο ποσοστό στα λειοκανα!Ναι αλλά έχει δικό της εργοστάσιο δικά της μηχανήματα, δεν κατέστρεψε τα δικά της να τα φτιάχνει στης ρεμπετας
Τι εννοείς δεν υπάρχει; πρόσφατα παρουσιάστηκε η 930 ΑΠΟΤΙ ξέρω κ με αυλο 18.55 Κ μακρύ κώνο. Κάνω λάθος;
όλες οι gold hunter 18.8 δεν αναγράφονται πλέον???Σε όλες τις εταιρείες συμβαίνει. Είτε γιατί κατά την λείανση ανοίγει περισσότερο. Είτε γιατί το κοπτικο έκοψε παραπάνω. Και browning θα βρεις με 18.8 ενώ η μάζα είναι 18.7 τώρα που δεν αναγράφουν και αυλο πάνω τους λύνει τα χέρια
πλέον;;;; μη με μπερδεύεις βρεόλες οι gold hunter 18.8 δεν αναγράφονται πλέον???
έτσι όπως το έγραψα...ουτε πολιτικος ...απλα δεν είχα ιδέα ότι σταμάτησε η αναγραφή του αυλου!πλέον;;;; μη με μπερδεύεις βρε
δεν γράφει καμμία κάννη πια του ομίλου πόσο είναι...το phoenix που ακόμα βγαίνει στην Αμερική σαν silver είναι 18,7
αν εννοείς τις gold στην εποχή τους 18,8 ήταν
το θέμα διαφορά στην κοπή βέβαια ίσχυε ισχύει και θα ισχύει....Α5 φίλου από το φόρουμ μετρήθηκε κοντά στο 18,9,αν θυμάμαι καλά 18,85
χαχαχαχα καλόοοοοοέτσι όπως το έγραψα...ουτε πολιτικος απλα δεν είχα ιδέα ότι σταμάτησε η αναγραφή του αυλου!
Φιλε μου η τιμή αλλάζει ανάλογα με την έκδοση. Γιατί υπάρχει κ η έκδοση camoΡε παιδιά σήμερα είδα δύο προσφορές από δύο διαφορετικά καταστηματα για sbe3.Και τα δύο αφορούσαν πληρωμή με 24 δόσεις.το ένα είχε προσφορά 24 μηνιαιων δόσεων με 99 ευρώ /μηνα και το άλλο πάλι ειχε 24 μηνιαιες δοσεις με 85 ευρω/μήνα.....Εδώ καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει μια αξιοπρόσεκτη Διάφορα στο κόστος ........Τι παίζει στην αγορά ρε παιδιά???
Δεν πιστεύω ότι το ένα κατάστημα έβγαλε προσφορά την camo έκδοση και το άλλο την βασική...το δεύτερο και φθηνό κατάστημα είχε βγάλει προσφορά και τα brain 80 ευρώ όταν όλα τα άλλα τα δίνανε 94....θέμα εμπορικής πολιτικής είναι πιστεύω...Φιλε μου η τιμή αλλάζει ανάλογα με την έκδοση. Γιατί υπάρχει κ η έκδοση camo
Ε πες τότε φίλε μου που ναι αυτό το ΤΟ μαγαζί; γιατί κοντά 15 ευρώ το μήνα κάτι είναι διαφορα. 320 στο σύνολο ΑΠΟΤΙ υπολόγισα διαφορά στην τιμηΔεν πιστεύω ότι το ένα κατάστημα έβγαλε προσφορά την camo έκδοση και το άλλο την βασική...το δεύτερο και φθηνό κατάστημα είχε βγάλει προσφορά και τα brain 80 ευρώ όταν όλα τα άλλα τα δίνανε 94....θέμα εμπορικής πολιτικής είναι πιστεύω...
Θεωρώ αντιδεοντολογικό να διαφημίσω ή να δυσφφημισω έναν επαγγελματία ....Και ναι στο σύνολο είναι σημαντικό το ποσό .Και αναρωτιέμαι όπως όλοι μας και το φθηνό κατάστημα σίγουρα κερδίζει....Μήπως τελικά πολλοί ελαφρά την καρδιά αισχροκερδουν ???Πως εμφανίζονται διάφορες τέτοιου οικονομικού μεγέθους σε ένα προϊόν???Μήπως η εταιρεία εκτός από πρόχειρες παρουσιάσεις έχει Και πρόχειρη εμπορική πολιτική???Ε πες τότε φίλε μου που ναι αυτό το ΤΟ μαγαζί; γιατί κοντά 15 ευρώ το μήνα κάτι είναι διαφορα. 320 στο σύνολο ΑΠΟΤΙ υπολόγισα διαφορά στην τιμη
Φίλε άποψη προσωπική δεν έχω άλλα έχω ακούσει τα καλύτερα...!!Παίδες καλησπέρα, έχει κάποιος άποψη για την επαναληπτική nova ?
Θα ήθελα μια "χράπα-χρούπα" και μ αρέσουν οι συγκεκριμένες ,ωραίο σύστημα στην πάπια όπλισης ,ούτε τεράστιες αποθήκες κτλ
Συγκεκριμένα κοιτάζω με 61 κανη και εσωτερικά τσοκάκια
Λαβε υπόψιν σου επίσης ότι πουλάει κάργα στην Αμερική που έχει αντίπαλο τη θρυλική 870!!!!Φίλε άποψη προσωπική δεν έχω άλλα έχω ακούσει τα καλύτερα...!!