Παίδες καλησπέρα, έχει κάποιος άποψη για την επαναληπτική nova ?
Θα ήθελα μια "χράπα-χρούπα" και μ αρέσουν οι συγκεκριμένες ,ωραίο σύστημα στην πάπια όπλισης ,ούτε τεράστιες αποθήκες κτλ
Συγκεκριμένα κοιτάζω με 61 κανη και εσωτερικά τσοκάκια
Λαβε υπόψιν σου επίσης ότι πουλάει κάργα στην Αμερική που έχει αντίπαλο τη θρυλική 870!!!!
πουλιούνται αρκετές nova σε αγγελίες κι εμένα αυτό με <<φοβίζει>>Μεταξυ των δυο...870!!!
Καλύτερα ξύλα και φινιρισματα, η express συνήθως με ματ .Για τις 870 express έχω διαβάσει για κάποια θεματάκια όμως. Που είναι και οι πιο οικονομικές , γιατί η wingmaster ξεφεύγει σε τιμή
Η Express επίσης όχι τόσο καλά λείασμενη όπως η wingmasterΚαλύτερα ξύλα και φινιρισματα, η express συνήθως με ματ .
Σωστός ο παίκτης θέλουν λίγο λειασμα οι ράγες επαναφοράς για να δουλεύει ποιο ομαλά όπως επίσης έχω διαβάσει ότι θέλει λειασμα στην θαλαμη γιατί δημιουργεί εμπλοκές σε φυσίγγια με χαμηλό παφυλα.Η Express επίσης όχι τόσο καλά λείασμενη όπως η wingmaster
ΤΓια τις 870 express έχω διαβάσει για κάποια θεματάκια όμως. Που είναι και οι πιο οικονομικές , γιατί η wingmaster ξεφεύγει σε τιμή
Την 61 φυσικα!Σήμερα πήγα να την δω για να πάρω μια γεύση, αλλά μπερδεύτηκα αρκετά , στην επιλογή 51 ποντους σλαγκ η 61 με ρήγα?
Φοβάμαι ότι η 51 μετά τα 20 μέτρα και ψιλά σκάγια δεν θα ρίχνει ούτε ντενεκέ.
Η χρήση της προορίζεται για παιχνίδι στο σκοπευτήριο και βόλτες στα ορτύκια, οπότε μάλλον δεν θα κάνει η 51...
Αλλά αυτές οι μπενελες βρε παιδάκι μου...... να μην υπάρχει μια που να μην έρχεται αυτόματα στο μάτι σου??!!
Δοκίμασα διάφορες αλλά αυτή η επώμιση της μπενελι δεν υπάρχει!!!! Αντικειμενικά τώρα
Μολις εθει το περιμενει αρκετος κοσμος. Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα τι παραπανω εχει να δοσει εκτος απο design και το κλειστρο... Γιατι οι περισσοτεροι που θα το παρουν για αυλο και κωνο δεν θα ψαχτουν24 δόσεις ο ΣΒΕ 3?? Ε.....να τρέξουμε όλοι ρε παιδια να τον πάρετε
Ναι όπως το λες ακριβώς, απορώ γιατί μπήκα στην διαδικασία να το σκεφτώ ??Τ
Την 61 φυσικα!
Να την παρουν τοτε πες τους κι ας μην δοσουν αυτοι 250 αφου ειναι ευκαιρια. Ας μας πουν πολλους γουρουναδες που ριχνουν μονοβολα με τετοιες καννες! Αν εισαι ενας απο αυτους, ριχνεις μονο μονοβολα αλλα πας και για καμια μπεκατσα που και που, τοτε εχει αξια να παρεις τετοιο οπλοΝαι όπως το λες ακριβώς, απορώ γιατί μπήκα στην διαδικασία να το σκεφτώ ??
Με επηρέασαν γνωστοί και φίλοι γιατί να δώσω 250 γιουργια παραπάνω κτλ κτλ
Σπύρο για την 61 συμφωνώ κι εγώ θα σε βολέψει καλύτεραΣήμερα πήγα να την δω για να πάρω μια γεύση, αλλά μπερδεύτηκα αρκετά , στην επιλογή 51 ποντους σλαγκ η 61 με ρήγα?
Φοβάμαι ότι η 51 μετά τα 20 μέτρα και ψιλά σκάγια δεν θα ρίχνει ούτε ντενεκέ.
Η χρήση της προορίζεται για παιχνίδι στο σκοπευτήριο και βόλτες στα ορτύκια, οπότε μάλλον δεν θα κάνει η 51...
Αλλά αυτές οι μπενελες βρε παιδάκι μου...... να μην υπάρχει μια που να μην έρχεται αυτόματα στο μάτι σου??!!
Δοκίμασα διάφορες αλλά αυτή η επώμιση της μπενελι δεν υπάρχει!!!! Αντικειμενικά τώρα
Εγω παλι καστ οφ θελω, σε ολες αυτες!Σπύρο για την 61 συμφωνώ κι εγώ θα σε βολέψει καλύτερα
Επίσης benelli φίλε να πάρεις αφού σου έρχεται την γουστάρεις και σου κλείνει το μάτι,μην ξεχνάς η ψυχολογία είναι τα πάντα
Εχει δεν ξερω προσωπικα ποσο και δεν αναγραφεται. Σε καποιες εελληνικες παρουσιασεις εχει αναφερθειΓνωρίζει κάποιος φίλος αν στην super black eagle 3 έχει γίνει κάποια αλλαγή στον κών ο συναρμογης?