Έχουμε πολλά προβληματαΤην κριο δοσε... Δεν κανει αυτο! Χαχαχα μολις θυμηθηκα την ιστορια ενος γνωστου που πηγε για φυσιγγια πριν λιγα χρονια και την πηρε 400 απο γουρουνα που την ειχε παρει λιγες μερες πιο πριν... Την εδοσε γιατι δεν σκοτωνε!
Ναι... Το μαυρο το πιστολι ηταν καποτε η μ2...
Μη μου πεις οτι θυμασαι την ιστορια με τα 7αρια jordan και την αλεπου!!??!!Ά μπράβο. Αυτό θυμόμουν
Μη μου πεις οτι θυμασαι την ιστορια με τα 7αρια jordan και την αλεπου!!??!!
Αυτά είναι ... ψοφάω για τέτοια.διοτι το μελετησε η εταιρια το θεμα ...κ πρεπει λεει να το βλεπεις ολο το πλι
Ωραιο φαινεται και μάλλον ειναι.https://www.car.gr/parts/view/13403678-hunting-weapons-carbine-benelli
Το ειδα και έπαθα πλάκα,πολύ ενδιαφέρον όπλο και φαίνεται ολοκαινουριο!
Ναι αν είχε 71 cm κανη θα ήταν φοβερό πιστευω.το μοντέ καρλο δεν ξέρω και εγω κατά ποσό θα βοηθούσε στο κυνήγι.Ωραιο φαινεται και μάλλον ειναι.
Το κακο για μενα ειναι η πολυ κοντη κάνη του.
Μια ερωτηση ρε παιδια
Το μοντε καρλο που λετε που βοηθαει;
Ειναι και για κυνηγετικη χρηση;
Το Μόντε Κάρλο σαφώς βοηθάει (και) στο κυνήγι γιατί ειδικά άτομα με μακρύ λαιμό συνήθως δεν τους φτάνουν οι φλάτζες κλίσεων. Αρκεί βέβαια να είναι "ραμμένο" στα μέτρα σου. Ένα προτέρημα είναι επίσης πως όσο και να αυξομειώσεις το μήκος μιας και έχει παράλληλη γραμμή το μάγουλο και κατ'επέκταση το μάτι κάθεται στο ίδιο σημείο.Ωραιο φαινεται και μάλλον ειναι.
Μια ερωτηση ρε παιδια
Όχι,δεν βοηθάει....δυσκολεύει κιόλας αρκετά!Ωραιο φαινεται και μάλλον ειναι.
Μια ερωτηση ρε παιδια
Σαφώς και θέλει σταθερή επωμιση Γιάννη. . Χωρίς σταθερή επωμιση κανένα κοντάκι δε βοηθάει, πόσο μάλλον το Μόντε καρλο .Το Μόντε Κάρλο είναι απολυτο κοντακι.
Οσο σε βαζει ΑΚΡΙΒΩΣ,αλλο τοσο μπορει να σε πεταξει ΠΟΛΥ εκτος!
Αν εχεις σταθερη ,ΣΤΑΘΕΡΗ,επωμιση ειναι απιθανο!
Αν οχι....
Λεμε για Μοντε Καρλο με εντελως παραλληλο το χτενι με την ριγα.
Γιάννη,διαφωνώ με το Μόντε Κάρλο στο κυνήγι...ειδικά σε όπλο που δεν απευθεινεται μόνο για καρτέρι....θα χάσεις πάρα πολλά θηράματα....το θεωρώ πολύ αυστηρό και κατεξοχήν σκοπευτικό κοντάκι!Σαφώς και θέλει σταθερή επωμιση Γιάννη. . Χωρίς σταθερή επωμιση κανένα κοντάκι δε βοηθάει, πόσο μάλλον το Μόντε καρλο .
Όχι βρε Ηλία, δεν υπάρχουν τέτοιοι κανόνες. Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι νομίζουμε καμιά φορά. Το Μόντε Κάρλο ή το κάθε τι, πρέπει να αποτελεί ανάγκη και όχι επιλογή. Εγώ για παράδειγμα αν θέλω να κάνω σωστή επώμιση, το Μόντε Κάρλο είναι αναγκαίο. Το αν τουφεκάω και με άλλα κοντακια έχει να κάνει στην δική μου προσαρμογή πάνω σε αυτά. Αν ωστόσο θέλω να είμαι 100% σωστός όσον αφορά την επώμιση, χρειάζομαι Μόντε, γιατί απλά πρέπει να καλυφθεί η απόσταση που υπάρχει από το σημείο επώμισης μέχρι το ζυγωματικο. Αν δεν γίνει Μόντε, πως θα καλυφθεί αυτή η απόσταση, χωρίς να προεξέχει η επιφάνεια εδρασης του πέλματος πάνω από τον ώμο;Γιάννη,διαφωνώ με το Μόντε Κάρλο στο κυνήγι...ειδικά σε όπλο που δεν απευθεινεται μόνο για καρτέρι....θα χάσεις πάρα πολλά θηράματα....το θεωρώ πολύ αυστηρό και κατεξοχήν σκοπευτικό κοντάκι!
Γιώργο ούτε εγώ επικαλουμαι την αυθεντία!απλά θεωρω πως σε μερικά είδη κυνηγιού το ποσοστό σωστής επωμισης ενός ανθρώπου που έχει δουλέψει και λίγο την τεχνική του είναι ένα 6/10...φυσικά πολύ πιθανό να έχω λάθος!Όχι βρε Ηλία, δεν υπάρχουν τέτοιοι κανόνες. Τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι νομίζουμε καμιά φορά. Το Μόντε Κάρλο ή το κάθε τι, πρέπει να αποτελεί ανάγκη και όχι επιλογή. Εγώ για παράδειγμα αν θέλω να κάνω σωστή επώμιση, το Μόντε Κάρλο είναι αναγκαίο. Το αν τουφεκάω και με άλλα κοντακια έχει να κάνει στην δική μου προσαρμογή πάνω σε αυτά. Αν ωστόσο θέλω να είμαι 100% σωστός όσον αφορά την επώμιση, χρειάζομαι Μόντε, γιατί απλά πρέπει να καλυφθεί η απόσταση που υπάρχει από το σημείο επώμισης μέχρι το ζυγωματικο. Αν δεν γίνει Μόντε, πως θα καλυφθεί αυτή η απόσταση, χωρίς να προεξέχει η επιφάνεια εδρασης του πέλματος πάνω από τον ώμο;
Απλά δεν γίνεται. Μετά θα πρέπει να αρχίσουν τα....κλεψιματακια, όπως σήκωμα του ώμου ή "κλωτσιματος" του πέλματος πάνω από τον ώμο.
Γιάυτο λέω πολλές φορές ότι οι ταμπέλες (σκοπευτικό-κυνηγητικο) είναι κάπως ατυχής. Ένα κοντάκι που μου έρχεται απόλυτα είναι ένα κοντάκι στα μέτρα μου, δεν είναι ούτε σκοπευτικο, ούτε κυνηγητικό.
Γνώμη μου ταπεινή πάντα!