Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ή χρήση της θα είναι καθαρά σκοπευτήριο και φασσα παπί.Αυτά είναι τα κυνηγια που κάνω συστηματικά.Με ενδιαφέρει να μακρυνω την σκοπευτικη μου γραμμή μιας και η 66cm που εχω Ναι μεν με καλύπτει σε κατανομές κλπ αλλά νομίζω θα με βοηθήσει περισσότερο το μήκος της 76cm.
Η 66αρα τι αυλό έχει; Έχεις επιλογές και για μεγαλύτερο αυλό;

Last edited:
Ή χρήση της θα είναι καθαρά σκοπευτήριο και φασσα παπί.Αυτά είναι τα κυνηγια που κάνω συστηματικά.Με ενδιαφέρει να μακρυνω την σκοπευτικη μου γραμμή μιας και η 66cm που εχω Ναι μεν με καλύπτει σε κατανομές κλπ αλλά νομίζω θα με βοηθήσει περισσότερο το μήκος της 76cm.
Προσωπική μου γνώμη ,πάρτη με κλειστά μάτια.θα σε βοηθήσει πολύ στα κυνήγια που την θες.μην σε προβληματίζει ο αυλός μέχρι 36-37 γρ είναι φωτιά..θα δεις επισης τρομερή διαφορά στην συμπεριφορά του όπλου κατά την βολή,λόγω porting και λόγω παραπανω βάρους..το όπλο θα είναι πολύ σταθερο με μειωμένη ανάκρουση και αναπήδηση..έχω κανη 76cm με porting σε Benelli centro.

Αυτή που ήδη έχω έχει 18.4.Επιλογές έχω μόνο αν πάω σε καινούρια καννη που κυρίως είναι 18.4.
Οπότε για να κλείσουμε το θεωρητικό μέρος, έχεις ήδη μια κάννη 66εκ με 18,4 αυλό και ψάχνεις μια ίδια κάννη 76εκ με επιλογές αυλού 18,3 ή 18,4 για να αυξήσεις τη σκοπευτική γραμμή.
Η γνώμη μου είναι ότι αφού είσαι ευχαριστημένος με τον 18,4, να ψάξεις για τον ίδιο αυλό και στην δεύτερη κάννη.

Προσωπική μου γνώμη ,πάρτη με κλειστά μάτια.θα σε βοηθήσει πολύ στα κυνήγια που την θες.μην σε προβληματίζει ο αυλός μέχρι 36-37 γρ είναι φωτιά..θα δεις επισης τρομερή διαφορά στην συμπεριφορά του όπλου κατά την βολή,λόγω porting και λόγω παραπανω βάρους..το όπλο θα είναι πολύ σταθερο με μειωμένη ανάκρουση και αναπήδηση..έχω κανη 76cm με porting σε Benelli centro.
Εδώ έχουμε ένα θεμα.Στη φασσα συστηματικά χρησιμοποιώ rc4 serie oro που είναι 35γρ.Στο παπί όμως χρησιμοποιώ τα mb winter b&p και super caccia και με μεγάλα κρύα τα baby magnum πάλι της b&p.Εδώ λοιπόν φοβαμαι το στενό άυλο που τα φορτία ανεβαίνουν...

Στο baby magnum με τα κρυο που θα εχει οταν το ριχνεις πιστευω δεν θα εχεις θεμα..στα αλλα φυσιγγια που ειπες θα τα πηγαινει πολυ καλα.
Θα σου πω και κατι αλλο.18,4 αυλος μπορει να ειναι 18,36 και χτυπιετε 18,4,επισης ο 18,34 χτυπιετε 18,3..πιστευεις θα δεις καμια διαφορα; Ο 18,3 αυλος πιστευω για κυνηγι ειναι κορυφη,ειδικα με την ψαγμενη κανη της supersport.
Την κανη που θες να παρεις ηταν να την παρω εγω,η κανη ειναι σαν καινουρια.

Κράτα αυτή που έχεις, είναι ότι καλύτερο.

Στο baby magnum με τα κρυο που θα εχει οταν το ριχνεις πιστευω δεν θα εχεις θεμα..στα αλλα φυσιγγια που ειπες θα τα πηγαινει πολυ καλα.
Θα σου πω και κατι αλλο.18,4 αυλος μπορει να ειναι 18,36 και χτυπιετε 18,4,επισης ο 18,34 χτυπιετε 18,3..πιστευεις θα δεις καμια διαφορα; Ο 18,3 αυλος πιστευω για κυνηγι ειναι κορυφη,ειδικα με την ψαγμενη κανη της supersport.
Την κανη που θες να παρεις ηταν να την παρω εγω,η κανη ειναι σαν καινουρια.
Ωραία.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.και μια και το εφερε η κουβέντα .Δεν είναι λίγο τσιμπημενη 400 ευρώ χωρίς τα τσοκ?

Εδώ έχουμε ένα θεμα.Στη φασσα συστηματικά χρησιμοποιώ rc4 serie oro που είναι 35γρ.Στο παπί όμως χρησιμοποιώ τα mb winter b&p και super caccia και με μεγάλα κρύα τα baby magnum πάλι της b&p.Εδώ λοιπόν φοβαμαι το στενό άυλο που τα φορτία ανεβαίνουν...
Ο αυλος να μην σε τρομαζει καθολου και ριξε οτι θελεις.Το μονο τρομακτικο που βλεπω εγω ειναι η τιμη της..

Πριν μερικες μερες πουλεισα την σχ4 που αγωρασα τον δεκεμβριο.βασικος λογος ηταν πως κατοπιν αγωρας εμαθα για τις φλατζες κλισης οπου δεν περνει η σχ4.κατι που με δυσκολευε στν στοχο...οχι σε μεγαλο βαθμο αλλα το προβλημα υπηρχε....ονειρο τα τελευταια δυο χρονια ηταν να ερθει η sbe3 και να κανω την αγωρα.Εχθες πηγα σε ενα καταστημα εδω στη λακωνια οπου και βρισκομαι...περνω το οπλο στα χερια που , παθενω 8 εγγεφαλικα απο την χαρα μου ξαφνικα φανταζομαι τον εαυτο μου στν εβρο να κινηγαω παπια ονειρο που ακομα δεν εχω πραγματοποιησει....τα συνεσθηματα ομως μπερδευονται εμφανεστατα επιρεασμενος απο αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ οτι το οπλο τουφεκαει ψυλα....με εχει πιασει κρυος υδροτας εχω το πακετο στην τσεπι κραταω το οπλο στα χερια μου....δεν ξερω τι να κανω και αποφασιζω ενστικτοδος χωρις δευτερη σκεψη....κυρ Σταυρο του λεω παρε τα μισα και ερχομαι την αλλη εβδομαδα να παρω αυτο το οπλο η καποιο αλλο....μην φαω και το χρημα.Το ερωτημα τωρα ειναι συναδελφοι....στην θεση μου τι θα κανατε? Ολλα αυτα ευσταθουν? Εαν ναι τα μοντελα του δευτερου εξαμηνου του 2017 ειναι ενταξη? Και εαν ειναι ενταξη εγω πως μπωρω να γνωριζω οτι ποτε εχει εκδωθει το οπλο? Ευχαριστω για την βοηθεια σας!

Last edited:
Πάρε τον σειριακό αριθμό του όπλου και τηλεφώνησε στο Ουρμπίνο +39 0722 307 307 είναι το σταθερό τηλέφωνο της Benelli
Δευτέρα Παρασκευή 8:00 ~ 12:30 και 13:30 ~ 17:00.

Status
Not open for further replies.
Back