Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιωργο, ειναι κι αυτος ενας τροπος σκεψης και πρακτικης.
Με βαση αυτον,δεν πειραζεις τιποτα και πονταρεις στη τυχη για το αν ενα οπλο σου"κατσει"....
Οπως το βλεπει ο καθενας!:)
Ειναι πιθανοτατο,πως θα διώξουμε πολυ αξιολογα οπλα απο τα χερια μας, αν το αφησουμε στην τυχη!
Δεν ειναι προσωπικη μομφη αυτο!
Σαν μια πραγματικοτητα το λεω!
Σε οτι αφορα τις εμπλοκες και το σιγουρο,το μονο σιγουρο ειναι πως...τιποτα δεν ειναι σιγουρο!!
Σε οτι αφορα τις εμπλοκες...;)
Χαχα! Ωραια το εθεσες το θεμα. Εν μερη δεν εχεις αδικο! Θεωρω ομως οτι ενας μαυρος αετος ειναι το βαρη πυροβολικο της benelli οχι οτι τα υπολιπα οπλα της ιστερουν σε κατι οτι αφορα την εταιρεία.Πραγματικα μου εκανε μεγαλη εντιποση πως ενας τετοιος μεγαλος κολοσσός της ετεριας αυτης εβγαλε καποιες δεκαδες η εκατονταδες κομμάτια με ενα τετοιο προβλημα.Το θεμα μου ειναι να μην πεσει στα δικα μου χερια ενα απο τα κοματια αυτα...ειδάλλως κακα τα ψεματα παιδιά μιλαμε για τα κοριφεα οπλα ο μαυρος αετος και σας το λεει ενας ανθρωπος που στα χερια του μεχρι και προπερσι και για μια δεκαετία που κινηγαω σχεδον καθημερινα ...στα χερια μου ειχα auto 5 fn αγωρα απο βελγιο κληρονομιά του παππου και breda brecia altair special και αυτη απο τον παππου.

Χαχα! Ωραια το εθεσες το θεμα. Εν μερη δεν εχεις αδικο! Θεωρω ομως οτι ενας μαυρος αετος ειναι το βαρη πυροβολικο της benelli οχι οτι τα υπολιπα οπλα της ιστερουν σε κατι οτι αφορα την εταιρεία.Πραγματικα μου εκανε μεγαλη εντιποση πως ενας τετοιος μεγαλος κολοσσός της ετεριας αυτης εβγαλε καποιες δεκαδες η εκατονταδες κομμάτια με ενα τετοιο προβλημα.Το θεμα μου ειναι να μην πεσει στα δικα μου χερια ενα απο τα κοματια αυτα...ειδάλλως κακα τα ψεματα παιδιά μιλαμε για τα κοριφεα οπλα ο μαυρος αετος και σας το λεει ενας ανθρωπος που στα χερια του μεχρι και προπερσι και για μια δεκαετία που κινηγαω σχεδον καθημερινα ...στα χερια μου ειχα auto 5 fn αγωρα απο βελγιο κληρονομιά του παππου και breda brecia altair special και αυτη απο τον παππου.
Λάθος φίλε. Ο ΣΒΕ1 είναι το βάρη πυροβολικό της Μπενελλι. Στο 3.5 πάντα. Και οι πρώτες μ2 στα υπόλοιπα.

Ότι παρεις θα ειναι 10 ετιας και πισο. Γνώμη μου πάντα. Τπτ καινουργιο. Είναι απάτες σχεδόν σε ολλες τις μάρκες. Που δεν τους έχουν κυνηγισει νομικά όλους αυτούς ανεξαρτητα μάρκας είναι τηχεροι

Ότι παρεις θα ειναι 10 ετιας και πισο. Γνώμη μου πάντα. Τπτ καινουργιο. Είναι απάτες σχεδόν σε ολλες τις μάρκες. Που δεν τους έχουν κυνηγισει νομικά όλους αυτούς ανεξαρτητα μάρκας είναι τηχεροι
Είπες τεράστια αλήθεια!

Αν ο οπλουργος είναι γατονι θα σου ταιριάζε τις φλάντζες από sx3 στο 4.....εμπλοκες ούτε η 4 θα σου έκανε...απλά η κάννη της 4 είναι για δολοφονίες σε σχέση με αυτή του αετου
Λοιπον διαβασε κατι που θα σε προβληματιση απο εναν ανθρωπο που ουτε οπλουργος ειμαι αλλα ουτε και μεγαλη εμπειρία εχω με τα οπλα. Με την σχ4 εριξα περιπου στα 600 φυσιγγια. Παμε πρωτα στο θεμα εμπλοκων. 1) Failure to feed.αδυναμια σωστης τοποθετισης του φυσιγγιπυ στη θαλαμη και αδυμαμια κλεισιματος του κλειστρου. 2) Elevation failure. Η αποθηκη φυσιγγιων δεν παρεχει φυσιγγια στον ανελκυστηρα. Τα δυο αυτα θεματα λυθηκαν με οπλουργο αλλα παει εμας μηνας κινηγη με οπλο καινουργειο. Παμε στο δευτερο θεμα μου....εχασα απο βλακεια μου που εχω εξηγήσει στην 220 σελιφα του τοπικ περιπου...θελω ανταλακτικο και απαντηση αντιπροσώπου ρε φιλε το οπλο ειναι καινουργειο..μανταλακτηκα τπν αυγουστο....αγωραζω προεκταση για να γινει λειτουργικο το οπλο....θεμα τριτο...μκατι επεσε στα αυτια μου οτι η winchester δεν θα εισαγη οπλα φετπς στην χωρα μας οπως δεν θα εισαχθεικαι η auto 5 της Browning....μπενουν ψυλοι στα αυτια μου οτι κατι δεν παει καλα....θεμα τεταρτο οι φλατζες κλεισης....τι να την κανω την κανη της μετα απο ολα αυτα που περασα με εμα καινουργιο ξαναλεω οπλο.τωρα εαν η winchester εχει καλητερη κανη απο την benelli αυτο ας μας το αναλυσει καποιος ειδικος...εγω δεν ειμαι ενας απο αυτους...εγω ξερω πως ολα τα οπλα σκοτωνουν αρκει να ειναι λειτουργικα. Αυτοι ειναο οι λογοι που το πουλησα.παντος η παραλαγη του οπλου ηταν η καλητερη απ ολα υα υπόλοιπα οπλα του ανταγωνισμου που εχω δει και πραγματικα οι ντουφεκιες φαρμακι κυριος σε μονοβολα με το τεσσάρι και γομωσεις πανω απο 40γρ.

Όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει για να καταλάβει που έγκειται η αποτυχία σε αυτό το όπλο όσον αφορά το ψηλοτουφεκισμα σε ποσοστά 100-0. Έχει να κάνει με το κατασκευαστικό μέρος του κοντακίου.
http://www.randywakeman.com/TheDesignDefectoftheBenelliSuperBlackEagle3.htm

Διάβασα καλά; Το ψηλοντουφέκισμα διορθώνεται με την τοποθέτηση χοντρού στόχαστρου; o_Oo_Oo_O
Πώς ακριβώς γίνεται αυτό;
Μα με την τοποθέτηση ενός
Όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει για να καταλάβει που έγκειται η αποτυχία σε αυτό το όπλο όσον αφορά το ψηλοτουφεκισμα σε ποσοστά 100-0. Έχει να κάνει με το κατασκευαστικό μέρος του κοντακίου.
http://www.randywakeman.com/TheDesignDefectoftheBenelliSuperBlackEagle3.htm
Τόσα χρήματα θα χαλάσει κάποιος για να έχει την υπερτατη τουφεκια .Ας φτιάξει και ένα κοντακι καινουριο. Εδώ γλητοσΜα με ολόκληρο κλικ .Μα τι λες. ??

Λοιπον διαβασε κατι που θα σε προβληματιση απο εναν ανθρωπο που ουτε οπλουργος ειμαι αλλα ουτε και μεγαλη εμπειρία εχω με τα οπλα. Με την σχ4 εριξα περιπου στα 600 φυσιγγια. Παμε πρωτα στο θεμα εμπλοκων. 1) Failure to feed.αδυναμια σωστης τοποθετισης του φυσιγγιπυ στη θαλαμη και αδυμαμια κλεισιματος του κλειστρου. 2) Elevation failure. Η αποθηκη φυσιγγιων δεν παρεχει φυσιγγια στον ανελκυστηρα. Τα δυο αυτα θεματα λυθηκαν με οπλουργο αλλα παει εμας μηνας κινηγη με οπλο καινουργειο. Παμε στο δευτερο θεμα μου....εχασα απο βλακεια μου που εχω εξηγήσει στην 220 σελιφα του τοπικ περιπου...θελω ανταλακτικο και απαντηση αντιπροσώπου ρε φιλε το οπλο ειναι καινουργειο..μανταλακτηκα τπν αυγουστο....αγωραζω προεκταση για να γινει λειτουργικο το οπλο....θεμα τριτο...μκατι επεσε στα αυτια μου οτι η winchester δεν θα εισαγη οπλα φετπς στην χωρα μας οπως δεν θα εισαχθεικαι η auto 5 της Browning....μπενουν ψυλοι στα αυτια μου οτι κατι δεν παει καλα....θεμα τεταρτο οι φλατζες κλεισης....τι να την κανω την κανη της μετα απο ολα αυτα που περασα με εμα καινουργιο ξαναλεω οπλο.τωρα εαν η winchester εχει καλητερη κανη απο την benelli αυτο ας μας το αναλυσει καποιος ειδικος...εγω δεν ειμαι ενας απο αυτους...εγω ξερω πως ολα τα οπλα σκοτωνουν αρκει να ειναι λειτουργικα. Αυτοι ειναο οι λογοι που το πουλησα.παντος η παραλαγη του οπλου ηταν η καλητερη απ ολα υα υπόλοιπα οπλα του ανταγωνισμου που εχω δει και πραγματικα οι ντουφεκιες φαρμακι κυριος σε μονοβολα με το τεσσάρι και γομωσεις πανω απο 40γρ.
Αγαπητέ μου αναφέρεις ένα προβληματικό όπλο που έπεσε σε έναν κυνηγό από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν....πολλά τέτοια παραδείγματα με benelli beretta breda και πάει λέγοντας.....δεν είναι κριτήριο αυτό το παράδειγμα για μια αγορά που αριθμεί χιλιάδες όπλα φυσικό είναι κάποια να βγάλουν και προβλήματα και αναφερομαι σε όλες τις εταιρείες....τώρα για την αντιμετώπιση της εταιρείας ναι είναι φάουλ αλλά άσε καλύτερα να μην αναφέρω περιστατικό του Κύργια γιατί μετά σίγουρα δεν θα πάρεις μαύρο οπλο

Διάβασα καλά; Το ψηλοντουφέκισμα διορθώνεται με την τοποθέτηση χοντρού στόχαστρου; o_Oo_Oo_O
Πώς ακριβώς γίνεται αυτό;
Ναι Γιώργο όσο και να σου φαίνεται παράξενο και εμένα η sx2 ψιλοτουφεκανε ελάχιστα και ταεκαρισμενο...άλλαξα το στόχαστρο της μάνας του με ένα πιο ψηλό με αποτέλεσμα στις δοκιμές που έκανα οι τουφεκιές μου να έρθουν κέντρο

Δεν αντολεγω πως με εναν καλο οπλουργο θα εφερνα το οπλο ακριβος εκει που θα ηθελα....ομως μετα τι αξια θα ειχε το οπλο αυτο εαν το πειραζα ..και οταν λεω αξια τι θελω να πω....θα ηταν κομενω και ραμενω για εμενα , Ομως για καποιον αλλον που θα ηθελα ισως αργοτερα να το πουλησω? τι αξια θα ειχε? Μου αρεσει γενικα σαν ανθρωπος να κοιταω και την μετα-Πωλειτικη αξια ενως αντικειμενου που αγωραζω.Αλωστε δεν εχασα και τιποτα....1000εδωσα 900πειρα πισω.Σαν οπλο πολυ καλο αλλα το θεμα με τις φλατζες με χαλασε κυριος ψυχολογικα.Οσο για την Σβ3 ναι καποια πραγματα ειναι ενα ερωτηματικο και γι αυτο πρωσπαθω να περιορισω καθε πυθανοτητα να μου παει ξανα κατι στραβα σε αγωρα νεου οπλου....τοσιγουρο παντος ειναι οτι δεν θα κανει εμπλοκες....χαχα!
Γιώργο εδώ θα διαφωνήσω. Το όπλο είναι ένα καθαρά προσωπικό αντικείμενο. Ιδιαίτερα το κοντάκι είναι για τον καθένα μας μοναδικό. Οι Εγγλέζοι λένε ότι αν βρεις ένα όπλο που σου κάθεται αγόρασέ το αμέσως κι αν δεν πουλείται ... κλέψτο. Ο Νικήτας λέει οτι ο θεός κάνει για τον καθένα μας ένα όπλο και ένα σκυλί και μετά σπάει το καλούπι.
Θέλω να πώ οτι όταν πάρεις ένα όπλο, θα το φέρεις στα μέτρα σου για να το ευχαριστηθείς, πράγμα που προϋποθέτει τόσες αλλαγές που δύσκολα θα ταιριάζει σε άλλον. Αλίμονο αν όλες οι αλλαγές γίνονται με γνώμονα το πως μετά θα το ξαναπουλήσεις οπότε οι αλλαγές να είναι τέτοιες που να ταιριάζουν σε πολλούς.
Προσωπικά τα όπλα μου τα πήρα μετά από πολύ ψάξιμο και τα έφερα στα μέτρα μου με τόσα πολλά προσωπικά στοιχεία που δεν νομίζω να κάνουν σε άλλον. Εμένα όμως μου κάθονται γάντι και ποσώς με ενδιαφέρει αν θα τα μοσχοπουλήσω αφού τα ξεζουμίσω. Οπως λέει και ο Γιάννης είναι και αυτός ένας τρόπος σκέψης αλλά πιστεύω ότι οι επεμβάσεις πρέπει να γίνονται με γνώμονα το να μας κάτσει καλά το όπλο και όχι στο πίσω μέρος του μυαλού μας να έχουμε την μεταπώληση.

Το ψηλοτερο στοχαστρο,μοίρα,μπιλια κλπ θα μας κανει να ψιλοτουφεκαμε.
Κοβει απο το οπτικο πεδιο και μας οδηγει στο ν'ανεβασουμε το ματι ψηλοτερα για να ΒΛΕΠΟΥΜΕ τον στοχο.
Σε σταθερο στοχο κατεβαζουμε την κανη,αρα και την τουφεκια,χαμηλοτερα.
Στο κυνηγι,γινεται το αναποδο!
Επειδη ειναι πιο αμεσο κι ευκολοτερο να γινει!
Το σωμα μας,θα επιλεξει το ευκολοτερο!!
Το λαθος ειναι ακριβως....το στοχαστρο!!
Αν σκεφτομαστε οτι υπαρχει κι ακομη περισσοτερο,αν το χρησιμοποιουμε,κανουμε το βασικοτερο λαθος στη χρηση του λειοκανου!
Σημαδευουμε αντι να δειχνουμε!

Αν "διορθώνεται" με το σκόπευτρο, τότε πιστεύω πως έχει λάθος μέτρα το κοντάκι. Με κοντάκι στα μέτρα σου δεν κοιτάς το σκόπευτρο...
Έτσι όπως τα λες είναι....εγώ στο sx2 δεν ήθελα να πειράξω εφαρμογές ξύλου στο κοντακι μιας και δεν έχει φλάντζες...η πιο απλή και εύκολη λύση στο πρόβλημα μου ήρθε με το στόχαστρο....φυσικά και δεν κοιτάς στόχαστρο....δεν το κατάλαβα τόσο πολύ στο κυνήγι όσο στις δοκιμές φυσιγγίων...μιλάμε για μια πάρα πολύ μικρή απόκλιση ομως

Status
Not open for further replies.
Back