Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και όμως δεν το αναγνωρίζει σαν πρόβλημα η benelli και δεν αποζημιωνει κανέναν!λέει όπως είναι μέσα στα όρια η συγκεκριμένη απόκλιση!

Και με άλλα μοντέλα υπήρχε αυτό το θέμα πχ Vinci, sbe3 2 κλπ.η γνώμη μου επειδή ασχολήθηκα με 2 sbe3 μέχρι στιγμής είναι ότι το οπλο διορθώνεται όπως όλα βεβαια

Και όμως δεν το αναγνωρίζει σαν πρόβλημα η benelli και δεν αποζημιωνει κανέναν!λέει όπως είναι μέσα στα όρια η συγκεκριμένη απόκλιση!
Ηλία όλη η Αμερική βουιζει κι η benelli USA σφυρίζει αδιαφορα.όλες οι κριτικες ολων των κατόχων είναι οτι τ όπλο ψηλοτουφεκαει αφυσικα.άλλαξαν κοντάκια άλλαξαν τα παντα και τ όπλο συνεχίζει το βιολί του.είναι τεραστια ζημιά για τη b.USA ν απαντάει έτσι όταν το 90% των κατόχων έχουν στείλει τα όπλα πισω.δεν είναι κακό να παραδεχεσαι το λαθος.η Μπερέτα αναγνώρισε τα λάθη που έκανε στα πρωτα 692 κι έβγαλε ανακοίνωση οτι αυτά τα προβλήματα διορθωθηκαν.μια εταιρεια σαν τη μπενελι με τόσους φανατικους υποστηρικτές και μεγαλο αγοραστικό κοινο όπως της Αμερικής θα έπρεπε να παραδεχτεί το λάθος της ν αποσύρει τ όπλο και να διορθώσει το λάθος

Η Αμερική δεν είναι μέτρο σύγκρισης παιδιά. Εκεί πρίζα αγοράσεις και μπορείς να την επιστρέψεις για τον α ή β λογο. Εδώ αυτά δεν θα γίνουν ποτέ.
Σταμάτη όταν οι 9 στους 10 έχουνε θέμα και οτι κι αν έχουν κανει συμβαίνει το ίδιο πράμα ε υπάρχει προβλημα.τι σημαίνει είναι σχεδιασμενο να ψηλοτουφεκαει? Υπάρχει πουθενά αυτό?

Κι όταν η ίδια η μπενελι λέει οτι είναι σχεδιασμενο να ψηλοτουφεκαει εμένα μου λέει εμμέσως πλην σαφως οτι το γνωρίζουν αλ
Γιούρι φίλε δεν αναφερόμουν στο σβε3. Γενικά έχουν πολιτική επιστροφής στα πάντα. Το έζησα προσωπικά με ένα λάπτοπ που αγόρασα στην νέα Υόρκη και έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
Ε ναι σ αυτό είσαι απόλυτα σωστος. Γι αυτό μου κανει εντύπωση η απάντηση που δίνουν. Εμμέσως πλην σαφως παραδέχονται σχεδιαστικό λάθος αλλά απ την αλλη αρνούνται τις επιστροφές στον κοσμο.πολύ περίεργη πολιτικη γι αμερικανους

Η απάντηση είναι τραγική συμφωνώ. Όπλα φτιάχνουν δεν μπορεί να μην ξέρουν αν και πόσο ψηλό τουφεκαει
Μα Σταμάτη το γνωρίζουν οτι ψηλοτουφεκαει κι εκεί έναι το θεμα.αφού το γνωρίζεις σαν εταιρεια κι απαντας οτι έτσι έχει σχεδιαστεί γιατί δεν το διορθώνεις?

Αυτό το μόνιμο ψηλοτουφέκισμα μου φαίνεται πολύ περίεργο, γτ λέτε ότι επιμένει και μετά από την αλλαγή κοντακιού. Και πως θα φέρεις σ' ένα τέτοιο όπλο το νέο κοντάκι στα μέτρα σου, αφού βαράει μόνιμα πιο ψηλά; Για μένα το πρόβλημα το έχει κάπου η κάννη και όχι το κοντάκι... Δεν βαράει ίσια, παράλληλα με τη σκοπευτική ευθεία λογικά... Γι' αυτό ότι και κοντάκι να βάλεις πάντα θα ψηλοτουφεκάει... ένα καλό πείραμα θα ήταν να πάρει κάποιος μια κάννη από μια τέτοια sbe3 και να τη βάλει σε μια άλλη benelli και να δει αν ρίχνει σωστά, θα έδειχνε αν ευσταθεί η υπόθεσή μου

Λοιπόν εγω έπειτα απο μεγαλη σκεψη και συλλογισμό εχθες το βραδι, υστερα απο τεσσερα ουισκακια ,βρήκα το πως θα λυσω το προβλημα στο ψυλοτουφεκισμα της σβ3. Ειναι απλο ρε συναδελφοι... θα τουφεκαω ποιο χαμηλα. Ουτος η αλλος οπως εμαθα, ερσι θα ξε-μαθω και θα ξαναμαθω απο την αρχη. Γιατη στο στρατο τα g3a3 εριχναν Ευθύβολα? Φυσικα και οχι...επρεπε να προσαρμωστεις στο οπλο.Αυτο θα κανω και με την σβ3. Θα προσαρμοστώ στο οπλο...ρε φιλαρακια την εχω καψουρα....μεγαλη καψουρα σας λεω...και ας ειναι και λιγο στραβοποδα!!! .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Λοιπόν εγω έπειτα απο μεγαλη σκεψη και συλλογισμό εχθες το βραδι, υστερα απο τεσσερα ουισκακια ,βρήκα το πως θα λυσω το προβλημα στο ψυλοτουφεκισμα της σβ3. Ειναι απλο ρε συναδελφοι... θα τουφεκαω ποιο χαμηλα. Ουτος η αλλος οπως εμαθα, ερσι θα ξε-μαθω και θα ξαναμαθω απο την αρχη. Γιατη στο στρατο τα g3a3 εριχναν Ευθύβολα? Φυσικα και οχι...επρεπε να προσαρμωστεις στο οπλο.Αυτο θα κανω και με την σβ3. Θα προσαρμοστώ στο οπλο...ρε φιλαρακια την εχω καψουρα....μεγαλη καψουρα σας λεω...και ας ειναι και λιγο στραβοποδα!!! .sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Γιώργο είναι μεγάλη κα..α στην επωμιση....φοβερό ζύγισμα και πολύ στιβαρό για συγχρονο αυτογεμες....μου άρεσε πολύ!

Status
Not open for further replies.
Back