Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για Ευρωπη εχουμε καποια πληροφορηση; Ρωταω γιατι εχω την εντυπωση πως η Benelli εχει διαφορετικη παραγωγη για Αμερικη απο αυτη της Ευρωπης...

Όχι Χρήστο...δεν έχω ασχοληθείς παραπάνω.. το όπλο που κοιτουσα με ενημέρωσε ο οπλοπωλης πως ήταν για Αμερική...το έγραφε κιόλας πάνω και επομένως έφυγε κατευθείαν από το μυαλό μου η αγορά του όπλου!

Οκ Ηλία. Αν κάποιος συνάδερφος γνωρίζει για προβλήματα και στην Ευρώπη, ας μας ενημερώσει...

Οκ Ηλία. Αν κάποιος συνάδερφος γνωρίζει για προβλήματα και στην Ευρώπη, ας μας ενημερώσει...

Xρηστο το μοντελο αυτο δεν εχει κυνηγηθει ακομη στην Ευρωπη για να εχουμε καποιες αποψεις. Θα εχουμε σιγουρα απο τη φετεινη κυνηγετικη χρονια. Μου φαινεται ομως σχεδον απιθανο να στειλαν ελαττωματικα μοντελα στην Αμερικη και να κρατησαν τα καλα Ευρωπη. Το μεγαλυτερο μερος της αγορας ειναι Αμερικη

Xρηστο το μοντελο αυτο δεν εχει κυνηγηθει ακομη στην Ευρωπη για να εχουμε καποιες αποψεις. Θα εχουμε σιγουρα απο τη φετεινη κυνηγετικη χρονια. Μου φαινεται ομως σχεδον απιθανο να στειλαν ελαττωματικα μοντελα στην Αμερικη και να κρατησαν τα καλα Ευρωπη. Το μεγαλυτερο μερος της αγορας ειναι Αμερικη
Παυλε εμαθες αν εχει διορθωθει ή οχι το προβλημα εστω στην αγορα της Αμερικης;

Όλοι έχετε διαβάσει ότι το όπλο στραβοτουφεκάει, αλήθεια πόσοι από εσάς κατέχετε αυτό το όπλο και το έχετε δει στην πράξη να κάνει αυτό που καταμαρτυρούν άλλοι;
Απορία αδαούς-αφελούς-αθώα σκεπτόμενου.

Τόσα όπλα έχει .. γιατι να ρισκαρεις σε ένα όπλο που εβγαλε παιδική ασθένεια .... η περιμένεις η περνεις κάτι αλλο .... Ακόμα και ίσια να ρίχνει σε κάθε αστοχία θα λες ρε τελικα λες να ψηλοτουφεκαει?!

Όλοι έχετε διαβάσει ότι το όπλο στραβοτουφεκάει, αλήθεια πόσοι από εσάς κατέχετε αυτό το όπλο και το έχετε δει στην πράξη να κάνει αυτό που καταμαρτυρούν άλλοι;
Μου δημιουργήθηκε και μένα αυτή η απορία. Αν η όλη πληροφόρηση είναι από το διαδίκτυο είναι γνωστό οτι εκεί ο καθένας γράφει ότι θέλει ιδιαίτερα αν παίζονται συμφέροντα. Η απορία ενισχύεται και από το οτι το πρόβλημα φαίνεται να παρουσιάζεται στην αγορά της αμερικής στην οποία, λόγω του μεγέθους της, θεωρώ οτι οι κατασκευαστές είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Απ' την άλλη έχουν γίνει κατα καιρούς πολλά. Ας μην ξεχνάμε τα αλατισμένα κοντάκια της Browning κλπ . Επίσης υπάρχουν πολλά βιντεάκια σαν αυτό π.χ.
που υποστηρίζουν το πρόβλημα στο όπλο. Επειδή κανείς δεν ρισκάρει να αγοράσει ένα τέτοιο όπλο και να το δοκιμάσει διαπιστώνοντας εκ των υστέρων το πρόβλημα , αφού έχει ακουμπήσει 2.000€ υπάρχει ο ειδικός τύπος που καλείται να ενημερώσει τον κόσμο. Γι αυτό παραπάνω ανέφερα τον Νικήτα . Ηδη του έστειλα ερώτημα και θα δούμε την άποψή του.

Μου δημιουργήθηκε και μένα αυτή η απορία. Αν η όλη πληροφόρηση είναι από το διαδίκτυο είναι γνωστό οτι εκεί ο καθένας γράφει ότι θέλει ιδιαίτερα αν παίζονται συμφέροντα. Η απορία ενισχύεται και από το οτι το πρόβλημα φαίνεται να παρουσιάζεται στην αγορά της αμερικής στην οποία, λόγω του μεγέθους της, θεωρώ οτι οι κατασκευαστές είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Απ' την άλλη έχουν γίνει κατα καιρούς πολλά. Ας μην ξεχνάμε τα αλατισμένα κοντάκια της Browning κλπ . Επίσης υπάρχουν πολλά βιντεάκια σαν αυτό π.χ.
που υποστηρίζουν το πρόβλημα στο όπλο. Επειδή κανείς δεν ρισκάρει να αγοράσει ένα τέτοιο όπλο και να το δοκιμάσει διαπιστώνοντας εκ των υστέρων το πρόβλημα , αφού έχει ακουμπήσει 2.000€ υπάρχει ο ειδικός τύπος που καλείται να ενημερώσει τον κόσμο. Γι αυτό παραπάνω ανέφερα τον Νικήτα . Ηδη του έστειλα ερώτημα και θα δούμε την άποψή του.
Οι τουφεκιές που έβγαλε το όπλο στο βίντεο που ειδα είναι άθλιες.....από την άλλη εντάξει με benelli έριξε ο άνθρωπος και για αυτό δεν έχει και απαιτησεις....χαχαχαχχαχαχα

Τι θέλεις
Οι τουφεκιές που έβγαλε το όπλο στο βίντεο που ειδα είναι άθλιες.....από την άλλη εντάξει με benelli έριξε ο άνθρωπος και για αυτό δεν έχει και απαιτησεις....χαχαχαχχαχαχα
Τι θέλεις ωρε συνέχεια στο τοπικ με το μπενελλι. ?????κριφομπενελακια ε κριφομπενελακια. .sarcastic.peng

παιδιά δεν υπάρχει φωτιά χωρίς καπνό , πχ στον τομέα των υπολογιστών που δουλεύω οι unboxers κάνουν τρομερή δουλεία και έχουν σώσει κόσμο από πολλές κακοτοπιές και έχουν μεγάλη δύναμηκαι ακομα μεγαλυτερη στην Αμερικη ,επίσης βοηθάνε τις μεγάλες εταιρίες να βελτιωθούν αρκεί να έχουν αυτιά για να ακούσουν.

Τώρα αν νομίζετε ότι όλοι κάνουν λάθος και εσείς είστε σωστοί ιδου η Ρόδος εδώ και το πήδημα πάρτε το να το δοκιμάσετε με κόσμο μπροστά και κάμερα όπως κάνουν οι καλή guntestersγια να δούμε ποιος έχει δικό εγώ αν είχα 2 χιλιάρικα με αυτά που έχω ακούσει δεν θα το αγόραζα τώρα ,θα περίμενα να φτιαχτεί το πρόβλημα αν φτιαχτει

ΥΓμε το ιδιο σκπετικο ουτε εσυ επρεπε να εκφερεις γνωμη γιατι ουτε εσυ εχει το οπλο.yelling.

Last edited:
παιδιά δεν υπάρχει φωτιά χωρίς καπνό , πχ στον τομέα των υπολογιστών που δουλεύω οι unboxers κάνουν τρομερή δουλεία και έχουν σώσει κόσμο από πολλές κακοτοπιές και έχουν μεγάλη δύναμηκαι ακομα μεγαλυτερη στην Αμερικη ,επίσης βοηθάνε τις μεγάλες εταιρίες να βελτιωθούν αρκεί να έχουν αυτιά για να ακούσουν.

Τώρα αν νομίζετε ότι όλοι κάνουν λάθος και εσείς είστε σωστοί ιδου η Ρόδος εδώ και το πήδημα πάρτε το να το δοκιμάσετε με κόσμο μπροστά και κάμερα όπως κάνουν οι καλή guntestersγια να δούμε ποιος έχει δικό εγώ αν είχα 2 χιλιάρικα με αυτά που έχω ακούσει δεν θα το αγόραζα τώρα ,θα περίμενα να φτιαχτεί το πρόβλημα αν φτιαχτει

ΥΓμε το ιδιο σκπετικο ουτε εσυ επρεπε να εκφερεις γνωμη γιατι ουτε εσυ εχει το οπλο.yelling.
Που ακριβώς εξεφρασα γνώμη για την αξια-λειτουργικοτητα του όπλου; ερώτηση έκανα, όχι τοποθέτηση.
Ο,τι γράφω δεν είναι τυχαίο της στιγμης.....

μαλλον δεν καταλαβαινεις ..εκανες μια ερωτηση σου απαντησα ,δεν εχω κατι μαζι σου ουτε με τις βεννελι ουτε θελω να παρω οπλο, ουτε απανταω αν ειναι καλο η κακο οπλο, ξαναδιαβασε σε παρακαλω
ενας συναδελφος ρωταει γιαυτο ο οπλο, ειπαν αποψεις και εσυ ρωτησες αν το εχουμε δει στην πραξη και ξαναλαεω οχι δεν το εχουμε δει ,το εχουν δει oi guntesters ,
αναρωτιεσε αν ειναι σωστα τα reviews σου απαντησα δινοντας απο τον τομεα μου ενα παραδειγμα
το προβλημα που ειναι?

εσυ εξηγησε μου που ειναι το προβλημα...

μαλλον παρεξηγεις τον γραπτο λογο την φατσουλa την βλεπεις ?
Δικέ μου, δεν σου είπα τίποτα για το ύφος του γραπτού σου, εγραψες οτι εξεφρασα γνωμη για το οπλο και σου λεω οτι δεν το εκανα.... που ειναι το δυσκολο να με καταλαβεις?

καταρχην δεν ειμαι δικος σου φανταζομαι οτι ειναι ο τροπος του ''λεγειν '' Κατα τα γραπτα ;)
πρεξηγηθηκες για το ΥΓ?

Γιατρε μαλλον κανενας δεν εχει δει στην Ελλαδα 'η τουλαχιστον ελαχιστοι εχουν δει την ντουφεκια της στον πινακα,μιας και ειναι καινουργιο οπλο στην κυκλοφορια και ελαχιστοι το εχουν αποκτηση.
Ομως οπως προειπε και ο Γιαννης....οπου υπαρχει καπνος ...υπαρχει και φωτια.
αν το προβλημα δεν ηταν υπαρκτο....πιστεψε με ....η μαμα μπενελλι θα τους ειχε τσακισει στις μυνησεις.
Μεγαλη δυσφημιση εχει πεσει στην μεγαλητερη αγορα του πλανητη .......και τα κερδη που χανει ειναι ταιραστια.....
Αν διαβασεις καποιες απαντησεις που εχουν κυκλοφορησει στα σαιτ της Αμερικης ,η Μπενελλι usa τους απανταει οτι ναι ψιλοντουφεκαει ....επιτηδες ομως ειναι φτιαγμενο ετσι.....αλλα δεν συνφωνει οτι χανει και προς τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Οπως και να εχει ομως..... οταν σκας 2000 ευρω για να αποκτησεις ενα προιον.....εχεις και την απαιτηση να κανει αυτο για το οποιο το αγορασες...
Αν δεν το κανει .....η κανει κατι αλλο....εκει ξεκινανε και τα προβληματα.

υγ.Σκεψου μονο ...οτι αν υπαρχει τετοιο προβλημα σε οπλα που πηγαν στην αγορα της Αμερικης...τι εχει να γινει στην δικια μας αγορα....

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back