Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με την πρωτη ευκαιρια θα το ποσταρω μα μιραστω την χαρα μου μαζι σας! Παντως ευχαριστω απαντες για την βοηθεια!
Θα χαρούμε κι εμείς Γιώργο να μοιραστείς τη χαρά σου μαζί μας.
Και να ξέρεις και κάτι, τα όπλα είναι σαν τις γκόμενες. Τίποτα άλλο.

Όντως τα όπλα είναι σαν τις γκόμενες, αν δεν τα "πλάσεις" στα μέτρα σου....την γάμησες!
Θα σου ελεγα τι "πλαθεις"....:D
Δεν στο λεω ομως!!:)
Πιάνεται με το χερι,το νερο???
Μια χαρά το ειπε ο ψηλός.Τα πλάθεις και τα δυο. Αν δεν πλάθονται πάμε στα επόμενα-ες.
.sarcastic.

Παύλο όταν μπορέσεις και όταν τύχει να ξαναπέσεις πάνω σε αυτές τις μετρήσεις, με ενδιαφέρει να δω λίγο την βελτίωση που προσφέρει η αποχρωμίωση σαν αποχρωμίωση και μόνο. Θέλω να δω σε τι μπορεί να έχω πέσει τόσο έξω και η πλάκα είναι ότι έχω κάποιες εμπειρίες στην βλητική έστω και εμπειρικες.
Αναφέρομαι σε αποχρωμίωση μοντέρνων καννων και όχι σε παλιές κάννες όπως η Altair που έχω και μπορεί να έχει μισό κιλό επιχρωμίωση!
Παιδιά επιτρέψτε μου να καταθέσω τη δική μου εμπειρία.........κυνηγώντας από το 1980 άλλαξα πολλά όπλα και έριξα αμέτρητα φυσίγγια είχα wintsester beretta brenda remikton benelli δίκανα simpon saut saint etien lamber betisoli aya χρωμιωμενα και αχρωμιοτα κάποια χειροποιητα.........διάφορα δεν υπάρχει ......μετρήσιμη........τη διαφορά την κάνει ησκοπευτικη δεινότητα και η προσαρμογή του όπλου στα μέτρα μας....τα άλλα είναι για να χουμε να λέμε.........

Παίδες προχθές ο Κυπρίδημος στο ένθετο για το κυνήγι που έχει σε μία εφημερίδα είχε παρουσίαση την sbe3. Κάπου παράπεσε το τεύχος και δεν το διάβασα σχολαστικά και έτσι δεν θυμάμαι αν είναι απλή παρουσίαση ή και δοκιμή αλλά δεν θυμάμαι να είχε κάποια νύξη για το πρόβλημα του ψηλοτουφεκίσματος που διαβάζω εδώ.
Αν και δεν έχω benelli μου κάνει εντύπωση αυτό που διαβάζω εδώ οτι δηλαδή το όπλο δεν "έρχεται" ούτε με επεμβάσεις στο κοντάκι και γι αυτό θα τον ρωτήσω στην οπλογνωσία να μας πει την άποψή του.

Παίδες προχθές ο Κυπρίδημος στο ένθετο για το κυνήγι που έχει σε μία εφημερίδα είχε παρουσίαση την sbe3. Κάπου παράπεσε το τεύχος και δεν το διάβασα σχολαστικά και έτσι δεν θυμάμαι αν είναι απλή παρουσίαση ή και δοκιμή αλλά δεν θυμάμαι να είχε κάποια νύξη για το πρόβλημα του ψηλοτουφεκίσματος που διαβάζω εδώ.
Αν και δεν έχω benelli μου κάνει εντύπωση αυτό που διαβάζω εδώ οτι δηλαδή το όπλο δεν "έρχεται" ούτε με επεμβάσεις στο κοντάκι και γι αυτό θα τον ρωτήσω στην οπλογνωσία να μας πει την άποψή του.
Στην Αμερική βγήκε αυτό το ελάττωμα...έχει βίντεο στο youtube που φαίνεται το πρόβλημα σε παρουσιάσεις που έχουν γίνει...όπως επίσης και σε αμερικανικά φορουμ!

Η αχρωμίωτη Αμερικάνα που υπερτερεί;
Σε ρωτάω γιατί κυνηγάω και με τέτοια και δεν έχω δει υπεροχή :).
Καλημέρα Γιώργο...δεν ξέρω με τα δικά σου όπλα τι γίνεται αλλά επειδή ήμουν κάτοχος μιας AL 391 tecknys προσωπικη μου άποψη και μέσα από δοκιμές η κάννης της βλητικα μέσα από το κυνήγι καθώς και σε δοκιμές ήταν πίσω από την κάννη της sx2.....

Καλημέρα Γιώργο...δεν ξέρω με τα δικά σου όπλα τι γίνεται αλλά επειδή ήμουν κάτοχος μιας AL 391 tecknys προσωπικη μου άποψη και μέσα από δοκιμές η κάννης της βλητικα μέσα από το κυνήγι καθώς και σε δοκιμές ήταν πίσω από την κάννη της sx2.....
Πολύ πιθανό για να το λες, αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο η SX2 να σου καθόταν καλύτερα στα μέτρα από την άλλη, από εκεί και πέρα δεν είναι μόνο το χρώμιο η διαφορά τους.

Πολύ πιθανό για να το λες, αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο η SX2 να σου καθόταν καλύτερα στα μέτρα από την άλλη, από εκεί και πέρα δεν είναι μόνο το χρώμιο η διαφορά τους.
Συμφωνώ απολυτα....και ναι δυστυχώς ούτε η δικιά μουAL έριχνε ατσαλια...να σου πω την μαύρη μου αλήθεια αν η κάννη της ΑL έβγαινε τότε 18.6 με μαμά κώνο δεν θα το έδινα....

Συμφωνώ με αυτό που λες από όλες τις καραμπίνες που άλλαξα και ήταν πολλές χρωμιωμενες και αχρωμιοτα η καλύτερη σε απόδοση για μένα ήταν μια φτηνή lamper με 61εκ κανη αλλά αυτό συνέβη γιατί είχα φτιάξει κοντάκι και γενικά μου ταιριάζε το όπλο....... αυτό δε σημαίνει ότι ήταν το καλύτερο...........

Στην Αμερική βγήκε αυτό το ελάττωμα...έχει βίντεο στο youtube που φαίνεται το πρόβλημα σε παρουσιάσεις που έχουν γίνει...όπως επίσης και σε αμερικανικά φορουμ!
Για Ευρωπη εχουμε καποια πληροφορηση; Ρωταω γιατι εχω την εντυπωση πως η Benelli εχει διαφορετικη παραγωγη για Αμερικη απο αυτη της Ευρωπης...

Για Ευρωπη εχουμε καποια πληροφορηση; Ρωταω γιατι εχω την εντυπωση πως η Benelli εχει διαφορετικη παραγωγη για Αμερικη απο αυτη της Ευρωπης...
Όχι Χρήστο...δεν έχω ασχοληθείς παραπάνω.. το όπλο που κοιτουσα με ενημέρωσε ο οπλοπωλης πως ήταν για Αμερική...το έγραφε κιόλας πάνω και επομένως έφυγε κατευθείαν από το μυαλό μου η αγορά του όπλου!

Status
Not open for further replies.
Back