Άνθρωπο θέλω όχι Frankenstein..Μη γελάς.κάνε μια βόλτα στον Έβρο και θα δεις ποσα τέτοια μπενελια κυκλοφορουν.οι περισσοτεροι παπιαδες αυτά κανουν
Άνθρωπο θέλω όχι Frankenstein..Μη γελάς.κάνε μια βόλτα στον Έβρο και θα δεις ποσα τέτοια μπενελια κυκλοφορουν.οι περισσοτεροι παπιαδες αυτά κανουν
Παύλο δεν αντιλέγω, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις όμως!! Για αυτό είπα στο κυνήγι...εκεί δουλεύει το ένστικτο. Κώνοι και χρωμιώσεις πιστεύεις ότι φαίνονται??
Δεν σου κάνει εντύπωση που δεν βγάζουν ένα τέτοιο εργοστασιακό όπλο?Εγω πιστευω οτι οποιος σημερα ψαχνει πολυ ποιοτικη τουφεκια και θελει οπλο που να σκοτωνει ελεεινα καταληγει σε custom κατασκευη. Οι απαιτησεις διαφερουν αναλογα τη χρηση. Οποιος ψαχνει απλα καποιο αξιολογο οπλο και δεν ενδοιαφερεται πολυ για την ποιοτικη τουφεκια θελει απλα να σκοτωνει ικανοποιητικα το βρισκει σε πολλα εμπορικα μοντελα. Σημερα η ποιοτητα της τουφεκιας ειναι το τελευταιο που ενδοιαφερει τις εταιρειες. Θελουν το οπλο να φαινεται ομορφο και να λειτουργει. Μεχρι εκει. Η ποιοτητα στις βελτιωσεις εχει μετρηθει και εχει δημοσιευθει απο τον Rob Roberts για την Benelli. Τις εχω ανεβασει κι εγω σε προηγουμενο ποστ. Στο performance shop φτειαχνουν απο Βenelli οπλαρες, ανοιγοντας αυλους, κωνους κανοντας αποχρωμιωσεις κλπ. Ολα αποδεδειγμενα με εικονες και αριθμους
Δες το βιντεακι του Παύλου στην Αφρική που ειναι μοενελι με κάνη rem και πες τη γνώμη σουΆνθρωπο θέλω όχι Frankenstein..
Κωνσταντινε έχει πολύ διαφορετικό ζύγισμα η sbe3 και διαφορετικό swing!Ευριπο ότι ξέρετε ξέρω και γω από τα παράπονα στα αμερικανικά forum, έχω κοιτάξει και παλιότερα στο benelli usa forum αλλά δεν είχα δει κάτι. Δυστυχώς δεν την έχει κάποιος γνωστός για δοκιμές που θα μπορούσαμε να δούμε ποιο καθαρά τα πράγματα. Η καψούρα είναι καψούρα πάντως και αν δεν πάρεις αυτό που γουστάρεις πάντα θα έχεις το σαράκι η τιμή βέβαια δεν επιτρέπει πειράματα, συμφωνώ και γω με τα παιδιά η επιλογή ενός παλαιότερου μοντέλου που έχει αποδείξει την αξιοπιστία του στο χρόνο είναι πάντα ποιό ασφαλή και ποιο σοφή από την άλλη υπάρχει και η επιλογή ποιό καινούργιου μοντέλου όπως η powerbore αφού στην ουσία είναι το ίδιο όπλο με την διαφορά της μεγαλύτερης θαλαμης της sbe3.
ναι benelli δουλευουνε πολλοι αλλα benelli usa δεν υπαρχει αλλη εδω πανω.....Μη γελάς.κάνε μια βόλτα στον Έβρο και θα δεις ποσα τέτοια μπενελια κυκλοφορουν.οι περισσοτεροι παπιαδες αυτά κανουν
ενω αμα ηταν με benelli καννη δεν θα ειχε παρει 1000 τρυγονια θα ειχε παρει 700 και 300 λαβωμενα και κατι τρεχει στα γυφτικαΔες το βιντεακι του Παύλου στην Αφρική που ειναι μοενελι με κάνη rem και πες τη γνώμη σου
Ευριπίδη δεν διαφωνώ με αυτό που λες για το αν ισχύει αλλά για το αν θα το έκανα! Το βίντεο του Παύλου το είδα αλλά πώς θα βγει συμπέρασμα? Δεν είδα τον Παύλο με μπενέλι κάννη στο ίδιο όπλο για να μπορώ να συγκρίνωΔες το βιντεακι του Παύλου στην Αφρική που ειναι μοενελι με κάνη rem και πες τη γνώμη σου
Δε καταλαβες μάλλον τι είπα.δε μιλησα για νουμερο.για τουφεκιες μιλησα.αλλο το ενα αλλο το αλλοενω αμα ηταν με benelli καννη δεν θα ειχε παρει 1000 τρυγονια θα ειχε παρει 700 και 300 λαβωμενα και κατι τρεχει στα γυφτικα
θα πέσουμε στη λούπα της συζήτησης, αλλα η τουφεκια σκοτωνει... αμα σκοτωνει σκοτωνει, τι παει να πει σκοτωνει λιγο η πολυ, καλα η κακα, η θα πεσει η οχι το πουλι εφοσον το οπλο ειναι στα μετρα σου και το σημαδεψες σωστα και τα φυσιγγια κανουν απλα τα βασικα.... ειδικα σ ενα τετοιο τερρεν με τετοιες καρπωσεις ειναι που δεν σε νοιαζουν οι λεπτομερειες, γτ πουλια θα τουφεκισεις και θα καρπωθεις ετσι κι αλλιως. δεν ειναι παπιες στον Εβρο που θες το κατι παραπανω, γι αυτο απο ενα τετοιο βιντεο δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα κατα την ταπεινη μ αποψη. για μενα ενα κοινο οπλο κανει για τα κυνηγια της Ελλαδας. αν εισαι παπιο κυνηγος μονο πρεπει αν το ψαξεις σε οπλο-φυσιγγια-τσοκ.Δε καταλαβες μάλλον τι είπα.δε μιλησα για νουμερο.για τουφεκιες μιλησα.αλλο το ενα αλλο το αλλο
Δεν σου κάνει εντύπωση που δεν βγάζουν ένα τέτοιο εργοστασιακό όπλο?
Φέτος σκευτομαι να βάλω σε βάση ρεμινγκτον καννη από Μπενελλι. Έτσι για το γαμοτο .
Εισαι πολυ προχο
Βρε άσε τον κώνο, αυτά τα ξέρουμε, μόνο για την αποχρωμιωση έχω ενστάσεις.Εδω τα μετρησiμα αποτελεσματα απο κωνο μονο στη Vinci
https://www.outdoorlife.com/article...ered-forcing-cone-can-improve-pellet-patterns
Είναι παλιά ιστορία τα μοντιφαρισματα σε όπλα από την briley εγώ θυμάμαι τις πρώτες urica σε έκδοση sporting , ίσως να έκανε και σε ποιό παλιά μοντέλα αλλά δεν γνωρίζω (υποθέσεις κάνω δεν είμαι σίγουρος) αλλά μετά από εκεί πιστεύω και η beretta άλλαξε στρατηγική και άρχισε να μεγαλώνει κωνους, αυλους, optima, optima plus, optima hp το καλό βέβαια είναι ότι τα παραγει εργοστασιακα και για όλους. Ακόμα όμως και αν κάποιος θέλει να το κάνει ο ίδιος το κόστος είναι ανεκτό από την briley η από οπλουργους.Όταν η briley έφτιαξε κάννη στην μπενελι στην Κέρκυρα προϋπήρχαν σίγουρα δεκαετία