Καλα αν πιασουμε τιμες καληνυχτα.super sport 2500 power bore 2000 sbe 3 2000.έχουνε ξεφυγει
Όλοι εδώ μέσα τις εκθιαζεται τις αμερικανες με τις αχρωμιωτες.....εγώ μέχρι εκεί που φτάνουν τα χέρια και οι σκοπευτικές μου ικανότητες δεν είχα ποτέ πρόβλημα με όπλο μου να υστερεί βλητικα!Η αχρωμίωτη Αμερικάνα που υπερτερεί;
Σε ρωτάω γιατί κυνηγάω και με τέτοια και δεν έχω δει υπεροχή .
Φίλε ένα όπλο που σου αρέσει εμφανισιακά άμα δεν φοβάσαι να του κάνεις βελτιώσεις χωρίς καμία εγγύηση δεν είναι κακό!Το όπλο πρέπει να το βλέπεις και να σου τρέχουν τα σάλια. Αν το πάρεις με το σκεπτικό ότι θα το κάνεις έτσι όπως το θες, γνώμη μου είναι πως αργά ή γρήγορα θα το βάλεις στην άκρη! Όλα αυτά για το κυνήγι πάντα!!!
Το όπλο πρέπει να το βλέπεις και να σου τρέχουν τα σάλια. Αν το πάρεις με το σκεπτικό ότι θα το κάνεις έτσι όπως το θες, γνώμη μου είναι πως αργά ή γρήγορα θα το βάλεις στην άκρη! Όλα αυτά για το κυνήγι πάντα!!!
Ευριπίδη , ούτε κι εγώ ξέρω αν λύθηκε το πρόβλημα. Το συμπέρανα από τα γραφόμενα εδώ μέσα...Χρήστο δεν ξέρουμε πραγματικα αν το προβλημα έχει διορθωθει.δεν έχω διαβάσει κάτι απο το οποίο να προκύπτει αυτο.αν κάποιος το γνωρίζει σίγουρα και υπάρχει κάτι που να το επιβεβαιώνει ας το ποσταρει εδώ
Παύλο δεν αντιλέγω, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις όμως!! Για αυτό είπα στο κυνήγι...εκεί δουλεύει το ένστικτο. Κώνοι και χρωμιώσεις πιστεύεις ότι φαίνονται??Oχι Βασιλη. Αν το κανεις οπως το θελεις μονο με αυτο θα κυνηγας, αφηνοντας τα αλλα στην ακρη.
Σου μιλαω απο πειρα στον τομεα αυτα
για βιτρινα ειναι αυτα τα οπλα η για το κυνηγι;Καλα αν πιασουμε τιμες καληνυχτα.super sport 2500 power bore 2000 sbe 3 2000.έχουνε ξεφυγει
Ευριπο ότι ξέρετε ξέρω και γω από τα παράπονα στα αμερικανικά forum, έχω κοιτάξει και παλιότερα στο benelli usa forum αλλά δεν είχα δει κάτι. Δυστυχώς δεν την έχει κάποιος γνωστός για δοκιμές που θα μπορούσαμε να δούμε ποιο καθαρά τα πράγματα. Η καψούρα είναι καψούρα πάντως και αν δεν πάρεις αυτό που γουστάρεις πάντα θα έχεις το σαράκι η τιμή βέβαια δεν επιτρέπει πειράματα, συμφωνώ και γω με τα παιδιά η επιλογή ενός παλαιότερου μοντέλου που έχει αποδείξει την αξιοπιστία του στο χρόνο είναι πάντα ποιό ασφαλή και ποιο σοφή από την άλλη υπάρχει και η επιλογή ποιό καινούργιου μοντέλου όπως η powerbore αφού στην ουσία είναι το ίδιο όπλο με την διαφορά της μεγαλύτερης θαλαμης της sbe3.Εδώ μπορεί να βοηθήσει ο Κωνσταντίνος αν ξέρει κάτι παραπανω.ειναι κρίμα να δώσει κάποιος 2000 και μετα να ψαχνεται
Ναι στις κατανομές και στην ποιότητα σκοτωματοςΠαύλο δεν αντιλέγω, αρκεί να ξέρεις τι θέλεις όμως!! Για αυτό είπα στο κυνήγι...εκεί δουλεύει το ένστικτο. Κώνοι και χρωμιώσεις πιστεύεις ότι φαίνονται??
Μάλλον με μπερδεύεις....προσωπικά πλέον στα 42 μου, μπορώ να πω ότι δεν βλέπω στα Ελληνικά κυνήγια κανένα πλεονέκτημα της αχρωμίωτης κάννης.Όλοι εδώ μέσα τις εκθιαζεται τις αμερικανες με τις αχρωμιωτες....
Λοιπόν αφού μιλάτε για βελτιώσεις ας παρει ο άνθρωπος μια μπενελια μεταχ φτηνή μια κάνη remi ή mossy την προσαρμόζει απάνω κι έχει τουφεκο.για να τελειωνουμε
ή δικια μου η πλαστικια μ1 ειναι benelli usa 2002 μοντελο,και εαν δεν εχει φαει ταλαιπωριες,εμπλοκη μηδεν.Ευριπο ότι ξέρετε ξέρω και γω από τα παράπονα στα αμερικανικά forum, έχω κοιτάξει και παλιότερα στο benelli usa forum αλλά δεν είχα δει κάτι. Δυστυχώς δεν την έχει κάποιος γνωστός για δοκιμές που θα μπορούσαμε να δούμε ποιο καθαρά τα πράγματα. Η καψούρα είναι καψούρα πάντως και αν δεν πάρεις αυτό που γουστάρεις πάντα θα έχεις το σαράκι η τιμή βέβαια δεν επιτρέπει πειράματα, συμφωνώ και γω με τα παιδιά η επιλογή ενός παλαιότερου μοντέλου που έχει αποδείξει την αξιοπιστία του στο χρόνο είναι πάντα ποιό ασφαλή και ποιο σοφή από την άλλη υπάρχει και η επιλογή ποιό καινούργιου μοντέλου όπως η powerbore αφού στην ουσία είναι το ίδιο όπλο με την διαφορά της μεγαλύτερης θαλαμης της sbe3.
Όταν η briley έφτιαξε κάννη στην μπενελι στην Κέρκυρα προϋπήρχαν σίγουρα δεκαετίαΗλία το χω ξαναπει και θα το ξαναπω γιατι έχω παρεξηγηθεί αρκετα.αν η Cordoba ή η super sport όπως τη φτιάχνει η Briley ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ εισαγόταν εδώ θα πουλουσα τα παντα ολα που έχω για να πάρω μια εκ των 2.δες τα χαρακτηριστικά τους και θα καταλάβεις γιατι ειναι οι μονες 2 μπενελι που θα επαιρνα
Μην το πεις ούτε του παπάή δικια μου η πλαστικια μ1 ειναι benelli usa 2002 μοντελο,και εαν δεν εχει φαει ταλαιπωριες,εμπλοκη μηδεν.
Μη γελάς.κάνε μια βόλτα στον Έβρο και θα δεις ποσα τέτοια μπενελια κυκλοφορουν.οι περισσοτεροι παπιαδες αυτά κανουν
ο φιλος καββαθας το ειχε κανονισει....Μην το πεις ούτε του παπά