Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δηλαδή λέμε ότι δεν ειναι λαθος. Ειναι απετιση των ευρωπαϊών. Λογικά η εταιρεία θα την δοκιμασε στην πραξη. Αν εκει δεν εχει θέμα τοτε ο πινακας μικρη αξία εχει. Το θέμα ειναι τι λέει εκει στον κυνηγοτοπο

Last edited:
Δεν σε κατάλαβα ρε Νικολι.. τι εννοείς;
Τα αυτονόητα νομίζω εννοώ Γιώργο.
Όταν μια εταιρία 500 ετών (μπερεττα) σέβεται και συγχωνεύτηκε με την μπενελι που γεννήθηκε την δεκαετία του 60 δεν μπορεί ο κάθε γελωτοποιός να πιάνει ένα όπλο της και να βαράει βαρέλια ούτε κατά ριπάς παρουσιάζωντας το με αυτό τον τρόπο. Εμένα προσωπικά μου δείχνει μια μηδενική πελατειακή εκτίμηση.
Οπότε όταν θα έρθει η ώρα να αγοράσω μια μπενελι θα την αγοράσω από την Ιταλία.

Τα αυτονόητα νομίζω εννοώ Γιώργο.
Όταν μια εταιρία 500 ετών (μπερεττα) σέβεται και συγχωνεύτηκε με την μπενελι που γεννήθηκε την δεκαετία του 60 δεν μπορεί ο κάθε γελωτοποιός να πιάνει ένα όπλο της και να βαράει βαρέλια ούτε κατά ριπάς παρουσιάζωντας το με αυτό τον τρόπο. Εμένα προσωπικά μου δείχνει μια μηδενική πελατειακή εκτίμηση.
Οπότε όταν θα έρθει η ώρα να αγοράσω μια μπενελι θα την αγοράσω από την Ιταλία.
Είναι α-πα-ρα-δε-κτοι οι Έλληνες σε παρουσιάσεις όπως προείπαν και τα παιδιά και πραγματικά είναι ντροπή πρώτα για το κοινό που απευθύνεται γιατί θεωρεί πως δεν ξέρουν να δοκιμάζουν οι κυνηγοί ένα οπλο και ότι δεν είναι ενημερωμένοι για το πως πραγματικά γίνεται αυτό.. εν έτη 2018 δοκιμές που γίνονταν από τους παππούδες μας το 70 είναι τραγικές...

απ ότι έχω καταλάβει, έχουμε ένα όπλο των 2000 ευρώ, που με ευθυγραμμισμένα τα σκοπευτικα, στέλνει τα σκάγια άλλου. Και αυτό η Benelli προσπαθεί να το περάσει ως φυσιολογικό. όπλο που αλλού κοιτάει άλλου τα στέλνει τι νόημα έχει? γελοία πράγματα και καταστάσεις. Ο μαύρος αετός μου φαίνεται έγινε κοτοπουλάκι... ας το κανουν διακοσμητικό τοίχου. ή υπόθετο. οπως την βρίσκουν καλύτερα...

Παιδιά οι αμερικανοι δεν γράφουν οτι να ναι απλα για να το γραψουν. Ο sbe 1 εχει πουλησει τρελα στην Αμερική στους παπιαδες και ειναι το πιο επιτυχημένο μοντελο της εταιρείας αφού συνεχεια βρίσκεται στα top ten των αμερικανων.για να γράφουν αυτα για τον 3 δε γίνεται να μην υπαρχει θεμα

24y8guh.jpg

Αυτο ειναι το ενθετο της Benelli στα SBE3 στην Αμερικη

Ωραια.τώρα λοιπον αφού κάποιος θέλει sbe γιατι δεν πάει στο σιγουρακι τον 2 που απ οτι έριξα μια ματια εχει ολα τα καλουδια της μπενελι και θέλει να ρισκάρει 2000 στον 3?μιλάω για ελλαδα. Δεν έχουν και τις τρελές διαφορες

Ωραια.τώρα λοιπον αφού κάποιος θέλει sbe γιατι δεν πάει στο σιγουρακι τον 2 που απ οτι έριξα μια ματια εχει ολα τα καλουδια της μπενελι και θέλει να ρισκάρει 2000 στον 3?μιλάω για ελλαδα. Δεν έχουν και τις τρελές διαφορες

H 2 αν δεν κανω λαθος περιπου 300 Ευρω ακριβοτερη βγαινει

Να πιάσουμε κάνα θέμα ουσίας τώρα, mobilchoke (ο κύλινδρος συγκεκριμένα) από beretta vitoria θα βιδώνει κομπλέ σε παλιά raffaello; έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα παρόμοιο; η φούστα πίσω θα κάθετε σωστά μέσα στη φωλιά της raffaello;

Να πιάσουμε κάνα θέμα ουσίας τώρα, mobilchoke (ο κύλινδρος συγκεκριμένα) από beretta vitoria θα βιδώνει κομπλέ σε παλιά raffaello; έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα παρόμοιο; η φούστα πίσω θα κάθετε σωστά μέσα στη φωλιά της raffaello;
Κομπλέ βιδωνει. Ο ένας θείος μου έχει τη vitoria, ο άλλος τη raffaello και εγώ τη Breda Ermes. Όλα mobilchoke. Έχουμε ανταλλάξει τσοκ στα κυνήγια.

Ναι αλλά με την νοοτροπία που πρόσφατα αντιλήφθηκα ότι κυκλοφορεί, ένα όπλο δεκαετίας θεωρείται απαρχιωμενο από κάποιους.
Ενα οπλο δεκαετιας σε καμια περίπτωση δεν μπωρει να θεωρηθει απαρχιωμενο. Δεν γνωριζω ομως ποσα οπλα μετα την δεκαετια και θα ηθελα να με βοηθησετε σε αυτο...εχουν πιστοποιηση για ατσαλινα σκαγια.εαν θελεις να θεωρησε κινηγος-παπιοκινηγος....πρεπει καλος η κακος να εισαι μονο με ατσαλινα.Τωρα να βαζουμε φωτο και να λεμε πηγα εβρο εκανα 10 παπια και η auto5 του παππου μου εβγαλε ντουφεκιες στο θεο...εεε ειμαστε προκλητικοι και μετα βγαινουν τα παπαγαλακια τυπου ψευτο οικολογων της δραχμης και της κονομας και μας κραζουν. Οπλα πριν την δεκαετια ειναι πολυ καλα ....για εμενα ομως κια γι' αυτο που κανω ειναι αχριστα και για να τα κρεμαω στο τυχο και να θυμαμαι ποσο καλα περςσα μαζι τους καποτε στο βαλτο..hunter.

Status
Not open for further replies.
Back