Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απ οτι είδα στον καλκαντζακο ο μαύρος sbe 2 ειναι φτηνοτερος κατα 200 ευρώ και με 2 τσοκ παραπανω απ τον 3.στις παραλαγές ίδια τιμη
Ο μαυρος αετος 3 εχει 5 τσοκακια...2 τσοκ εσω εξω και αλλα 3 τσοκ μονο εσω.τα ιδια με τον sbe2. Για την τιμη μαλλον θα συμφωνισω μαζι σου..shake hands.

Οταν λες "μικρη ατρακτο" τι θελεις να πεις? Sorry αλλα δεν το καταλαβα!
Κατά τη γνώμη μου όσο πιο ποιοτικά βγαίνουν τα σκαγια από μια κανη, τόσο πιο ομαδοποιημενα ταξιδεύουν κ τόσο μικρότερη απόσταση χωρίζει τα πρώτα από τα τελευταία σκαγια της κατανομης σαν ενα νέφος μορφής σταγόνας που ταξιδεύουν... Με πολύ απλά λόγια... Αυτή η συμπεριφορά δινει κατ εμε ένα συγκεκριμένο κ χαρακτηριστικό ήχο στον μεταλλικό πίνακα κ μια επίσης χαρακτηριστικη εικόνα στα σπασίματα των δίσκων... Η sp μου έδωσε να καταλάβω ότι είχε αυτή την ποιοτική τουφεκια...

Κατά τη γνώμη μου όσο πιο ποιοτικά βγαίνουν τα σκαγια από μια κανη, τόσο πιο ομαδοποιημενα ταξιδεύουν κ τόσο μικρότερη απόσταση χωρίζει τα πρώτα από τα τελευταία σκαγια της κατανομης σαν ενα νέφος μορφής σταγόνας που ταξιδεύουν... Με πολύ απλά λόγια... Αυτή η συμπεριφορά δινει κατ εμε ένα συγκεκριμένο κ χαρακτηριστικό ήχο στον μεταλλικό πίνακα κ μια επίσης χαρακτηριστικη εικόνα στα σπασίματα των δίσκων... Η sp μου έδωσε να καταλάβω ότι είχε αυτή την ποιοτική τουφεκια...
Πολυ ωραιο και πολυ ενδιαφερον! Ετσι να μαθενουμε και εμεις οι νεοτεροι ομορφα πραγματα σωστα τεκμηριωμενα με σωστη ετιολογιση. Κατι που προσωπικα δεν σου αρεσε στο οπλο?

Δεν θα την χαρακτήριζα σωστή αιτιολογηση μιας κ είναι υποκειμενικη διαπίστωση κ στηρίζεται στην παρατήρηση πάνω στον μεταλλικό πίνακα κ στην συμπεριφορά στους δίσκους... Αντικείμενικη θα ήταν αν μπορούσα να το τεκμηριωσω με αποδείξεις... Άλλωστε ο ρόλος της ατρακτου είναι αμφοσβητησιμος από πολλούς...
Μιας κ είμαι κάτοχος μ2, το όπλο στην ουσία μου είναι πολυ οικείο... Το προτιμώ χωρίς τη μακριά αποθήκη κάτι που αλλάζει πολύ απλά κ με πιο στενή ρίγα από την φαρδιά που έχει η sp για κυνηγετικη χρηση... Μου άρεσε το νέο πελμα που είχε πίσω σε σχέση με το πιο καμπυλωτο που έχουν οι κλασσικές μ2...
Μου άρεσαν οι τουφεκιες της, ξεχωριζαν...

Status
Not open for further replies.
Back