Το 60/40 αν ηταν ετσι οι αμερικανοι δεν θα το υπολόγιζαν καθόλου σαν προβλημα και δεν θα το ανέφεραν καν.απ αυτα που έχω διαβάσει μιλάνε για 100/0.εμεις εδώ βεβαια το λυσαμε το προβλημα.τεσπα είπαμε με 2000 λύνονται όλες οι αποριεςΤελικά το πρόβλημα λύθηκε, σύμφωνα με τον κύριο Κυπρηδιμο, το όπλο ρίχνει 60-40, το ιδανικό για την Ευρώπη....
Τέλος καλό, όλα καλά
Φυσικά και να πάρεις αυτό που γουσταρεις.δεν είπε κανεις το αντιθετο. Αλλωστε εσυ θα δώσεις τα φραγκαΕχεις δικιο ετσι ειναι! Αλλα και απο την αλλη δεν παω να παρω 3 baikal 153 ετσι να τα εχω...να τουφεκανε μονα τους κια οταν σπασουν κια κανενα κλειστρο να μην μπορω να βρω ανταλακτικο? Η να παρω λετε μια franchi affinity και μεσα σε πλανο 5 ετιας να σπασω ακριβος 7 οδηγους αρα τελος κινηγη για μεγαλο διαστημα...η καλητερα να παρω μια remighton versa max και να εχω στο βαλτο βολη εμπλοκη βολη εμπλοκη βιλη εμπλοκη και τα παπια γαμω την ατυχια μου να περνανε παντα πανω απο αυτον τον κινηγο γιατι τον περασαν οικολογο...η ακομα καλητερα ας παρω μια σχ4 οπως και ειχα περιση και μου εβγαζε καθε λιγο και λιγακι δυο διαφορετικου τυπου εμπλοκες και την πουλησα μετα απο 4 μηνες χανωντας και 250ευρο...η και μια maxus ακομα οπου μετα τα 200-250φυσιγγια εκλεινες το κλειστρο μονο σου για να ξανατουφεκισης διοτι το πιστονη αεριου μπουκοσε...η να συμβουλευτω εναν γνωστο εδω στη λακωνια που στο καταστημα του εχει μονο βερεττα σκοτωνει ανθρωπο εντος καταστηματος εαν του πεις κατι για την μπερετα αλλα στην κατοχη του εχει και κινηγαει με δυο benelli...και πραγματικα σας λεω οτι ολα αυτα ειναι περαν για περαν αληθεια και η πορτα μου ειναι ανοιχτη για καθε ανθρωπο φιλο και συναδελφο κινηγο να ερθει να με βρει να κινηγησει στα μερη μου και να του αποδειξω ολα αυτα που γραφω για το καθε συμβαν που εγραψα ξεχωριστα.ακομα και η μπενελι εχει τα προβληματα τις αλλα κουβεντες του στυλ μπενελι κλικ η μπενελι πανω αριστερα κτλ που ακουστικαν τελικα αποδεικτικαν φιμες. Sorry βγηκα εκτος τοπικ. Ps:μην παρεξηγηθητε....ο γραπτως με τον προφορικο λογο διαφερουν...αλλα εγραψα αληθειες!
Τιναφτορε?και κατι τελευταιο γιατι το χουμε τραβηξει πολυ το θεμα και μετα ας πραξει ο καθενας οπως νομιζει.ο milvus παραπανω ειχε βαλει μια φωτο με το καρτελακι της benelli usa που συνοδευει τον sbe 3.δειτε και τον παρακατω πινακα για να καταλαβουμε τι ειναι το 60/40 και το 100/0 στο poi
Κοιταξε να δεις. Ο οποιοσδηποτε εχει το δικαίωμα να πει και να γραψει το οτιδηποτε. Το θεμα μας σε αυτο ομως ειναι...ποιος κυριος ειναι αυτος που το ειπε, τι γνωσεις επι του αντικειμένου εχει...ποια συμφεροντα εξυπηρετεί, τον εχει εξετασει ψυχιατρος και ποτε κτλ κτλ. Εχουμε να κανουμε λοιπον ομως με ενα βιντεακι ενως κυριου που μας δινει ενα 60/40...και τπ ανεβαζει στο διαδυκτιο ως προβλημα η οπως το παρει κανεις....επεισης διαβαζοντας λαι σε αμερικανικα φορουμ εχουμε να κανουμε και με καποιους απροσωπους κατοχους του οπλου που μιλανε για 100/0 και εαν θυμαμαι καλα εχω δει αι βιντεακι με 100/0. Απο εκει και περα εχουμε και την απαντηση ενως κυριου απο τον ελλαδικο χωρο που θεωρω δεν μπωρει να αμφισβητηθεί η καθε του γνωμη πανω στα οπλα τοσο ευκολα. Η γνωμη του κυριου ειναι συγκεκριμενη που ανατρεπει πολλα πραγματα. Εμενα απορια μου ειναι εφοσον δεν σε επισε εμας τετοιος ανθρωπος, τι θα μπωρουσες να αποδειξεις πανω στο θεμα ετσι να ανατρεψεις την γνωμη του συγκεκριμενου ανθρωπου.Ετσι λοιπον με τον τροπο σου αυτον θα βοηθουσες εναν συναδελφο σου να μην " πεταξει" 2000χιλιαρικα.στην συγκεκριμενη περιπτωση εμενα. Διαφορετικα με την επιμονη σου και την διαρκη αμφισβητηση σου ανεφ αποδειξεων μπερδευεις περισσοτερο τα πραγματα σε σημείο να βγαζεις και μια προκατάληψη στην συγκεκριμενη εταιρεία, εαν λαβω υποψην μου το 302 διπλα στο ονομα σου! Συγνωμη δεν εχω λατι προσωπικο μαζι σου...δεν εχω καποιο σκοπο να προσβαλω αι ξαναλεω ο γραπτος με τον προφορικο λογο διαφερουν...ομως εκει που ξεμπερδεψαμε το κουβαρι εσει το ξαναμπερδευεις.δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που μου αρεσει να ακουω αυτο που με συμφερει.μ.ομως μου ερεσει να με αντικρουει κατι με αποδειξης. Τωρα απαντηση δωσε ρε φιλαρα τα.φραγκα και εδω ειμαστε να "γελασουμε" ειναι αμαρτια! Ευχαριστω και να εισαι παντα καλα και παντα καλητερα κινηγια!Το 60/40 αν ηταν ετσι οι αμερικανοι δεν θα το υπολόγιζαν καθόλου σαν προβλημα και δεν θα το ανέφεραν καν.απ αυτα που έχω διαβάσει μιλάνε για 100/0.εμεις εδώ βεβαια το λυσαμε το προβλημα.τεσπα είπαμε με 2000 λύνονται όλες οι αποριες
και κατι τελευταιο γιατι το χουμε τραβηξει πολυ το θεμα και μετα ας πραξει ο καθενας οπως νομιζει.ο milvus παραπανω ειχε βαλει μια φωτο με το καρτελακι της benelli usa που συνοδευει τον sbe 3.δειτε και τον παρακατω πινακα για να καταλαβουμε τι ειναι το 60/40 και το 100/0 στο poi
Τιναφτορε?
Ναι διχνει οτι στα 40 ποδια το οπλο δινει 3 inches επανω στην τουφεκια του. Δεν το θεωρω τραγικο. Σε μια κοινοτητα 200.000 κινηγων στην ελλαδα ποσοι εχουν μετρισει τα οπλα τους? Εχουμε να βρουμε 60/40 αμετρητα...ειναι ελαττωματικα?και κατι τελευταιο γιατι το χουμε τραβηξει πολυ το θεμα και μετα ας πραξει ο καθενας οπως νομιζει.ο milvus παραπανω ειχε βαλει μια φωτο με το καρτελακι της benelli usa που συνοδευει τον sbe 3.δειτε και τον παρακατω πινακα για να καταλαβουμε τι ειναι το 60/40 και το 100/0 στο poi
Παρακολουθώ το θέμα αυτό δεν έχω προσωπική εμπειρία για το συγκεκριμένο όπλο αλλά θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου........Τη δεκαετία του 80 είχα μια καραμπίνα wintsester ranger η οποία είχε υπεριψωμενη ρίγα και ψηλοντουφεκουσε αρκετά......25-30 εκατοστά στα 35 μέτρα.Αυτο με βόλεψε πολύ στο κυνήγι και πλέον όλα τα όπλα μου τα ρυθμίζω από το κοντάκι έτσι.. Βέβαια τα κυνήγια που κάνω είναι επί το πλείστον ξεσηκωτα με σκύλο Φέρμας........και κατι τελευταιο γιατι το χουμε τραβηξει πολυ το θεμα και μετα ας πραξει ο καθενας οπως νομιζει.ο milvus παραπανω ειχε βαλει μια φωτο με το καρτελακι της benelli usa που συνοδευει τον sbe 3.δειτε και τον παρακατω πινακα για να καταλαβουμε τι ειναι το 60/40 και το 100/0 στο poi
Δε νομιζω να ειρωνευτηκα κάπου όσον αφορα τα ευρωπαικα.στην τελική αυτή ειναι η αληθεια. Οποιος θέλει να την πάρει αυτός θα τα δώσει και οχι εγω ή κάποιος αλλος προφανως.το τι ικανοποιεί τον καθένα ειναι εντελώς προσωπικο.κι όσο για το αν έχω κάποιο θεμα με την εταιρεια προς πληροφορησιν δική σου έχει περάσει κι απ τα χέρια μου μια m2 για λίγο χρονικό διαστημα με την οποία δεν τα βρήκα ποτε και γι αυτό την εδωσα.αν θέλεις να πάρεις το συγκεκριμένο οπλο ειναι δική σου απόφαση να διαθέσεις εκεί τα λεφτά σου και κανενός αλλου. Για το αν εχει προβλημα ή οχι θα το δειξει η πράξη και μονο αυτη. Αν διαβάσεις προσεκτικά αυτα που γράφω θα δεις οτι αναφέρω οτι το 60/40 δεν αποτελεί προβλημα.αυτα απο μένα και καλη συνεχειαΚοιταξε να δεις. Ο οποιοσδηποτε εχει το δικαίωμα να πει και να γραψει το οτιδηποτε. Το θεμα μας σε αυτο ομως ειναι...ποιος κυριος ειναι αυτος που το ειπε, τι γνωσεις επι του αντικειμένου εχει...ποια συμφεροντα εξυπηρετεί, τον εχει εξετασει ψυχιατρος και ποτε κτλ κτλ. Εχουμε να κανουμε λοιπον ομως με ενα βιντεακι ενως κυριου που μας δινει ενα 60/40...και τπ ανεβαζει στο διαδυκτιο ως προβλημα η οπως το παρει κανεις....επεισης διαβαζοντας λαι σε αμερικανικα φορουμ εχουμε να κανουμε και με καποιους απροσωπους κατοχους του οπλου που μιλανε για 100/0 και εαν θυμαμαι καλα εχω δει αι βιντεακι με 100/0. Απο εκει και περα εχουμε και την απαντηση ενως κυριου απο τον ελλαδικο χωρο που θεωρω δεν μπωρει να αμφισβητηθεί η καθε του γνωμη πανω στα οπλα τοσο ευκολα. Η γνωμη του κυριου ειναι συγκεκριμενη που ανατρεπει πολλα πραγματα. Εμενα απορια μου ειναι εφοσον δεν σε επισε εμας τετοιος ανθρωπος, τι θα μπωρουσες να αποδειξεις πανω στο θεμα ετσι να ανατρεψεις την γνωμη του συγκεκριμενου ανθρωπου.Ετσι λοιπον με τον τροπο σου αυτον θα βοηθουσες εναν συναδελφο σου να μην " πεταξει" 2000χιλιαρικα.στην συγκεκριμενη περιπτωση εμενα. Διαφορετικα με την επιμονη σου και την διαρκη αμφισβητηση σου ανεφ αποδειξεων μπερδευεις περισσοτερο τα πραγματα σε σημείο να βγαζεις και μια προκατάληψη στην συγκεκριμενη εταιρεία, εαν λαβω υποψην μου το 302 διπλα στο ονομα σου! Συγνωμη δεν εχω λατι προσωπικο μαζι σου...δεν εχω καποιο σκοπο να προσβαλω αι ξαναλεω ο γραπτος με τον προφορικο λογο διαφερουν...ομως εκει που ξεμπερδεψαμε το κουβαρι εσει το ξαναμπερδευεις.δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που μου αρεσει να ακουω αυτο που με συμφερει.μ.ομως μου ερεσει να με αντικρουει κατι με αποδειξης. Τωρα απαντηση δωσε ρε φιλαρα τα.φραγκα και εδω ειμαστε να "γελασουμε" ειναι αμαρτια! Ευχαριστω και να εισαι παντα καλα και παντα καλητερα κινηγια!
Αυτό είναι ενα πινακακι που σε βοηθάει να δεις πως ειναι στημένο τ οπλο σου Ηλία και βάση αυτου να φτιαξεις και να στησεις το κοντάκι σου ανάλογα τον τροπο που θες να κυνηγαςΤιναφτορε?
Πολύ ωραίος πίνακας....εργαλείο. Μπράβο που τον βάλατε.και κατι τελευταιο γιατι το χουμε τραβηξει πολυ το θεμα και μετα ας πραξει ο καθενας οπως νομιζει.ο milvus παραπανω ειχε βαλει μια φωτο με το καρτελακι της benelli usa που συνοδευει τον sbe 3.δειτε και τον παρακατω πινακα για να καταλαβουμε τι ειναι το 60/40 και το 100/0 στο poi
Λοιπόν επειδή δείχνεις να ζητάς βοήθεια αλλά από την άλλη δείχνεις και ένα άγχος να πιαστείς από κάτι για να επιβεβαιώσεις την επιλογή που έχεις κάνει να δώσεις προκαταβολή, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο μπορώ μέσα από αυτά τα γραφώμενα.Κοιταξε να δεις. Ο οποιοσδηποτε εχει το δικαίωμα να πει και να γραψει το οτιδηποτε. Το θεμα μας σε αυτο ομως ειναι...ποιος κυριος ειναι αυτος που το ειπε, τι γνωσεις επι του αντικειμένου εχει...ποια συμφεροντα εξυπηρετεί, τον εχει εξετασει ψυχιατρος και ποτε κτλ κτλ. Εχουμε να κανουμε λοιπον ομως με ενα βιντεακι ενως κυριου που μας δινει ενα 60/40...και τπ ανεβαζει στο διαδυκτιο ως προβλημα η οπως το παρει κανεις....επεισης διαβαζοντας λαι σε αμερικανικα φορουμ εχουμε να κανουμε και με καποιους απροσωπους κατοχους του οπλου που μιλανε για 100/0 και εαν θυμαμαι καλα εχω δει αι βιντεακι με 100/0. Απο εκει και περα εχουμε και την απαντηση ενως κυριου απο τον ελλαδικο χωρο που θεωρω δεν μπωρει να αμφισβητηθεί η καθε του γνωμη πανω στα οπλα τοσο ευκολα. Η γνωμη του κυριου ειναι συγκεκριμενη που ανατρεπει πολλα πραγματα. Εμενα απορια μου ειναι εφοσον δεν σε επισε εμας τετοιος ανθρωπος, τι θα μπωρουσες να αποδειξεις πανω στο θεμα ετσι να ανατρεψεις την γνωμη του συγκεκριμενου ανθρωπου.Ετσι λοιπον με τον τροπο σου αυτον θα βοηθουσες εναν συναδελφο σου να μην " πεταξει" 2000χιλιαρικα.στην συγκεκριμενη περιπτωση εμενα. Διαφορετικα με την επιμονη σου και την διαρκη αμφισβητηση σου ανεφ αποδειξεων μπερδευεις περισσοτερο τα πραγματα σε σημείο να βγαζεις και μια προκατάληψη στην συγκεκριμενη εταιρεία, εαν λαβω υποψην μου το 302 διπλα στο ονομα σου! Συγνωμη δεν εχω λατι προσωπικο μαζι σου...δεν εχω καποιο σκοπο να προσβαλω αι ξαναλεω ο γραπτος με τον προφορικο λογο διαφερουν...ομως εκει που ξεμπερδεψαμε το κουβαρι εσει το ξαναμπερδευεις.δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που μου αρεσει να ακουω αυτο που με συμφερει.μ.ομως μου ερεσει να με αντικρουει κατι με αποδειξης. Τωρα απαντηση δωσε ρε φιλαρα τα.φραγκα και εδω ειμαστε να "γελασουμε" ειναι αμαρτια! Ευχαριστω και να εισαι παντα καλα και παντα καλητερα κινηγια!
Μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά με προτάσεις κάποιον που είναι προβληματισμενος;Θελει να βαραει κεντρα ο αριστεροχειρας του βιντεο με δεξιο οπλο.... τα λογια σταζουν πονο, τα ματια του ξερουμε που κοιτανε...???
Αλλα ειπαμε, τα μπενελι δεν σκοτωνουν, τα μπενελι κλανουν στο κρυο, τα μπενελι κανουν κλικ, τα μπενελι ειναι ακριβα, τα τα τα τα τα, μας τα κανατε αεροστατα
οι πιο πολλοι που λενε αυτα για τα μπενελι δεν ειχανε ποτε τους, αυτο κατι λεει!
Καλό είναι το 60-40 το 100-0....δεν αντέχεται60-40 είναι κατά την άποψή μου η ιδανική κατανομή, ειδικά για όσους σκοπεύουν στον "πόδα" του στόχου.
Μπορω να βοηθησω ουσιαστικα καποιον, χωρις να εκφερω αποψη για ενα οπλο που δεν εχω πιασει ποτε στα χερια μου. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.Μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά με προτάσεις κάποιον που είναι προβληματισμενος;
Επειδή πετάει τους κάλυκες δεξιά σημαίνει πως έχει ψηλά το drop και cast off;
Είσαι σίγουρος πως μόνο ένας παραπονιέται;
Ξέρεις που θα πάει το κέντρο της τουφέκιας ενός όπλου που στις 20 γιαρδες τα κατώτερα σκάγια είναι μια πιθαμή πάνω από το κέντρο;