Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειναι 1000 φορες καλυτερο να προσπαθησεις να αποτρέψεις καποιον απο ενδεχομενη μουφα,απο το να κανεις το παγώνι και να σπας πλακα μετα!
Ολα αυτα για τις μαρκες και τα εργοστάσια,ειναι για να βρισκομαστε σε κουβεντα.....
Συναδελφικα και ανθρωπινα!!!

Χαζευω 2-3 μερες το ποστ κ φοβαμαι να γραψω....yelling..ειχα πει απο την αρχη στον φιλο να παρει το οπλο γιατι πολυ απλα του αρεσει...κ ας ψηλοτουφεκαει.ας ζησει κ κανενα πουλακι...ΟΜΩΣ το να προσπαθουμε να βγαλουμε σκαρτο το ταδε οπλο για να πεισουμε οτι το αλλο ειναι καλο ειναι φαουλ...πχ ειχα urika μετην ισια γλωσσα κ με ειχε μουρλανει στην εμπλοκη.αλλαξα γλωσσα εβαλα με κλιση ολα καλα αλλα ειχα ξενερωσει.την εδωσα.μπενελι καθε 200φυσιγγια εσπαγε βελονα.οτι κ να εκανα δεν συνηλθε ποτε.τη εδωσα.κ εχω εδω κ τρια χρονια αφινιτυ(που καπου αναφερθηκε οτι σπαει σιδηροδρομους)με καμποσες χιλιαδες φυσιγγια που δεν εχει παθει τιποτα.κ αλλα πολλα παραδειγματα.Αγαπητοι μου φιλοι τα οπλα δυστηχως ειναι τζακ ποτ πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.ολα τα αλλα ειναι κουβεντα να περναμε την ωρα μας.παρτε το οπλακι σας οποιο κ αν ειναι αυτο βγειτε στον κυνηγοτοπο κ απολαυστε την φυση.αν χτυπησετε κ κανα πουλακι ακομα καλυτερα.

Αν ισχύει το 60-40% δεν το βρίσκω κακο. Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα όπλο που το προοριζει μια μεγάλη αναμφισβήτητα εταιρεία για το κορυφαίο της αυτογεμες, να τουφεκαει αλλού για αλλού και να μην έρχεται με τίποτα. Μήπως είναι υπερβολές που με πολλή σάλτσα κι από στόμα σε στόμα ή καλύτερα από Η/Ύ σε Η/Ύ διογκώνουν μια ίσως κατασκευαστική ατέλεια; Τώρα γιατί να υπάρχει μια ατέλεια; Ε τελειο προϊόν δεν υπάρχει. Όπως είχα πει ξανά άποψη έχω για ένα προϊόν που το έχω χρησιμοποιήσει. Διαφορετικά δεν μπορώ να χω άποψη. Δεν πιστεύω πραγματικά όμως ότι μια εξαιρετική εταιρεία στα αυτογεμη θα έκανε τέτοια πατάτα. Η πολύ τυχερός ειμαι με τα όπλα που έχω αλλάξει η κάποια πράγματα είναι υπερβολές. Με καλή συντήρηση τα όπλα μου δεν έβγαλαν τίποτα. Κι αν κάποιο έβγαλε κάτι ήταν φυσιολογικό.

Χαζευω 2-3 μερες το ποστ κ φοβαμαι να γραψω....yelling..ειχα πει απο την αρχη στον φιλο να παρει το οπλο γιατι πολυ απλα του αρεσει...κ ας ψηλοτουφεκαει.ας ζησει κ κανενα πουλακι...ΟΜΩΣ το να προσπαθουμε να βγαλουμε σκαρτο το ταδε οπλο για να πεισουμε οτι το αλλο ειναι καλο ειναι φαουλ...πχ ειχα urika μετην ισια γλωσσα κ με ειχε μουρλανει στην εμπλοκη.αλλαξα γλωσσα εβαλα με κλιση ολα καλα αλλα ειχα ξενερωσει.την εδωσα.μπενελι καθε 200φυσιγγια εσπαγε βελονα.οτι κ να εκανα δεν συνηλθε ποτε.τη εδωσα.κ εχω εδω κ τρια χρονια αφινιτυ(που καπου αναφερθηκε οτι σπαει σιδηροδρομους)με καμποσες χιλιαδες φυσιγγια που δεν εχει παθει τιποτα.κ αλλα πολλα παραδειγματα.Αγαπητοι μου φιλοι τα οπλα δυστηχως ειναι τζακ ποτ πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.ολα τα αλλα ειναι κουβεντα να περναμε την ωρα μας.παρτε το οπλακι σας οποιο κ αν ειναι αυτο βγειτε στον κυνηγοτοπο κ απολαυστε την φυση.αν χτυπησετε κ κανα πουλακι ακομα καλυτερα.
Αυτα που γραφεις και για την 391 και για τις βελόνες όπως και για την 400 την ultra light οτι κανει εμπλοκές και για την 930 τα έχουμε πει ολα και δεν εχει μείνει τιποτα κρυφο.οποτε γιατι κατηγορηθηκαμε οτι έχουμε εμπάθεια στη μπενελι? Κι εγω αντιμετωπισα το προβλημα γλώσσας στη 391 τ οποιο το έχω γράψει εδώ μέσα αλλα ειμαι τυχερός γιατι έχω εναν εδώ και φτιάχνει την ίδια γλώσσα χωρίς αλλαγη.εχθες μάλιστα ρωτησε μέλος του φορουμ γνώμες για το 828.ολοι μπορούν να δουν την απάντηση μου

Λοιπόν επειδή δείχνεις να ζητάς βοήθεια αλλά από την άλλη δείχνεις και ένα άγχος να πιαστείς από κάτι για να επιβεβαιώσεις την επιλογή που έχεις κάνει να δώσεις προκαταβολή, θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω όσο μπορώ μέσα από αυτά τα γραφώμενα.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας κριτικός που να πει κακιά κουβέντα για κανένα όπλο γιατί πρέπει να είναι συμπαθής. Γιάυτο και δεν στεριωσε περιοδικό, γι'αυτό πέραν των άλλων ερημώνουν οι εκθέσεις κτλ. Στην Ελλάδα όλα είναι ωραία, ίσως ακούσεις κάτι αρνητικό αφού πρώτα έχει σταματήσει να αντιπροσωπευεται κάποιο όπλο.
Από την άλλη, δεν μπορεί κανένας να αποδείξει τίποτα σε κανέναν από την στιγμή που δεν το έχει στα χέρια του να σου πει έλα να πάμε να δεις. Είναι πολύ πιθανό ούτε ο εν λόγω κριτικός να το έχει ρίξει. Μην παίρνεις σαν θέσφατο την άποψη κάποιου γνωστού επειδή είναι γνωστός. Υπάρχουν γνωστοί που λένε ότι δεν πρέπει να τουφεκάμε πάνω από τα 36 μέτρα και αν χρειαστεί να το κάνουμε, θα πρέπει να το κάνουμε με σύσφιξη full. Εγώ στα 35 μέτρα τουφεκάω την τσίχλα με 4 άστρα και με φυσιγγι 28 γρ. νούμερο 9. Θα μου ζητήσεις να σου αποδείξω δηλαδή την επιλογή μου επειδή κάποιος γνωστός παππούς μπορεί να σου πει ότι στα 36 μέτρα πρέπει να τουφεκάς με full και 7άρια, επειδή έτσι τον έμαθε να κάνει ο δικός του παππούς ;
Όχι φίλε, δεν θα μπω στην διαδικασία.
Από εκεί και πέρα, αν θες στείλε ένα ερώτημα στον κύριο Κυπριδημο να σου εξηγήσει γιατί η vinci ψηλοτουφεκούσε και ο αντιπρόσωπος έκανε δύο χρόνια να εμφανήσει στην αγορά την φλάντζα d την οποία χρέωνε 90 € επιπλέον;
Τέσσερεις γνωστοί μου τις πήραν και τις πούλησαν όλοι με συνοπτικές διαδικασίες γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ με φλάντζες κτλ να τις φέρουν στα μέτρα τους. Όλα τα Benelli και τα περισσότερα όπλα από το εργοστάσιο ψηλοτουφεκάνε. Στα δέκα καινούρια όπλα έχω δει 6 να ψηλοτουφεκάνε, 3 να ρίχνουν στο επίπεδο και ένα να πηγαίνει χαμηλά. Αυτό πολύ θεωρητικά γιατί έχει να κάνει με τους σωματότυπους.
Στο ψητό τώρα, επειδή ζητάς βοήθεια. Προσπάθησε μέσω του καταστηματάρχη να πάρεις την επιβεβαίωση από τον αντιπρόσωπο πώς αν δεν καταφέρεις να την φέρεις στα μέτρα σου σε εύλογο χρονικό διάστημα , με τα μέσα που δίνει η εταιρεία, να δεχτεί να στην αλλάξει με ένα άλλο μοντέλο κοντινής αξίας π.χ. μια supersport (μπορεί να χρειασθεί να δώσεις κάτι παραπάνω) ή μια m2 camo ( όχι αυτές της προσφοράς αλλά από τις άλλες ) και κάνα φυσιγγι να καλύψετε την διαφορά. Δεν τρέχει και τιποτα αν ενα οπλο ριξει 20 φυσιγγια, δεν θα χαλάσει. Με άλλα λόγια ενεργοποιήσου προς την κατεύθυνση που θα είναι προς όφελος σου, μην ζητάς άλλες αποδείξεις από εμάς που προσπαθήσαμε από την πρώτη στιγμή να σε βοηθήσουμε.
Εαν διαβασεις ενα προς ενα καθε ποστ μου θα δεις οτι στα περισσοτερα απο τα μισα ποστ εχω γραψει "παιδια ευχαριστω για την βοηθεια σας" πραγμα που αντικρουει αυτο που με κατηγωρεις τωρα οτι ριχνω ευθυνες σε αλλους περι "αποδειξεων" κτλ...τωρα εσυ εαν βαρας τσιχλα στα 35 μετρα με 28γραμμαρια η αληθεια ειναι πως εγω το εχω κανει σε τριγονια...ενα σκαγι ειναι αρκετο στο κεφαλι να πεσει...και η σβ3 κατα τα λεγομενα πολλων βαζει κεντρο 5 σκαγια και 290 εκτος...επομενος κατα την λογικη σου 5 σκαγια εμενα μου περισευουν αν το οπλο βαραει 90/10. Ενταξη παιδια ας σοβαρευτουμε. Κανατε μια ερωτηση σε εναν ανθρωπο με κυρος και γνωσεις στο χωρο που αντιπροσωπευει εδωσε την απαντηση του που προσωπικα την σεβομαι και την πιστευω και ξαφνικα τον βγαλατε διπλωμάτη για να ειναι συμπαθης! Ημαρτον δηλαδη. Σε παραδεχομαι ομως για την συμβουλη σου για το τι θα μπορουσα να κανω με τον αντιπρόσωπο και για αλλη μια φορα θα σου πω ευχαριστω στο συγκεκριμενο θεμα...ομως στα υπολειπα σε βρισκω φαουλ και νιοθω μια επιμονη και σε παρελθοντικα σου ποστ , εμπαθειας προς τα benelli. Τελος παντον.....πλεον νιοθω πως η ιστορια παει αλλου... Ε ΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΑΝΤΕΣ για την βοηθεια σας! Πραγματικα με βοηθησατε να βγαλω συμπερασματα για την σβε 3. Για εμενα το θεμα τελειωσε εδω. Θα προσπαθησω καποια στιγμη να ανεβασω φωτο ποσο ψυλα τουφεκαει. Να εισαστε καλα!

Αν εξαιρεσουμε τις προσφορες το φθηνοτερο αυτογεμες Benelli ξεπερναει τα 1500 ευρω.Παρα το γεγονος οτι ειναι ακριβο ειναι το νουμερο 1 σε πωλήσεις
στον κοσμο.Τυχαιο??Δεν νομιζω!!!Αρα δεν νομιζω οτι πρεπει να φοβάται καποιος την αγορα του αν του αρεσει.Αστοχιες υλικου και προβληματα εχουν διαπιστωθει σε ελαχιστες περιπτωσεις και συμβαινει σε ολες τις εταιριες .Σε ολες τις μαρκες.Ολα ομως διορθώνονται.Ευτυχως ομως που υπαρχουν και ενα σωρο αλλες μαρκες για οσους δεν τους αρεσει η benelli.
Τωρα καλη ειναι η πλακιτσα που κανουμε μεταξυ μας εδω μεσα με καλαμπουρι και πειραγματα για τα οπλα μας αλλα μεχρι εκει.Χαλαρα.Δεν ειμαστε φανατικοι "οπαδοι" καμιας "ομαδας";)

Η συζήτηση έχει πάρει λάθος δρόμο από ένα σημείο και μετά επειδή η κουβέντα πήγε σε βλάβες και προβλήματα, η συγκεκριμένη συζήτηση δεν αφορούσε βλάβες αλλά κάτι πολύ συγκεκριμένο.
Εν πάση περιπτώσει, να είναι καλά ο άνθρωπος, να χαρεί το νέο του όπλο.
Εγώ θα ακολουθήσω την συμβουλή του και θα σοβαρευτώ....:)
Ευχαριστώ και γω για την κουβέντα .shake hands.

Αν εξαιρεσουμε τις προσφορες το φθηνοτερο αυτογεμες Benelli ξεπερναει τα 1500 ευρω.Παρα το γεγονος οτι ειναι ακριβο ειναι το νουμερο 1 σε πωλήσεις
στον κοσμο.Τυχαιο??Δεν νομιζω!!!Αρα δεν νομιζω οτι πρεπει να φοβάται καποιος την αγορα του αν του αρεσει.Αστοχιες υλικου και προβληματα εχουν διαπιστωθει σε ελαχιστες περιπτωσεις και συμβαινει σε ολες τις εταιριες .Σε ολες τις μαρκες.Ολα ομως διορθώνονται.Ευτυχως ομως που υπαρχουν και ενα σωρο αλλες μαρκες για οσους δεν τους αρεσει η benelli.
Τωρα καλη ειναι η πλακιτσα που κανουμε μεταξυ μας εδω μεσα με καλαμπουρι και πειραγματα για τα οπλα μας αλλα μεχρι εκει.Χαλαρα.Δεν ειμαστε φανατικοι "οπαδοι" καμιας "ομαδας";)
Έτσι είναι... Ο καθένας μας έχει τις προτιμήσεις του. Αλλιώς θα υπήρχε μόνο μια εταιρεία. Φανατικά να πιστεύουμε ότι το δικό μας είναι το καλύτερο δεν είναι ότι καλύτερο.

Τα πε όλα ο Δημήτρης, καλές οι κοντριτσες αλλά αν είναι να τρωγομαστε μεταξύ μάς δεν έχει ουσία .
Τα φράγκα πάνε σε μια τσέπη ας τρώγονται αυτοί για το αν πουλήσει η δεν πουλήσει κάποιο μοντέλο τους.
Μαρεσει να παρακολουθώ παρουσιάσεις μοντέλων αλλά ο τελικός κριτής είναι ο κυνηγός για να βγει μια καθαρή γνώμη για ένα όπλο πρέπει να περπατήσει κάποια χρόνια στην αγορά και να δοκιμαστεί στο κυνήγι. Ένας αρθρογράφος ας αρχίσουμε με έναν Έλληνα δύσκολα θα πει ξεκάθαρη γνώμη, μικρή αγορά, φόβος με διαμάχες με τον αντιπρόσωπο και πάει λέγοντας. Και ο αμερικανός δεν πάει πίσω όμως με ένα κουτάκι φυσίγγια και μια ερασιτεχνική μηχανή του τραπ φεξε μου και γλιστρησα.
Το καλό όπλο λοιπόν δοκιμάζεται σε βάθος χρόνου με αρκετές τουφεκιές όπως και η κάνη του να διαχειρίζεται διαφορετικές γομωσεις και μάρκες και να μην ειναι μίζερο. Η οπλαρα και ο τουφεκος για μένα για κάποιον άλλο είναι μετριότητα.

Κω
Τα πε όλα ο Δημήτρης, καλές οι κοντριτσες αλλά αν είναι να τρωγομαστε μεταξύ μάς δεν έχει ουσία .
Τα φράγκα πάνε σε μια τσέπη ας τρώγονται αυτοί για το αν πουλήσει η δεν πουλήσει κάποιο μοντέλο τους.
Μαρεσει να παρακολουθώ παρουσιάσεις μοντέλων αλλά ο τελικός κριτής είναι ο κυνηγός για να βγει μια καθαρή γνώμη για ένα όπλο πρέπει να περπατήσει κάποια χρόνια στην αγορά και να δοκιμαστεί στο κυνήγι. Ένας αρθρογράφος ας αρχίσουμε με έναν Έλληνα δύσκολα θα πει ξεκάθαρη γνώμη, μικρή αγορά, φόβος με διαμάχες με τον αντιπρόσωπο και πάει λέγοντας. Και ο αμερικανός δεν πάει πίσω όμως με ένα κουτάκι φυσίγγια και μια ερασιτεχνική μηχανή του τραπ φεξε μου και γλιστρησα.
Το καλό όπλο λοιπόν δοκιμάζεται σε βάθος χρόνου με αρκετές τουφεκιές όπως και η κάνη του να διαχειρίζεται διαφορετικές γομωσεις και μάρκες και να μην ειναι μίζερο. Η οπλαρα και ο τουφεκος για μένα για κάποιον άλλο είναι μετριότητα.
Κωνσταντίνε με όλα όσα γράφεις συμφωνώ. Ιδιαίτερα με αυτά που γράφεις για τους αρθρογραφους και πιστεύω ότι ο Νικητας ήταν όσο το δυνατόν - και πολυ προσεκτικα - διευκρινιστικος. Θέλω να σταθώ όμως σ'αυτό που λες για τον αμερικανό αρθρογράφο. Βλέποντας όλα αυτά τα βιντεάκια στο utube με πιάνει μια ζηλια . Στην αμερικη ο καθενας μπορεί να παρει το όπλο που θέλει να δοκιμάσει και στην πίσω αυλη του που την έχει διαμορφώσει σε σκοπευτήριο να του βγάλει το λάδι στην τουφεκιά και τις δοκιμές. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ρίξει με το όπλο σου πριν βγεις στο βουνό καμία χιλιάδα φυσίγγια. Το κατέχεις πραγματικά. Εδώ εγώ για να πάω στο σκοπευτήριο πρέπει να κάνω 40 χλμ και άλλα τόσα για να γυρίσω και είμαι και παράνομος αν κουβαλάω όπλο εκτός κυνηγετικής σαιζόν. Πώς να εξοικειωθουμε με το όπλο; η για να μην είμαστε και εκτός θέματος άντε βρίσκουμε έναν φίλο που πήρε την sbe3. Που την δοκιμαζεις για να δεις του λόγου το αληθές των φημών; Εδώ στο χωριό που είμαι αυτές τις μέρες απέχω από σκοπευτήριο 70 χλμ. Στα χωραφια αν πας μπορεί να βρεθείς φυλακη. Θέλω να πω ότι με την τρέχουσα κατάσταση οι δοκιμές είναι πολύ δύσκολες ενώ μόνο μ' αυτες βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα. Αν είχαμε ξετιναξει μια sbe3 εμείς μόνοι μας σε ένα σκοπευτήριο όλα τα παραπάνω θα ήταν περιττά. Για αυτό καταλήγουμε στον ειδικό τύπο με όλα τα παραπάνω μειονεκτήματα. Όπως είπε και ο Κολοκοτρώνης δεν ισιαζει με τίποτα αυτή η π@@να η χώρα.

Γιωργο καταρχην να ευχηθω καλοριζικο πλεον το νεο σου ντουφεκι και ευχομαι απο καρδιας να το χαρεις τοσο πολυ .....οσωτου να μην το ξεκωλλας απο τα χερια σου.
Καλο ειναι,ολοι οι εμπλεκομενοι σε αυτην εδω την συζητηση να σταματησουν την οποια αντιπαραθεση αποψεων,διοτι πλεον μονο κακο κανουν στο παλικαρι και στην ψυχολογια του.
Θα σου καταλογισω ενα φαουλ ομως και σε σενα Γιωργο,διοτι ζητησες την γνωμη ανοιχτα των διαδυκτιακων σου φιλων,αλλα φανηκε οτι δεν ησουν ετοιμος να την δεχτεις ανοιχτα και με καθαρο μυαλο.Κανενας απο ολους που σου απαντησαν δεν εχει προσωπικο οφελος απο καμια εταιρια.Να σε βοηθησουν προσπαθησαν με οτι γνωριζουν,με οτι εχουν διαβασει με οτι εχουν ακουσει,για να προσπαθησουν να σε προστατευσουν,ενδεχωμενος σε μια οχι και τοσο καλη αγορα προς αυτους.Απο οτι φανηκε..... ηθελες να επιβεβαιωσεις στον εαυτο σου ... οτι εκανες καλη αγορα και οτι αυτα που ειχες ακουσει και ισως σε προβληματισαν δεν ισχυουν και δεν ησουν ετοιμος να ακουσεις και την αντιθετη πλευρα.
Δεν θα συνεχισω αλλο.... απλα θα μου επιτρεψεις να σου δωσω μια ταπεινη συνβουλη.
Κρατα την αποψη του Κ.ΝΙΚΗΤΑ που ειναι και ο πλεον ειδικος σε οτι αφορα τα οπλα και πορευσου με αυτην.
Το 60 40 ισα ισα μονο προβλημα δεν ειναι,,,ουτε το 70 30 θα ελεγα εγω.
Διεγραψε ολα τα υπολοιπα λοιπον ....γιατι σε καθε ασχημη μερα που δεν θα πηγαινει τιποτα καλα,θα στριφογυρνανε στο μυαλο σου, με αποτελεσμα να σε ριχνει ψυχολογικα και να μην σε αφηνει να χαρεις το νεο σου αποκτημα.
ΕΛΠΙΖΩ οταν με το καλο το παρεις στα χερια,να αφιερωσεις μια μερα στο σκοπευτηριο και στον πινακα και να ριξεις φως σε ολα αυτα που ειπωθηκαν.
Καλοριζικο λοιπον,παντα χαρες να σου φερνει και ασφαλη κυνηγια να εχεις παντα.

Κω

.............. Για αυτό καταλήγουμε στον ειδικό τύπο με όλα τα παραπάνω μειονεκτήματα. Όπως είπε και ο Κολοκοτρώνης δεν ισιαζει με τίποτα αυτή η π@@να η χώρα.
Αυτή η πουτανοχώρα δεν ισιάζει ποτέ γιατί οι περισσότεροι κάτοικοί της δεν έχουν ίσιο τρόπο σκέψης.Δεν θέλουν η δε μπορούν .Ετσι αυτό οδηγεί στο να εκλαμβάνουμε τα πάντα με καχυποψία αφού πάντα θέλουμε να μεταφράζουμε με τον δικό μας κώδικα ,τα λόγια του συνομιλητή μας .
Τώρα όσο αφορά τη γενίκευση που γίνεται συνέχεια με τις μάρκες ,είναι απλά απαράδεκτο.Απο την άλλη ο καθένας που θα του πουν κάτι μεμπτό για όπλο εταιρείας που έχει στην κατοχή του , το παίρνει επι προσωπικού και θίγεται.Ενα πράμα δηλαδή σαν να του προσβάλλουν την γκόμενα..sarcastic.
Οι δοκιμές και η πράξη μας διαφωτίζουν και απαντούν στα ερωτήματα και τις αμφιβολίες μας.
Εδώ όμως τίθεται το ερώτημα πως και ποιος θα σου δώσει ενα όπλο να το δοκιμάσεις ;
Θυμάμαι την εποχή γύρω στο στο 1982 που ακομη δεν ειχα πάει φαντάρος και ο πατέρας μου μου αγόρασε ενα poze .To πήραμε από την Παπαδάκη στην Στουρνάρη.Εξαιρετική γυναίκα ,τόσο σαν άνθρωπος αλλά και σαν επαγγελματίας.Τόσο επαγγελματίας που άλλον παρόμοιο αυτό το χώρο δεν έχω γνωρίσει.Μας έδωσε λοιπόν το όπλο ,πηγαμε το ρίξαμε ,προβληματιστήκαμε και αφού θέλαμε κάτι άλλο το πήγαμε πίσω ,όπως άλλωστε η ίδια μας είχε προτείνει και πήραμε άλλο.
Χρόνια μπροστά η Κα Κατερίνα .Οταν χρειάστηκε μετά απο χρόνια λόγω ενός προβλήματος να αλλαχτεί η πάπια ,μου την αντικατέστησε χωρίς χρήματα .Και όταν χρειάστηκε αλλαγή βελόνας και πήγα σε κάποιον οπλουργό ο οποίος τότε μου πήρε 10,000δραχμες και η βελόνα σε δυο χρονιά τα έφτυσε,πάλι η Κα Κατερίνα χωρίς επιβάρυνση μου εδωσε 2 βελόνες ! Επαγγελματίες τέτοιοι σπανίζουν στις μέρες μας .
Και κάτι τελευταίο γιατί το παρατράβηξα .Όσο λοιπόν για τα γραφόμενα διακεκριμένων του χώρου, οι οποία αντιφέρονται σε εταιρείες η συγκεκριμένα όπλα ,διαβάσατε ποτέ να κατακεραυνώνουν κάποιο μοντέλο ,οτι εχει ελαττώματα μηχανικής φύσεως η βλητικά ;Οχι γιατί δεν ξέρουν ,αλλά γιατι απλά δεν θέλουν δημοσίως την αντιπαράθεση και την κόντρα με τις εταιρείες.
Προσωπικά τα διαβάζω αλλά δεν πείθομαι για τα περισσότερα γιατί έρχονται σε αντίθεση με αυτά που έχω δει στην πράξη.

Last edited:
Με όλα αυτά που διαβάζω, θα έκανα κ εγώ τεστ Churchill στη μ2 να δω αν είναι 60-40 αλλά φοβάμαι μην τρυπησω κανένα πίνακα... .sheep
Καλα εσενα άλλωστε η m2 ειναι εξωγήινη και βαραει με κύλινδρο απο πλαγιά σε πλαγιά οποτε δε μετράει
.yelling.

Γιωργο καταρχην να ευχηθω καλοριζικο πλεον το νεο σου ντουφεκι και ευχομαι απο καρδιας να το χαρεις τοσο πολυ .....οσωτου να μην το ξεκωλλας απο τα χερια σου.
Καλο ειναι,ολοι οι εμπλεκομενοι σε αυτην εδω την συζητηση να σταματησουν την οποια αντιπαραθεση αποψεων,διοτι πλεον μονο κακο κανουν στο παλικαρι και στην ψυχολογια του.
Θα σου καταλογισω ενα φαουλ ομως και σε σενα Γιωργο,διοτι ζητησες την γνωμη ανοιχτα των διαδυκτιακων σου φιλων,αλλα φανηκε οτι δεν ησουν ετοιμος να την δεχτεις ανοιχτα και με καθαρο μυαλο.Κανενας απο ολους που σου απαντησαν δεν εχει προσωπικο οφελος απο καμια εταιρια.Να σε βοηθησουν προσπαθησαν με οτι γνωριζουν,με οτι εχουν διαβασει με οτι εχουν ακουσει,για να προσπαθησουν να σε προστατευσουν,ενδεχωμενος σε μια οχι και τοσο καλη αγορα προς αυτους.Απο οτι φανηκε..... ηθελες να επιβεβαιωσεις στον εαυτο σου ... οτι εκανες καλη αγορα και οτι αυτα που ειχες ακουσει και ισως σε προβληματισαν δεν ισχυουν και δεν ησουν ετοιμος να ακουσεις και την αντιθετη πλευρα.
Δεν θα συνεχισω αλλο.... απλα θα μου επιτρεψεις να σου δωσω μια ταπεινη συνβουλη.
Κρατα την αποψη του Κ.ΝΙΚΗΤΑ που ειναι και ο πλεον ειδικος σε οτι αφορα τα οπλα και πορευσου με αυτην.
Το 60 40 ισα ισα μονο προβλημα δεν ειναι,,,ουτε το 70 30 θα ελεγα εγω.
Διεγραψε ολα τα υπολοιπα λοιπον ....γιατι σε καθε ασχημη μερα που δεν θα πηγαινει τιποτα καλα,θα στριφογυρνανε στο μυαλο σου, με αποτελεσμα να σε ριχνει ψυχολογικα και να μην σε αφηνει να χαρεις το νεο σου αποκτημα.
ΕΛΠΙΖΩ οταν με το καλο το παρεις στα χερια,να αφιερωσεις μια μερα στο σκοπευτηριο και στον πινακα και να ριξεις φως σε ολα αυτα που ειπωθηκαν.
Καλοριζικο λοιπον,παντα χαρες να σου φερνει και ασφαλη κυνηγια να εχεις παντα.
Φιλιππα καλησπερα και σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια. Οπως ειχα προαναφερει και εχθες το θεμα εκλεισε οριστικα για εμενα ευχαριστωντας ολους τους συναδελφους. Απο εκει και περα θα ηθελα να διευκρινησω κατι που δεν το καταλαβες καλα. Οπως εχω προαναφερει δεν αγωρασα το οπλο αυτο πρωτα ο θεος θα γινει μαλλον αυριο. Εχω προαναφερει σε παλεοτερα ποστ που σου διεφιγαν πως εχω δωσει προκαταβολη στο καταστημα με την συμφωνια για το οπλο αυτο η οποιδηποτε αλλο οπλο. Δεν εκανα επομενος σιγουρα καποια αγωρα και αυτο αποδικνυει πως δεν θελω να επιβεβαιωσω τιποτα στον εαυτο μου. Εψαχνα τεκμιριομενες γνωμες και αποψεις. Η συζητηση πολλες φορες τεθικε εκτος θεματος και σιγουρα και εγω υπεπεσα σε φαουλ τουγραπτου λογου! Αυτο και τιποτε αλλο!.shake hands.

Εγώ έχω κανα 2 μέρες που διαβάζω αυτο το θέμα . Συμπέρανα ότι θα αρχίσει το ψάρεμα κι δεν θα πάρει το όπλο τελικά . Αν κι δεν συμπαθώ καθόλου τα Benelli , δεν νομίζω εταιρία αυτού του μεγέθους θα έβγαζε σε παραγωγή όπλο με τετοια απόκλιση . Ούτε καν Τουρκικό { που είναι μια χαρά όπλα } . Ευτυχισμένος αυτος που αγοράζει ότι μάρκα γουστάρει . Εγώ λέω αφου γουστάρεις SB3 χτυπάτο! Μην ακούς κανένα. Κι εγώ θέλω να πάρω μια Remi 105 cti2 κι ας κάνει εμπλοκές . Περί ορέξεως ...κολοκυθόπιτα . Καλό μεσημέρι

Status
Not open for further replies.
Back