Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραία παρουσίαση αλλά ο αθεόφοβος άνθρωπος της Benelli USA, την ημέρα της παρουσίασης βρήκε να φορέσει μπλούζα FRANCHI;
.big smile.
Εεε δεν πειραζει ρε Χρηστο!
Μια οικογένεια ειναι!:)

Ότι λέει ο Γιάννης μια οικογένεια είναι. Μου έκανε θετική εντύπωση με τι άνεση κράτησε το όπλο η κοπέλα. Εδώ αν το δώσεις σε κοπέλα μην πω σαν τι θα το πιάσουν οι περισσότερες. .sheep

Κατά τη γνώμη μου, πέρα από τα περί οικογένειας, ο τύπος έκανε μεγάλο φάουλ. Μου κάνει εντύπωση πώς έγινε και τους ξέφυγε αυτό, αφού οι Αμερικάνοι προσέχουν τα πάντα. Επίσης, δεν μπορώ να βρω κάποιον λόγο για να πω ότι έγινε εσκεμμένα...

Ότι λέει ο Γιάννης μια οικογένεια είναι. Μου έκανε θετική εντύπωση με τι άνεση κράτησε το όπλο η κοπέλα. Εδώ αν το δώσεις σε κοπέλα μην πω σαν τι θα το πιάσουν οι περισσότερες. .sheep
Μακάρι να το πιάνανε σαν αυτό που υπονοείς ...... ;) Αυτό θα σήμαινε ότι το ... χουφτώνουν καλά και με άνεση ... όπως λέει κι ο Γιάννης !!! .terror..sarcastic. .ha ha.
Αλλά μάλλον το αντίθετο συμβαίνει... Θα το πιάσουν σαν κάτι που το φοβούνται ή το συχαίνονται .... ... .hair.
.crying smile..vert funny.

H Φράνκι φτιάχνεται στο Ουρμπίνο από την Μπενέλι. Δεν έχουν θέματα μάρκας πλέον όλοι δουλεύουν για τον όμιλο.
Η Μαμά Μπερέττα έχει προνοήση κάννες για όλα τα γούστα από 18.3 έως 18.7.

Έχω μια benelli supernova ( με κοντακι comfort ) κ θέλω να αλλάξω το πέλμα,να βάλω μικροτερο,ρώτησα 1 μέρα που βρέθηκα στου Κυργια,αν ταιριάζει από την m2,μιας κ είναι καλύτερο ( μάλλον με gel ) κ όχι απλό λάστιχο σαν το δικό μου κ μου είπε πως δεν ταιριάζουν κ πως δεν υπάρχει καν σαν αξεσουαρ για την supernova παρά μόνο το ίδιο,εγώ πιστεύω πως τα Κοντάκια είναι ολοιδια,έχει κανείς γνώμη ή πειρα για την απορια μου;

Το πέλμα ταιριάζει κανονικά.. από όλα όσα έχουν comfort ταιριάζει.. το θέμα είναι αν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για ενα πέλμα.. ~100€ o_O

Υ.Γ ο αντιπρόσωπος και να μην ξέρει τι ταιριάζει σε τι;!;! :confused::confused:

Last edited:
Το πέλμα ταιριάζει κανονικά.. από όλα όσα έχουν comfort ταιριάζει.. το θέμα είναι αν αξίζει να δώσεις τόσα πολλά χρήματα για ενα πέλμα.. ~100€ o_O

Υ.Γ ο αντιπρόσωπος και να μην ξέρει τι ταιριάζει σε τι;!;! :confused::confused:
100€ για 1cm μικροτερο που θέλω είναι παρά πολλά,εκείνη τη στιγμή κοιτούσα την m2 κ την vinci,του ειπα έχω μια supernova κ τον ρώτησα για το πέλμα κ μου είπε ότι δεν υπάρχει κ συνέχισε πως η Vinci σε χρώμα καφέ είναι σε προσφορά στα 990€ αν θυμάμαι καλά κ πως είναι τελευταιο κομμάτι,το θέμα του ήταν να μου πουλήσει όπλο κ όχι πέλμα,παρά φορές έχω πάει στο καταστημα 3-4 δεν μου άρεσε καθόλου η εξυπηρέτηση του κ δεν πρόκειται να ξανα παω

Καλησπέρα σε όλη τι παρέα θέλω να πάρω τι montefeltro comfort για γενικό κυνήγι από τρυγόνι μπεκάτσα Ακόμα και για γουρούνι ακούω γνώμες από κατόχους και μη
Δεν ξέρω εάν έχει βλητικες διαφορετικές η comfort από την ξύλινη extra light την οποία έχω κυνηγισει για δυο χρόνια και είναι φοβερό οπλο... και γουρούνι και φτερωτα.. έχω ακούσει όμως πως η comfort αυτή που έχει σε προσφορά κατασκευάζεται στην Τουρκία..
Εγώ θα έψαχνα για παλιά παρά καινούργια...

Δεν ξέρω εάν έχει βλητικες διαφορετικές η comfort από την ξύλινη extra light την οποία έχω κυνηγισει για δυο χρόνια και είναι φοβερό οπλο... και γουρούνι και φτερωτα.. έχω ακούσει όμως πως η comfort αυτή που έχει σε προσφορά κατασκευάζεται στην Τουρκία..
Εγώ θα έψαχνα για παλιά παρά καινούργια...
Πρόσφατα είδα το μοντέλο με τα ξυλα αλλά μου είναι πολύ χοντρή η λαβή του και δεν με βόλεψε και από ότι μου είπαν και είδα στο Κυργιά το όπλο είναι made in Italy παίζει να είναι τούρκος

Status
Not open for further replies.
Back