Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έχει ακουστεί πως τα μοντέλα που βγάζει σε προσφορά πχ Vinci η μ2 με την προέκταση η montefeltro η comfort έχουν θέματα μ την κάννη η οποίο κατασκευάζεται στους γείτονες.. δεν το έχω δει με τα μάτια μου ότι ακούγεται σου λέω

Έχει ακουστεί πως τα μοντέλα που βγάζει σε προσφορά πχ Vinci η μ2 με την προέκταση η montefeltro η comfort έχουν θέματα μ την κάννη η οποίο κατασκευάζεται στους γείτονες.. δεν το έχω δει με τα μάτια μου ότι ακούγεται σου λέω
Η λαιτ που είχες είχε πολυ ανάκρουση

Σε γενικές γραμμές ναι.. αυτό όμως δεν είναι δεδομένο καθώς το κοντάκι δν ήταν ακριβώς στα μέτρα μου.. το καλοκαίρι ήταν εντονότερο πάντως και σίγουρα περισσότερο από το comfort... σαν οπλο όμως ήταν πραγματικά άξιο.. τρομερές ντουφεκιες σε γουρούνι και μηδέν πρόβλημα παρα τς παρα μα παρα πολλεσ βολές σε τσιχλοκοτσιφα..

Σε γενικές γραμμές ναι.. αυτό όμως δεν είναι δεδομένο καθώς το κοντάκι δν ήταν ακριβώς στα μέτρα μου.. το καλοκαίρι ήταν εντονότερο πάντως και σίγουρα περισσότερο από το comfort... σαν οπλο όμως ήταν πραγματικά άξιο.. τρομερές ντουφεκιες σε γουρούνι και μηδέν πρόβλημα παρα τς παρα μα παρα πολλεσ βολές σε τσιχλοκοτσιφα..
Το μόνο που με χάλασε ήταν η λαβή του ευχαριστώ για τη βοήθεια παντός

Αυτή την montefeltro που είναι σε προσφορά την εχω ρίξει η όλη λειτουργία της όμως με προβληματισε. Δεν θυμίζει benelli. Συχνές εμπλοκές στα 28 γραμ σφιχτή λειτουργία κλειστρου και δύσκολο γέμισμα της αποθήκης
Αυτά δεν τα είχε σε καμία περίπτωση η extra light... γλυκό γέμισμα μαλακό κλειστρο και ανέβαζε και τα 24αρια...

Καμία κάννη δεν κατασκευάζεται απο τους γείτονες. Οι κάννες προέρχονται από το group που υπάγεται.

Δεν αντιλέγω Θοδωρή εφόσον αποδεικνύεται από την βλητική.
Σίγουρα οι γείτονες δεν δοκιμάζουν τα όπλα ρίχνοντας στον αέρα η στα βαρέλια στα βιομηχανικά οικόπεδα τις κάθε ΒΙΠΕ.

Δεν αντιλέγω Θοδωρή εφόσον αποδεικνύεται από την βλητική.
Σίγουρα οι γείτονες δεν δοκιμάζουν τα όπλα ρίχνοντας στον αέρα η στα βαρέλια στα βιομηχανικά οικόπεδα τις κάθε ΒΙΠΕ.
βασικο κριτηριο τα βαρελια φιλε!

ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ???
Με αφορμή την ερωτηση σου. Ο τοπος που κατασκευάζεται το κάθε τι έχει πραγματικη διαφορά? Πλέον μαλλον οχι. Ο κατασκευαστής και αυτός έχει μονον την ευθύνη και όχι ο τοπος- Χωρα. Ότι πούνε στον Τούρκο θα το φτιαξει. Τώρα για ποια όπλα και ποια εξαρτηματα φτιάχνονται εκει δεν νομίζω να σου πει κάποιος με σιγουριά

Benelli team.............. :D
benelli-logohr.gif

Το παλικάρι που θα έπαιρνε την sbe3....τι να έκανε; Έχουμε κάνα νέο;
Σου ελειψα ε??? .big smile. Το περιμενω σε 66αρα εγινε παραγγελεια διοτι 66αρια δεν εχουν μπει ακομα ελλαδα και θα αργησουν λιγο. εαν τραβιξει ομως πολυ η ιστορια και τον Νοεμβριο που ξεκιναω το κινηγη δεν εχει μπει εν ελλαδι το 66 περνω το 71 και εφυγα.το οπλο παντος ειναι στο 60/40.

Σου ελειψα ε??? .big smile. Το περιμενω σε 66αρα εγινε παραγγελεια διοτι 66αρια δεν εχουν μπει ακομα ελλαδα και θα αργησουν λιγο. εαν τραβιξει ομως πολυ η ιστορια και τον Νοεμβριο που ξεκιναω το κινηγη δεν εχει μπει εν ελλαδι το 66 περνω το 71 και εφυγα.το οπλο παντος ειναι στο 60/40.
Πιστεύω ότι το όπλο θα είναι μια χαρά! Άντε με το καλο!

Στην αναμονή ε; Η χειρότερη περίοδος.
Αντε με το καλό....:)

Με το καλό κ υπομονή,περνάει ο καιρός γρηγορα

Status
Not open for further replies.
Back