Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλη η ειρωνεία αλλα δεν κερδιζεις κατι.αν θες μπορείς να δώσεις εσυ τα 2000 να δουμε πρακτικά τ οπλο αφού εισαι fun του όπλου και βαση της τεράστιας εμπειρίας σου να μας κανεις σύγκριση με αλλα όπλα εταιρειών που εχεις κυνηγήσει λοιπον

Την ειρωνεια προς τον ανθρωπο εσεις την κανατε, δωσε τα 2000 και μεις μετα αν δεν βαραει σωστα θα γελαμε, αυτο πρακτικα λεγατε.
Εγω δεν ειπα σε καποιο μηνυμα μου ειμαι φαν του μοντελου αυτου, ουτε προσπαθησα να τον πεισω να το αγορασει, ανατρεξτε λιγες σελιδες πισω, οπου γραφω για μενα να μην το παρει -οχι επειδη πιστευω αυτα που γραφουν αγνωστοι οτι ριχνει στραβα- αλλα επειδη σουπερ μαγκνουμ οπλο ειναι κατα βασην το λιγοτερο χρησιμο στα κυνηγια μας.

Την ειρωνεια προς τον ανθρωπο εσεις την κανατε, δωσε τα 2000 και μεις μετα αν δεν βαραει σωστα θα γελαμε, αυτο πρακτικα λεγατε.
Εγω δεν ειπα σε καποιο μηνυμα μου ειμαι φαν του μοντελου αυτου, ουτε προσπαθησα να τον πεισω να το αγορασει, ανατρεξτε λιγες σελιδες πισω, οπου γραφω για μενα να μην το παρει -οχι επειδη πιστευω αυτα που γραφουν αγνωστοι οτι ριχνει στραβα- αλλα επειδη σουπερ μαγκνουμ οπλο ειναι κατα βασην το λιγοτερο χρησιμο στα κυνηγια μας.
Μπορείς να παραθέσεις ακριβως το μύνημα που γράφει οτι θα γελαμε? Αλλιως να διαβαζεις και να καταλαβαίνεις ακριβως αυτα που γραφονται.και ξαναλεω αφού εισαι λοιπον θιασώτης της μπενελι να μας πεις τις εμπειριες σου απο όπλα αλλων εταιρειών που εχεις κυνηγήσει αυτογεμη για να δουμε τα υπερ και τα κατα

Πανε λιγοι μηνες, οταν γραφτηκε ενας νεος χρηστης στο φορουμ και φρεσκος στο "αθλημα", στο πρωτο του μηνυμα ελεγε οτι προσφατα ειχε αγορασει μπενελι (m2 αν θυμαμαι καλα), αλλα μετα απο συζητηση με μελος του φορουμ μας, τον επεισε και την πουλησε και πηρε fabarm l4s... προφανως δεν θα επιασε το ψηστηρι για μπερετα, τουλαχιστον το εκανε το παιδι να πουλησει τη μπενελι, το εσωσε το παλικαρι!!!

Προφανώς δεν μπορείς να δώσεις απάντηση σ αυτό που σε ρωταω γιατί εντεχνως υπεκφευγεις.αρα ανουσιο να συνεχισω

Δεν βλέπω ουτε το μύνημα να παραθέτεις ουτε εμπειριες απο αυτογεμη.το τι έκαναν άλλοι δεν με αφορα προσωπικα

Αν άκουσε αλλους για να πουλησει τ οπλο ειναι καθαρα προσωπικο του θεμα.επειδή την είχα τη m2 και κυνηγησα κατάλαβα ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ οτι δεν μου κανει τα χατηρια και γι αυτό την εδωσα

Δεν βλέπω ουτε το μύνημα να παραθέτεις ουτε εμπειριες απο αυτογεμη.το τι έκαναν άλλοι δεν με αφορα προσωπικα
δεν συγκρινουμε τα μαρκουτσια μας κυριε Ευριπιδη, επειδη το πατε στο προσωπικο. δεν χρειαζεται να καταθεσω κανενα πιστοποιητικο εμπειριας, ουτε πιστοποιητικο μπενελοφροσυνης-μπερετοφροσυνης κλπ
οποιος εχει στοιχειωδες μυαλο και κοινη λογικη καταλαβαινει τι γραφω.
οποιος κατεχει τον sbe3 και τον εχει κυνηγησει μπορει να πει την αποψη και να κρινει το οπλο.
ολοι οι αλλοι που το εχουμε δει μεσα απο μια οθονη υπολογιστη, οτι και να πουμε δεν θα εχει σχεση με την πραγματικοτητα.
αρα το να βγαινετε μετα φλαμπουρα του αγωνα κατα του sbe3 ειναι τραγελαφικο

Αυτό είναι ενα πινακακι που σε βοηθάει να δεις πως ειναι στημένο τ οπλο σου Ηλία και βάση αυτου να φτιαξεις και να στησεις το κοντάκι σου ανάλογα τον τροπο που θες να κυνηγας
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!

Μετά την benelli το χάος!!!καλοί μου φίλοι ας μην αρπαζομαστε χωρίς λόγο.....είναι και παρεξηγησιμος ο γραπτός λόγος!
Απο δω και πέρα Ηλία μου Καλημερα καλησπέρα για να μην τα κάνουμε αερόστατα σε κανενα.οποιος θέλει οτιδήποτε καλυτερα να το ψάχνει μόνος του

Απο δω και πέρα Ηλία μου Καλημερα καλησπέρα για να μην τα κάνουμε αερόστατα σε κανενα.οποιος θέλει οτιδήποτε καλυτερα να το ψάχνει μόνος του
Έλα σε μας τους πιτσιρικάδες βράζει το αίμα μας....άσε να πέσει και κάτι κάτω....όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. ...όλοι έχουμε κριτικη σκέψη (εσύ έχεις κρητική...χαχαχαχαχ) και βγάζουμε και τα ανάλογα συμπεράσματα...δεν θεωρώ πως γράφονται καλοπροαιρετα Και τα αρνητικά σχολια...

ωραιο ad hominem επιχειρημα.well done.
Δεν έχω διαβάσει εισαγωγή στη λογική και κριτική σκέψη ουτε έχω αναπτύξει τόσο πολυ τη ρητορική μου ικανοτητα ώστε να προσβαλω και να ειρωνευομαι.άλλωστε το έχω αποδειξει.αν αυτό νομίζεις λυπάμαι ειλικρινα

• Like
Reactions: jdp
Δεν έχω διαβάσει εισαγωγή στη λογική και κριτική σκέψη ουτε έχω αναπτύξει τόσο πολυ τη ρητορική μου ικανοτητα ώστε η να προσβαλω και να ειρωνευομαι.άλλωστε το έχω αποδειξει.αν αυτό νομίζεις λυπάμαι ειλικρινα
η διαφορα μας ειναι οτι εσεις κρινετε το ατομο που θετει ενα επιχειρημα, εγω κρινω το επιχειρημα
καληνυχτα και καλη συνεχεια

Status
Not open for further replies.
Back