D
DrV
τον sbe3 που τον ειδατε ακριβως, στα βιντεακια ???
Μπορείς να παραθέσεις ακριβως το μύνημα που γράφει οτι θα γελαμε? Αλλιως να διαβαζεις και να καταλαβαίνεις ακριβως αυτα που γραφονται.και ξαναλεω αφού εισαι λοιπον θιασώτης της μπενελι να μας πεις τις εμπειριες σου απο όπλα αλλων εταιρειών που εχεις κυνηγήσει αυτογεμη για να δουμε τα υπερ και τα καταΤην ειρωνεια προς τον ανθρωπο εσεις την κανατε, δωσε τα 2000 και μεις μετα αν δεν βαραει σωστα θα γελαμε, αυτο πρακτικα λεγατε.
Εγω δεν ειπα σε καποιο μηνυμα μου ειμαι φαν του μοντελου αυτου, ουτε προσπαθησα να τον πεισω να το αγορασει, ανατρεξτε λιγες σελιδες πισω, οπου γραφω για μενα να μην το παρει -οχι επειδη πιστευω αυτα που γραφουν αγνωστοι οτι ριχνει στραβα- αλλα επειδη σουπερ μαγκνουμ οπλο ειναι κατα βασην το λιγοτερο χρησιμο στα κυνηγια μας.
ειμαι θιασωτης της πραγματικοτητας, εχω γραψει πολλες φορες οτι θα αγοραζα οποιαδηποτε μαρκα αυτογεμους.θιασώτης της μπενελι
δεν συγκρινουμε τα μαρκουτσια μας κυριε Ευριπιδη, επειδη το πατε στο προσωπικο. δεν χρειαζεται να καταθεσω κανενα πιστοποιητικο εμπειριας, ουτε πιστοποιητικο μπενελοφροσυνης-μπερετοφροσυνης κλπΔεν βλέπω ουτε το μύνημα να παραθέτεις ουτε εμπειριες απο αυτογεμη.το τι έκαναν άλλοι δεν με αφορα προσωπικα
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!Αυτό είναι ενα πινακακι που σε βοηθάει να δεις πως ειναι στημένο τ οπλο σου Ηλία και βάση αυτου να φτιαξεις και να στησεις το κοντάκι σου ανάλογα τον τροπο που θες να κυνηγας
ωραιο ad hominem επιχειρημαΑρα χωρις εμπειριες και λογια του αέρα για να χουμε να λεμε
Απο δω και πέρα Ηλία μου Καλημερα καλησπέρα για να μην τα κάνουμε αερόστατα σε κανενα.οποιος θέλει οτιδήποτε καλυτερα να το ψάχνει μόνος τουΜετά την benelli το χάος!!!καλοί μου φίλοι ας μην αρπαζομαστε χωρίς λόγο.....είναι και παρεξηγησιμος ο γραπτός λόγος!
Έλα σε μας τους πιτσιρικάδες βράζει το αίμα μας....άσε να πέσει και κάτι κάτω....όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. ...όλοι έχουμε κριτικη σκέψη (εσύ έχεις κρητική...χαχαχαχαχ) και βγάζουμε και τα ανάλογα συμπεράσματα...δεν θεωρώ πως γράφονται καλοπροαιρετα Και τα αρνητικά σχολια...Απο δω και πέρα Ηλία μου Καλημερα καλησπέρα για να μην τα κάνουμε αερόστατα σε κανενα.οποιος θέλει οτιδήποτε καλυτερα να το ψάχνει μόνος του
Δεν έχω διαβάσει εισαγωγή στη λογική και κριτική σκέψη ουτε έχω αναπτύξει τόσο πολυ τη ρητορική μου ικανοτητα ώστε να προσβαλω και να ειρωνευομαι.άλλωστε το έχω αποδειξει.αν αυτό νομίζεις λυπάμαι ειλικριναωραιο ad hominem επιχειρημα
η διαφορα μας ειναι οτι εσεις κρινετε το ατομο που θετει ενα επιχειρημα, εγω κρινω το επιχειρημαΔεν έχω διαβάσει εισαγωγή στη λογική και κριτική σκέψη ουτε έχω αναπτύξει τόσο πολυ τη ρητορική μου ικανοτητα ώστε η να προσβαλω και να ειρωνευομαι.άλλωστε το έχω αποδειξει.αν αυτό νομίζεις λυπάμαι ειλικρινα