D
Deleted member 2
1100€ είναι πολλά γιατί παίρνω μια καινούρια Remington.
Την πρωταθλήτρια της εφαρμοσμένης βλητικής.
Χαχα πολύ καλό.να γίνεις ιστορικός καλύτεραΟι κανονικές Μπενελι και όχι αυτές του χιλιαρικου είναι ανώτερα ποιοτικά όπλα από τα υπόλοιπα αυτογεμη μαζικής παραγωγής!Ο Μαύρος Αετός ο πρώτος είναι καραμπίνα θρύλος!
Καλή η εφαρμοσμένη βλητική,αλλά την αξιοπιστία της benelli δεν νομίζω να μπορεί να της φτάσει!Τώρα τα λεφτά που ζητάει ο τύπος είναι άλλο ανέκδοτο φυσικά!1100€ είναι πολλά γιατί παίρνω μια καινούρια Remington.
Καλή η Affinity?
Εχω ένα όπλο της παλαιολιθικής εποχής...δεν χρειάζομαι άλλο!Χαχα πολύ καλό.να γίνεις ιστορικός καλύτερα
Νικόλαε μην πέφτεις στην λούμπα των αθρογραφων....άκου καλύτερο μηχανισμό από την benelli....και καλύτερη από την beretta...θεωρώ πως δεν μπορεί να συγκριθεί με μια rafaello ή μια sbe οποιοδήποτε μοντέλο!Αν και είμαι φανατικός (δικαννάκιας), θα πω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο της Franchi (affinity) είναι εξαιρετικό και ιδιαιτέρως μελετημένο (απ' αυτά που 'χω διαβάσει απ' τον Νικήτα Κυπρίδημο)...!!! Βάζει κάτω ακόμα και τις Benelli (με τις οποίες έχει όμοιο μηχανισμό) αλλά και τις Βeretta (που είναι αερίων, εκτός από κάνα - δυο μοντέλα της)...! Βασικά έχει "αθάνατο", άθραυστο σιδηρόδρομο, σε σύγκριση με όλες τις υπόλοιπες ανταγωνίστριες εταιρείες...!!!
Για του λόγου το αληθές, παραθέτω (για τους "καραμπινάκηδες" και όχι μόνο) και το αντίστοιχο κατατοπιστικότατο και εμπεριστατωμένο άρθρο του "γκουρού" των όπλων, Νικήτα Κυπρίδημου από την ιστοσελίδα του:
http://oplognosia.com/?p=10546
Νικόλαε μην πέφτεις στην λούμπα των αθρογραφων....άκου καλύτερο μηχανισμό από την benelli....και καλύτερη από την beretta...θεωρώ πως δεν μπορεί να συγκριθεί με μια rafaello ή μια sbe οποιοδήποτε μοντέλο!
Σωστός!!!Φίλε μου Benelli δεν θα γίνουν ποτέ αλλά ας μην βγαίνουμε offt
Νικόλαε μην πέφτεις στην λούμπα των αθρογραφων....άκου καλύτερο μηχανισμό από την benelli....και καλύτερη από την beretta...θεωρώ πως δεν μπορεί να συγκριθεί με μια rafaello ή μια sbe οποιοδήποτε μοντέλο!
Ε μαβρο αετό για!€1100
Δεν έχω καμία προκατάληψη φίλε Νικολάε...ούτε με Μπενελι κυνηγάω ούτε έχω κάποια συμφέρον να εναντίον της franchi...απλά γεμίσαμε" ειδήμονες" τύπου randy που αποθεώνει τους Τούρκους!Αφού είναι τόσο ανώτερη η franchi όλοι οι υπόλοιποι που αγοράζουν άλλα όπλα στις διπλές τιμές είναι αφελείς!Ηλία μου ο Νικήτας Κυπρίδημος (που είναι ειδήμων και, παραδόξως, δηλωμένος "δικαννάκιας" και δαύτος) παραθέτει ατράνταχτα και "χειροπιαστά" στοιχεία/αποδείξεις στο συγκεκριμένο άρθρο...!!! Αν το διαβάσεις προσεκτικά και δίχως κάποια προκατάληψη, θα πειστείς...!!!
Ωραίο ανέκδοτο μπενελι και αξιοπιστια αλλά ότι γουστάρει ο καθεναςΚαλή η εφαρμοσμένη βλητική,αλλά την αξιοπιστία της benelli δεν νομίζω να μπορεί να της φτάσει!Τώρα τα λεφτά που ζητάει ο τύπος είναι άλλο ανέκδοτο φυσικά!
Μια χαρά μπαίνει η 870 πάντως!Εχω ένα όπλο της παλαιολιθικής εποχής...δεν χρειάζομαι άλλο!
Ευρυπίδη με όποιο όπλο και να έχεις κόλλημα την αξιοπιστία των καλών Μπενελι οι υπόλοιπες ούτε στον ύπνο τους!ανεκδοτο θα ήταν άμα έλεγα beretta!Ωραίο ανέκδοτο μπενελι και αξιοπιστια αλλά ότι γουστάρει ο καθενας
Ότι πειτεΕυρυπίδη με όποιο όπλο και να έχεις κόλλημα την αξιοπιστία των καλών Μπενελι οι υπόλοιπες ούτε στον ύπνο τους!ανεκδοτο θα ήταν άμα έλεγα beretta!
Τώρα μιλάς σωσταΌτι πειτε
Η Βιτόρια και η 302,οι οποίες ήταν υποδειγματικά όπλα...χωρίς να έχω κανένα Παραπονο!Ξαναλέω δεν κυνηγάω με benelli και δεν το σκέφτομαι και στο εγγύς μέλλον αλλά η αξιοπιστία και η ποιότητα κατασκευής στα σοβαρά μοντέλα είναι αδιαμφισβήτητη!Αλλά να μου πεις και ποια Μπερέτα έχει περάσει απ' τα χέρια σου κι έχεις αυτή την αποψη