Η 1100 κάνει εμπλοκές ..χμ . Η 1187 κάνει εμπλοκές ..η V3 κάνει εμπλοκές & όλα τα Win .. think.
Και στην Μάξουελ συμβαίνει αυτό στην πάπια ακόμα και σε ξύλινα όπλα!την Α5 δεν την είχα ρίξει τόσο πολύ σκοπευτήριο αλλά την είχα κυνηγήσει περισσότερο από την 930,,είχε αρχίζει να αποκτά τζόγους σε πάπια λόγο πλαστικού,,,ενός φίλου το ίδιο όπλο έχει γίνει κούνια μπέλα από τους τζόγους με πολλά φυσίγγια,,,λειτουργικά όμως κανένα απολύτως πρόβλημα
Φιλαράκι για όπλα είναι η ενότητα.για καφέδες αλλούΚαι στην Μάξουελ συμβαίνει αυτό στην πάπια ακόμα και σε ξύλινα όπλα!
Υπάρχουν καραμπίνες Μάξουελ ;;; Πότε βγήκαν και που ;;;Και στην Μάξουελ συμβαίνει αυτό στην πάπια ακόμα και σε ξύλινα όπλα!
 Καλόοο....Φιλαράκι για όπλα είναι η ενότητα.για καφέδες αλλού
![]()
Φιλαράκι για όπλα είναι η ενότητα.για καφέδες αλλού
![]()
Φάγατε πονηροπιτα οι Κρητικοί σημεραΥπάρχουν καραμπίνες Μάξουελ ;;; Πότε βγήκαν και που ;;;
Μάξους εννοούσες μάλλον ... Αχ αυτά τα κινητά ... Και τα λένε και smartphones !!!
![]()
Η αφρικανική σκόνη μας κάνει πιο έξυπνους δεν το ήξερες?Φάγατε πονηροπιτα οι Κρητικοί σημεραΚαλά σας κάνει ο καιρός μου φαίνεται
Στην μαξους αναφέρομαι παιδιά, smartphone και βλακειες
![]()
Πες το ψεματαΗ αφρικανική σκόνη μας κάνει πιο έξυπνους δεν το ήξερες?
Που να βρέξει και λάσπη μετά.
Πάρτε ελληνικό benremi καΠαρτε ρωσηκα να σωθητε![]()
Όπλο αδράνειας με τζογους... Τουλάχιστον αυτή μετά από πολύ χρήση που άμα σαν όπλο σου κάνει τα κέφια το ξεχνάς. Η μ2 τους έχει από μαματην Α5 δεν την είχα ρίξει τόσο πολύ σκοπευτήριο αλλά την είχα κυνηγήσει περισσότερο από την 930,,είχε αρχίζει να αποκτά τζόγους σε πάπια λόγο πλαστικού,,,ενός φίλου το ίδιο όπλο έχει γίνει κούνια μπέλα από τους τζόγους με πολλά φυσίγγια,,,λειτουργικά όμως κανένα απολύτως πρόβλημα
Μπας κι είσαι θερμός άντρας κι νόμιζες για την κάνη ;Pavlos
η Α5 τα 24 -28 τα εριχνε?
Nikolasremi
για τις 1100-1187 ατο που εχω δει ειναι οτι μετα την πουλια ηθελε σφηξημο η βιδα στην παπια
συν οτι εβγαζε πολυ θερμοτιτα η κανη με εξωτερικες θερμοκρασιες 10-15
για v3 δεν ξερω να σου πω
για την win προσοπικα καλοκαιρι αν εριχνε πολλες διπλες μετα το πρωτο κουτι φυσιγγια εριχνε την πρωτη μετα επρεπε να τραβηξω να ξανακλεισω κληστρο κ εριχνε
κ το οπλο το καθαριζα καθε φορα που πηγενα σκοπευτηριο
το ιδιο συμβενει κ με ενος φιλου μου!ναι τα έριχνε αλλά στα 24γρ επιλεγμένα 24ρια με λίγο παραπάνω πιέσεις![]()
ναι εμείς η φαλακροί βγάζουμε πολύ θερμότηταΜπας κι είσαι θερμός άντρας κι νόμιζες για την κάνη ;![]()
Μετα τη βροχη, τα μαλακα συνθετικα μερη επαθαν καποια αλλοιωση;Καλησπέρα σε όλους παιδιά . Έκανα ενα καφεδάκι και καθάρισα τη benelli M2 , δεν ξέρω αν όντως αυτά τα όπλα δεν έχουν καλή διάτρηση σύμφωνα με τα λεγόμενα απο κάποια παιδιά , που λένε οτι το έψαξαν , αυτό που έχω να πω με σιγουριά πάντως , οτι σαν μηχανισμοί ειναι απροβλημάτιστη , και το λέω αυτό γιατί το οπλο έφαγε τόσο νερό Σ/Κ στο κυνηγι , που και εγω απορούσα πως δεν έκανε ούτε μια εμπλοκή . Τώρα όμως , και πάλι κούκλα !!!!!
Οπα κσεχασα να πω οτι και με το κομφορτ το κοντακι περσι σε κυνηγι στο βαλτο με τρελη βροχη δεν ειχα θεμα.Μετα τη βροχη, τα μαλακα συνθετικα μερη επαθαν καποια αλλοιωση;