Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η βαφη της ss δεν εχει ομως καμια σχεση με της m2! Εγω εχω φιλο (κτηνοτροφο) που εχει την ss καμια 5ετια και δεν εχει ιχνος σκουριας παρολο που ειναι αμελης στο καθαρισμα!! Κ στο λεω γιατι του την καθαριζω αν μου την φερει....! (Προσωπικη αποψη και εμπειρια)
Απλα καλητερη απ τη μ2 ίδια με την κριό και μεις την πληρωσαμε την ss φιλέ μου δε μας την έκανε ο κυρίας δώρο

Οποιος δεν σκοτώνει με αυτο το οπλο, δεν σκοτώνει ουτε με αντιεροπορικο... Δεν κανουν τα ράσα τον παπα συμπληρώνω...
Δεν ειπα ότι δε σκοτώνει απλα απογοητετηκα απο το σύνολο παντος τα τσοκ δεν γράφουν τπτ για τρουλοκ τα δικά μου

Φιλέ ξεκολα για πιοτητα μιλάμε ασε που η κριό κανη που είχα ειταν κατά πολυ ανώτερη βλητηκα
Ειναο τσιμπημενη η τιμη σιγουρα σιγουρα ομως βλητικα ίσως έφταιγαν τα φυσίγγια, δηλαδη να μην απέδιδαν οι κανες το ιδιο με τα ίδια φυσίγγια. Λέγεται για παράδειγμα πως ο διευρυμένος αυλος δεν αποδιδει τοσο καλα στις χαμηλες γομωσεις οσο τον απλο αυλο(στημ συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταιει ο αυλος αλλα ισως καποιο αλλο χαρακτηριστικό της κανης). Θεωρω παντα..

Ειναο τσιμπημενη η τιμη σιγουρα σιγουρα ομως βλητικα ίσως έφταιγαν τα φυσίγγια, δηλαδη να μην απέδιδαν οι κανες το ιδιο με τα ίδια φυσίγγια. Λέγεται για παράδειγμα πως ο διευρυμένος αυλος δεν αποδιδει τοσο καλα στις χαμηλες γομωσεις οσο τον απλο αυλο(στημ συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταιει ο αυλος αλλα ισως καποιο αλλο χαρακτηριστικό της κανης). Θεωρω παντα..
Φιλέ μου μονο να δεις πως κατάντησε η βάση κ τα τσοκ φτάνει κα οπλο ακυνηγιτο τι να πω οπιός έρθει κατά δω του τοδινω να τα διαπιστωσει και μόνος του

Απλα καλητερη απ τη μ2 ίδια με την κριό και μεις την πληρωσαμε την ss φιλέ μου δε μας την έκανε ο κυρίας δώρο
Τολη η καννη της SS βλητικα μετρηθηκε με την crio και το αποτελεσμα ανωτερο καθαρα της SS και η crio με paternmastern τσοκ.Εχω εξαντλησει ολες τις παραμετρους σε διαβεβαιωνω διοτι και σε εμενα μου εχει κακοφανει το υψηλο κοστος αγορας της και ψαχνω να της βρω κατι για να πω βρε παιδια υπερκοστολογημενη ειναι επιτελους.

φίλοι μου μπωρω να κραζω όσο θέλω το οπλο μου μπωρι τα δικασας να τανε καλύτερα κι αυτοί που τα πουλανε ανιδεοι σαν εμενα
Μεσω μηνυμάτων ισως δεν δίνεται το κατάλληλο υφος του καθενος μας ομως κανεις δεν σε ειπε ανίδεο σιγουρα. Η κουβέντα ειναι για να μας οδηγει σε προβλητισμους.exciting.

φίλοι είμαστε όλοι κουβέντα κάνουμε εγώ ειμαι δυσαρεστιμενος αο το ππροϊόν ο PIT ευχαριστημένος και όσον αφορά τις κανες το αντίθετο συνέβει σε μένα απλα

Μεσω μηνυμάτων ισως δεν δίνεται το κατάλληλο υφος του καθενος μας ομως κανεις δεν σε ειπε ανίδεο σιγουρα. Η κουβέντα ειναι για να μας οδηγει σε προβλητισμους.exciting.
Παιδια τις εμπειριες μοιραζομαστε για το καλιτερο μας ενωνουν ενδιαφεροντα και πρεπει να λειτουργουμε σαν μια οικογενεια .Δεν κανουμε πρωταθλητισμο γνωσεων ουτε εξυπναδας.Να εχουμε αγαθες προθεσεις μεταξυ μας.

Παιδια τις εμπειριες μοιραζομαστε για το καλιτερο μας ενωνουν ενδιαφεροντα και πρεπει να λειτουργουμε σαν μια οικογενεια .Δεν κανουμε πρωταθλητισμο γνωσεων ουτε εξυπναδας.Να εχουμε αγαθες προθεσεις μεταξυ μας.
Βεβαίως! Οτι κουβέντα θέλετε εκτος απο φασες γιατί μου τελείωσαν τα ζανεξ!!!.sarcastic.

Τολη η καννη της SS βλητικα μετρηθηκε με την crio και το αποτελεσμα ανωτερο καθαρα της SS και η crio με paternmastern τσοκ.Εχω εξαντλησει ολες τις παραμετρους σε διαβεβαιωνω διοτι και σε εμενα μου εχει κακοφανει το υψηλο κοστος αγορας της και ψαχνω να της βρω κατι για να πω βρε παιδια υπερκοστολογημενη ειναι επιτελους.
Φιλέ μου αλλά οπλα τα νικούσε βλητηκα όντος απλα η κριό μου ήταν το κάτι άλλο τώρα όμως την χερετε άλλος και μειναμε με τη δτεναχωρια

Φιλέ μου PIT σε ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΧΙ ΠΡΟΚΑΛΩ εαν ποτε έρθεις στα μεροι μου έλα να στο δειξω το ss και σηγουρα θα με καταλαβεις φιλικά παντα τεσερις BENELLI έχουμε και Benelli θα ξαναγωρασουμε να ξέρεις θα παμε και για φασσες

Ολοι προφανως την εχουν πληρωσει....εγω απλα σας καταθετω μια εμπειρια που εχω. Βλητικα ξερω οτι σκοτωνει αγριογουρουνα και λαγους διχως παραπονο.

Ολοι προφανως την εχουν πληρωσει....εγω απλα σας καταθετω μια εμπειρια που εχω. Βλητικα ξερω οτι σκοτωνει αγριογουρουνα και λαγους διχως παραπονο.
Εγω αμα επαιρνα m2 να σου πω δεν με ένοιαζε και να ξεβαψει!! Θα του εβαζα μπογια και λουστρο και ξανα στη βροχη!.my man.

Φιλέ μου PIT σε ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΧΙ ΠΡΟΚΑΛΩ εαν ποτε έρθεις στα μεροι μου έλα να στο δειξω το ss και σηγουρα θα με καταλαβεις φιλικά παντα τεσερις BENELLI έχουμε και Benelli θα ξαναγωρασουμε να ξέρεις θα παμε και για φασσες
Σε ευχαριστω για την προσκληση αλλα λυπαμαι που την crio σου την χαιρονται αλλοι.Καληνυχτιζω γαι αποψε ολη την παρεα.

Μία διαφορετική γνώμη, αν θέλεις διαβάζεις :)
https://www.kynigesia.gr/index.php/opla-vlitiki/parousiaseis-oplon/karampines/340-benelli-be-diamond
Το έχω διαβάσει προ καιρού και ξαναλεω πρώσοπικη γνώμη κάνεις μας δεν έχει προσβαση στα αδυτα των εταιριών για αυτό πιστευουμε ότι θέλουμε και στο λέω με σηγουρια η ετεριες έχουν περισωτερους ναασχολουντε με το μάρκετινγκ πάρα μηχανικους

Status
Not open for further replies.
Back