Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αυτο το οπλο Baikal ελατηριου το εχω δει στο βάλτο να κανει πάπαδες φοβερη ντουφεκια
Πραγματικά βγάζει ωραίες τουφεκιές και δν είναι να του δίνεις πολλά γραμμάρια γιατί κλωτσάει σαν κανόνι...Έχω μίνει πολύ ευχαριστημένος...Και να φανταστείς πως μου το έχουν χαρίσει αυτό το όπλο....topic.

Καλημέρα Τόλη και για το τσοκ εκεί σκέφτηκα η σε έναν άλλο στο Σοχό........μετά την έναρξη θα γίνουν κάποια πράγματα!!!!!!
Για τσοκ και γενικα τετοιες δουλειες πανω στο οπλο δες και τον μιχαηλιδη στη θεσααλονικη που ειναι και οπλουργος της benelli στην Ελλαδα

Ωραίες βαφές κάνει αυτός!
Οντως κανει πολυ καλη δουλεια και στις βαφες τις εργοστασιακες αλλα και κεραμικες που εχω δει και ειναι οικονομικος..αλλα και ο σκλαβης απ οσο ξερω κανει καλη δουλεια απλα πιστευω οτι ειναι πιο εξειδικευμενος με τα οπλα του 3 gun

Ευχαριστώ πολύ Τόλη θα το έχω στο νου μου γιατί με τα κωλο γάντια στα υδρόβια είναι άβολο αυτό!!!
Παντως μπβρείτε να φτιαξετε και σε τορναδορο απλα θέλει σκλύρο-ελαστικό ατσάλι πχ το μαμά είναι boeler -antinit έχω κανει και εγώ απο βαλβίδα εισαγωγής απ το παπι αλλά το βαθουλωνη η κεφαλή του κλείστρου γτ βρίσκει επάνω του όταν παει πισω

Ολα εκτος απο παπι και λαγο
Το θες για μακρινά η κοντινά..... νομίζω έχει βγάλει κάποια τιτανίου τώρα που είναι πιο ελαφριά ίσως διορθώσουν τυχόν πρόβλημα που έχεις με το ζύγισμα....πες μας όμως για τι αποστασεις το θες???

Το θες για μακρινά η κοντινά..... νομίζω έχει βγάλει κάποια τιτανίου τώρα που είναι πιο ελαφριά ίσως διορθώσουν τυχόν πρόβλημα που έχεις με το ζύγισμα....πες μας όμως για τι αποστασεις το θες???
Το πολυ 35 μέτρα

βάλε ένα Gemini στα μισά λεφτά Παναγιώτη είτε ported είτε non-ported το πάει καλά το όπλο σου
Και εγώ αυτό πιστεύω Παύλο τα gemini είναι πολύ τίμια για τα λεφτά τους....ένα φουλ με πορτινγκ θέλω να πάρω εγώ αλλά σκέφτομαι και για briley σε αυτά τα δύο κλείνω αν και η αγάπη μου είναι το kicks δεν μπορώ λόγω σπειρωματος να το πάρω

Status
Not open for further replies.
Back