Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το γράφω πιο πάνω είναι η αγάπη μου το kicks αλλά δεν βγάζει για το σπείρωμα μου
CRIO sport το σπείρωμα σου; δεν το πρόσεξα. Ρώτα σε φίλο τορναδορο μήπως μπορεί σε τσοκακι crio plus να κάνει στην επάνω μεριά σπείρωμα

CRIO sport το σπείρωμα σου; δεν το πρόσεξα. Ρώτα σε φίλο τορναδορο μήπως μπορεί σε τσοκακι crio plus να κάνει στην επάνω μεριά σπείρωμα
Δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες φίλε μου πιστεύω ότι το gemini θα με βολέψει στην χειρότερη θα χάσω ένα 50 αρικο

Δεν το έχω δοκιμάσει είναι καλό δλδ αξιόπιστο?
Ο παυλός μιλάει παντα μέσα απο δοκιμασμενα ππράγματα και καίει φυσίγγια όλο το χρόνο οποτε παρε Gemini και αν μπωρεις παυλε πες μου εαν υπαρχουν Gemini crio plus μαύρα χωρίς porting εψαξα αλλα δεν εβγαλα ακρη

βεβαίως και υπάρχει

παραγγελία από εδώ και σε 3-4 μέρες στην πόρτα σου https://store.geminichokes.com/en/product/44-extended-20-mm-choke-12-gauge

@ κάνε και μια ερώτηση τον Κύργια μπας και έχει στοκ
Σε ευχαριστώ παυλό αλλά δεν έχω παραγγηλει ποτε απο εξωτερικό θα ρωτισω και τον κυργια και βλεπω μετά αν χρειαστω οδιγιες πιστευω να έχω μια βοειθεια ???

Τα gemini είναι ολόιδια με τα briley φίλε. Για μένα αγόρασε BRAIN. Άλλη κατηγορία τσοκ κ ελληνικά. Κ αγόρασε γρασσο ειδικό για τσοκ κ πάντα να βιδώνεις τα τσοκ γρασσαρισμενα
σημφωνω φιλέ τα μπριλευ απλα είναι ακριβοτερα και απο γεωμετρία δεν διαφέρουν απο τα τζεμινι τα brain κυκλοφορούν παγκοσμιος δε μπωρει να μην είναι άριστα το θέμα είναι να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις για να μπωρουν και τα παιδιά να μας βοηθάνε γτ υπαρχουν παιδια που αφιερώνουν χρόνο και χρήμα σε τσοκ και όχι μονο και να ειμαστε ευγνώμων για το ότι μας προσφερουν τις εμπειριες τους

Τα gemini είναι ολόιδια με τα briley φίλε. Για μένα αγόρασε BRAIN. Άλλη κατηγορία τσοκ κ ελληνικά. Κ αγόρασε γρασσο ειδικό για τσοκ κ πάντα να βιδώνεις τα τσοκ γρασσαρισμενα

Κατοχος και gemini και briley, προτιμω τα gemini μαζι με ενα καλο φυσιγγι που η benelli μου το παει μπαλα.. εχω δει τρομερες κατανομες σε στοχους με το gemini σε 18,4 αυλο σε συγκριση με το briley..

Κατοχος και gemini και briley, προτιμω τα gemini μαζι με ενα καλο φυσιγγι που η benelli μου το παει μπαλα.. εχω δει τρομερες κατανομες σε στοχους με το gemini σε 18,4 αυλο σε συγκριση με το briley..
Ο πρωτος φιλε που έγραψε για τα Τζεμινι πριν 7 η 8 χρόνια σε φόρουμ μήπως ξέρεις ποιος ήταν;;;;μην συγκρίνεις τσοκακι με πορτιγκ με ένα χωρίς πορτιγκ

Last edited:
Την έχω επωμίσει, δεν ήταν του γούστου μου. Μικρό κοντάκι για να κρατήσει μάλλον το βάρος της στα 2950γρ. Απο ποιότητα ξεχειλίζει.
Δεν έχει να ζηλέψεις τίποτα απο τις άλλες Ραφαελο βλητικά.

Η δυκες μου παντως τα briley δεν τα πανε καθολου
Μα είναι ολόιδια με τα Gemini φίλε. Η διαφορά τους σε συγκέντρωση είναι το πορτιγκ των Gemini. Aν συγκρίνουμε ported κ στις δύο εταιρίες τσοκ τα Briley θα βγάλουν ελάχιστα πιο συγκεντρωτικη τουφέκια. Πάντως στην τιμή τους τα Gemini είναι πολύ τίμια τσοκ κ αξίζουν στο τελευταίο ευρώ τα λεφτά τους

Status
Not open for further replies.
Back