Ειναι καθαρα θεμα marketing για μεναΔηλαδή είναι καθαρά θέμα design???
Εμένα με ενδιαφέρει να δω πιο συχνά καπνισματα λόγο ότι kicks δεν μπορώ να βάλω γι'αυτό κοιτάω προς gemini ported F
Ειναι καθαρα θεμα marketing για μεναΔηλαδή είναι καθαρά θέμα design???
Εμένα με ενδιαφέρει να δω πιο συχνά καπνισματα λόγο ότι kicks δεν μπορώ να βάλω γι'αυτό κοιτάω προς gemini ported F
Έχεις κάνει συγκεκριμένες δοκιμες συγκρίσεις κ τα γράφεις αυτά η τα έχεις διαβάσει κάπου;Ειναι καθαρα θεμα marketing για μενα
Σε βλεπω για dealer αγόρι μουυυυΈχω άτομο να τα φέρω βάλε λινκ
πούλα την τη πουτανα ρε τέλη αφού γουσταρεις να παρεις όλα τα τσοκ που αναφερεις και παρε κριό πλας κάννη απλα αλλά λίγο χαλάρωσε με τα τσοκ Γιατί στο τέλος θα τα παρεις όλα και απότι βαλε βγαλε δε θα μείνει σπειρωμα στην κανη χεχεΔηλαδή είναι καθαρά θέμα design???
Χαχαχα θα ανοίξω μαγαζίΣε βλεπω για dealer αγόρι μουυυυ
Δεν πουλιέται Τόλη έχει συναισθηματική αξία για εμένα αλλά ένα τσοκακι θα τις βάλω μην την αφήσω παραπονεμενηπούλα την τη πουτανα ρε τέλη αφού γουσταρεις να παρεις όλα τα τσοκ που αναφερεις και παρε κριό πλας κάννη απλα αλλά λίγο χαλάρωσε με τα τσοκ Γιατί στο τέλος θα τα παρεις όλα και απότι βαλε βγαλε δε θα μείνει σπειρωμα στην κανη χεχε
Eχω δοκιμάσει Briley, Carlsons, κ Teague σε ίδια ακριβώς σύσφιξη με φυσίγγια ένα ένα στο χέρι, με ported k απλά τσοκ. Πάντα τα ported έδωσαν πιο πολλά σκάγια στον δραστικό κύκλο κ πιο γεμάτη κατανομή. Υπερτερούν με διαφορά σε ποιότητα τουφεκιας. Καλο θα είναι για όλους μας να μην γράφουμε οτιδήποτε αν δεν το έχουμε δοκιμάσειΑπό δοκημες που έχουν γίνει το πορτινκ στο τσοκ έχει μικρότερο εμβολισμό της στήλης σκαγιων από το βύσμα κάτι το οποίο ούτε το πορτινκ της κάνης το κάνει
Την κανη πούλα ρε αγόρι μου το οπλο θα σου μείνειΧαχαχα θα ανοίξω μαγαζί![]()
Δεν πουλιέται Τόλη έχει συναισθηματική αξία για εμένα αλλά ένα τσοκακι θα τις βάλω μην την αφήσω παραπονεμενη
Και με το που πάρω το πτυχίο μου και βρω σταθερή δουλίτσα θα γίνει η αγορά που έχω στο μυαλό super black eagle 3 optifade marsh 30"
Χαχαχα σόρρυ δεν το έπιασα .....Την κανη πούλα ρε αγόρι μου το οπλο θα σου μείνει
Έχω την 350 έδινε 3τσοκ και πήρα τα ίδια σε πορτινκ για να συμπληρώσω την σειρά δεν ειδα και καμιά διαφορά τουλάχιστον που να είναι αισθητή σε μέναEχω δοκιμάσει Briley, Carlsons, κ Teague σε ίδια ακριβώς σύσφιξη με φυσίγγια ένα ένα στο χέρι, με ported k απλά τσοκ. Πάντα τα ported έδωσαν πιο πολλά σκάγια στον δραστικό κύκλο κ πιο γεμάτη κατανομή. Υπερτερούν με διαφορά σε ποιότητα τουφεκιας. Καλο θα είναι για όλους μας να μην γράφουμε οτιδήποτε αν δεν το έχουμε δοκιμάσει
Τι ακριβώς δοκιμές έκανες ώστε να δεις διαφορές;Έχω την 350 έδινε 3τσοκ και πήρα τα ίδια σε πορτινκ για να συμπληρώσω την σειρά δεν ειδα και καμιά διαφορά τουλάχιστον που να είναι αισθητή σε μένα
Δοκιμές επί χάρτου αλλά αν θες επιστημονική απάντηση και όχι μπακαλιστικη διάβασε λίγο αυτό από κάποιον καταξιωμένοΤι ακριβώς δοκιμές έκανες ώστε να δεις διαφορές;
Ποσταρισες ένα κείμενο άσχετο με την ερώτηση που σου έκανα. Τα ported τσοκ υπερτερούν έστω κ ελαφρά έναντι των κλασσικώνΔοκιμές επί χάρτου αλλά αν θες επιστημονική απάντηση και όχι μπακαλιστικη διάβασε λίγο αυτό από κάποιον καταξιωμένο
Το θέμα τσοκ και κατανομή καλύπτεται πια από τα πειράματα του Δρος Τζόουνς που έχουμε ήδη καλύψει στην Οπλογνωσία. Οσο και αν ξενίζουν τους ενθουσιώδεις «τσοκολόγους» τα πειράματα αποδεικνύουν ότι οι βολές του κυνηγετικού όπλου υπακούουν σε κάποιους νόμους κατανομής με όποιο τσοκ και αν ριχτούν. Προσοχή, το άνοιγμα της τουφεκιάς ρυθμίζεται απο το τσοκ, η κατανομή μέσα σε αυτό το άνοιγμα υπακούει τους νόμους περί κατανομής.
Αυτό που συνεισφέρει πιο σημαντικά στην κατανομή είναι το ποιοτικό φυσίγγι με σωστά σκάγια και καλή βυσμάτωση έτσι ώστε τα σκάγια να μην συγκολλούνται μεταξύ τους και να σχηματίζουν «ουρές» διότι αυτές αφαιρούν σκάγια που θα πήγαιναν στην γενικότερη κατανομή στον πίνακα.
Εν κατακλείδι, τα εξειδικευμένα τσοκ δεν είναι καλύτερα από τα εργοστασιακά. Για μέγιστο άνοιγμα της τουφεκιάς η μέχρι τώρα εμπειρία δείχνει προς το τσοκ διασποράς με ελικοειδείς χαράξεις.Τις δοκιμές που έκανες τις έκανες σε βλητικο σταθμό? Τι στήριξη είχε το όπλο στις δοκιμές? Τα φυσίγγια ήταν γεμισμενα με μηχανή ακριβείας? Τι συνθήκες καιρικές επικρατούσαν κατά την διάρκεια της δοκιμής? .Υπάρχουν και άλλα άρθρα που αποδεικνύουν ότι το πορτινκ στο τσοκ είναι αμελητέο στην βλητικη του όπλου αν θες να τα ποστάρω.
Τα τσοκάκια κρίνονται για την ποιότητα τους βάσει της απόδοσης, δηλαδή τι κάνουν στον πίνακα. Εκεί η εμπειρία δείχνει ότι όλα τα τσοκάκια είναι λίγο πολύ τα ίδια, δηλαδή θα δώσουν τουφεκιές ανάλογα της σύσφιξης που επιφέρουν στην κάννη. Προσοχή, ανάλογα της πραγματικής σύσφιξης και όχι της ονομαστικής. Δηλαδή, ένα τσοκ με τρία άστρα, ονομαστική σύσφιξη μισό τσοκ, μπορεί να έχει διάμετρο στομίου 17,7 χιλιοστα και σε μια κάννη με αυλό 18,6 να αντιστοιχεί σε φουλ τσοκ.Ποσταρισες ένα κείμενο άσχετο με την ερώτηση που σου έκανα. Τα ported τσοκ υπερτερούν έστω κ ελαφρά έναντι των κλασσικών
Το μαρκετινγκ ειναι το καυσιμο του εμποριου.Πολυ σωστη η παρατηρηση σου και ευστοχη χωρις ομως να αφορισουμε τα τσοκ των 9εκ. που ο λογος που κατασκευαζονται στο μηκος αυτο δεν ειναι τυχαιος .Οι κατασκευαστες τους οσοι ηθελαν να εφαρμοσουν νεα και καινοτομο τεχνολογια οπως πχ τα λεγομενα φρενατα τσοκ ηταν προφανως αναγκαιο το μηκος αυτο και δεν ειναι μονο ενα καινουργιο φρουτο που θελουν να μας πλασαρουν.Προσφερουν δηλαδη κατι τι περισσοτερο απο αυτο το οποιο μας λειπει και το αναζητουμε.Σημασια εχει οτι εμεις ως καταναλωτες να παρουσιαζουμε τις προσωπικες εμπειριες ωστε να τις αξιολογουμε συγκριτικα και να ωφελουμεθα στο μεγιστο δυνατο.Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να ειμαστε δογματικοι.Να προσθέσω κ εγώ εναν προβληματισμό μου; Γιατί τα τσοκάκια έχουν φτάσει πλέον τα 9 εκατοστά όταν η perazzi τα καταφερνει τόσο καλά με τσοκ λιγοτερο απο 5 εκ; Μηπως το μηκος τους είναι αυστηρά και μονο θέμα μάρκετινγκ;