Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
όσο πιο ομαλή είναι η μετάβαση της γόμωσης από τον αυλό στο τσοκ τόσο το καλύτερο,δεν στρεσαρεται η γόμωση

Όποιος κάνει δοκιμές σε χαρτονια καταλαβαίνει ακριβώς τι γράφω κ αν τα γράφω σωστά. Κάντε δοκιμές κ αφήστε τα άρθρα στο ίντερνετ. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη

Αυτό ακριβώς δοκιμές γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που πέσανε έξω από τους αρθρογράφους του διαδικτύου

Ναι κοστίζει,κάνεις δεν είπε ότι οι δοκιμές είναι φτηνές,μας έχουν φύγει λεφτά και λεφτά και ακόμα μας φεύγουν αλλά μπορούμε να έχουμε άποψη πλέον βγαλμένη από την πραγματικότητα του σήμερα και όχι προ δεκαετιών

όσο πιο ομαλή είναι η μετάβαση της γόμωσης από τον αυλό στο τσοκ τόσο το καλύτερο,δεν στρεσαρεται η γόμωση

Αυτό ακριβώς δοκιμές γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που πέσανε έξω από τους αρθρογράφους του διαδικτύου

Ναι κοστίζει,κάνεις δεν είπε ότι οι δοκιμές είναι φτηνές,μας έχουν φύγει λεφτά και λεφτά και ακόμα μας φεύγουν αλλά μπορούμε να έχουμε άποψη πλέον βγαλμένη από την πραγματικότητα του σήμερα και όχι προ δεκαετιών
Παύλο έχεις την ίδια με μένα τρελα. Αυτό σε πολλούς φαίνεται περίεργο ακόμα κ θέμα ειρωνείας κ χλευασμου. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι ότι η γνώση είναι δύναμη

Καλησπέρα....... Θα ήθελα να καταθέσω την άποψη μου μετά από δοκιμές σε χαρτόνια αλλά περισσότερο στο πραγματικό κυνήγι...... Νομίζω λοιπόν ότι καννες και τσοκ διαφόρων εταιρειών βγάζουν παρόμοιες αποτυπώσεις σκαγιων ,αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το καλό φυσιγγι εκείνο που είναι κατάλληλο για το θήραμα που κυνηγάμε το τσοκ και το όπλο..........πχ ένα δίκανο ελαφρύ και ανοιχτό μεταμόρφωνεται ως προς την απόδοση χρησιμοποιώντας φυσιγγι με αποσπώμενο πάτο, αλλά σε λίγα γραμμάρια όπως το nsi classica, ένα τσοκαρισμενο το εκμεταλλευεσαι στο έπακρο με μαλλινοταπο με σκληρά σκάγια και ένα νούμερο πιο χοντρά σκάγια!

Ναι αλλά δεν βγαίνει με 61 η 66 κάννη
Δεν το διευκρινίσες φίλε μου συγνώμη τότε και εγώ σε be diamond που είναι πιο νεανικό να το πω... βέβαια σαν το ξύλο τίποτα γιατί δεν κοιτάς και sbe3 την ξύλινη η την μαύρη σε περίπτωση που δεν σου αρέσει η παραλλαγής υπάρχει και σε 66 εκ.

Benelli power bore η benelli be diamont ;
Η Benelli be diamond έχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας raffaello και την βαφή BEST. Πραγματικά στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι με ξύλα θα ήταν πιο όμορφη αλλά τα πλαστικά που έχει είναι άριστα και με comfortech3 η ανάκρουση μειώνεται αρκετά.
https://www.benelli.it/en/products/semiautomatic-shotguns/raffaello/raffaello-be-diamond

Ναι αλλά δεν βγαίνει με 61 η 66 κάννη
Επειδή έχω την powerbore σε 66cm θα σου πρότεινα να μην πας σε 61cm γιατί είναι πολύ ελαφρύ το όπλο και έχει σχετικά πίσω το κέντρο βάρους. Σε μικτό κυνήγι νομίζω θα βόλευε καλύτερα το 71cm. Για φέρμες το 66cm πιστεύω ότι θα είναι ό,τι πρέπει.

Status
Not open for further replies.
Back