Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μα είναι ολόιδια με τα Gemini φίλε. Η διαφορά τους σε συγκέντρωση είναι το πορτιγκ των Gemini. Aν συγκρίνουμε ported κ στις δύο εταιρίες τσοκ τα Briley θα βγάλουν ελάχιστα πιο συγκεντρωτικη τουφέκια. Πάντως στην τιμή τους τα Gemini είναι πολύ τίμια τσοκ κ αξίζουν στο τελευταίο ευρώ τα λεφτά τους
Και τα patermaster και τα kicks ειναι τσοκ φρενου αλλα εχουν διαφορα.

Ο πρωτος φιλε που έγραψε για τα Τζεμινι πριν 7 η 8 χρόνια σε φόρουμ μήπως ξέρεις ποιος ήταν;;;;μην συγκρίνεις τσοκακι με πορτιγκ με ένα χωρίς πορτιγκ

Οι δοκιμες εχουν γινει με πανομοιοτυπο τυπο τσοκ, ported με ported και extended με extended και απο προσωπικη μου αποψη ειδα τα gemini να εχουν καλυτερα αποτελεσματα απο τα σαφος ακριβοτερα briley (οπου οντως ειχαν πιο πιο συγκεντρωτικη τουφέκια), θεωρω λοιπον τα gemini value for money τσοκ.

Οι δοκιμες εχουν γινει με πανομοιοτυπο τυπο τσοκ, ported με ported και extended με extended και απο προσωπικη μου αποψη ειδα τα gemini να εχουν καλυτερα αποτελεσματα απο τα σαφος ακριβοτερα briley (οπου οντως ειχαν πιο πιο συγκεντρωτικη τουφέκια), θεωρω λοιπον τα gemini value for money τσοκ.
Δηλαδή φίλε μου αν θες καπνισματα ανάμεσα σε αυτά τα δύο πας σε briley?

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο σε kicks δεν μπορώ λόγω σπειρωματος
Τέλη από όσα έχω διαβάσει παρόμοια τουφεκιά με τα kicks βγάζουν τα comp n chokes.Αυτά βγαίνουν και σε crio sport σπείρωμα.
Αν έχεις κάποιον να στα φέρει από αμερική ίσως αξίζουν.
Προσωπικά δεν τα έχω δοκιμάσει ούτε ξέρω κάποιον που να τα έχει στο όπλο του.

Τέλη από όσα έχω διαβάσει παρόμοια τουφεκιά με τα kicks βγάζουν τα comp n chokes.Αυτά βγαίνουν και σε crio sport σπείρωμα.
Αν έχεις κάποιον να στα φέρει από αμερική ίσως αξίζουν.
Προσωπικά δεν τα έχω δοκιμάσει ούτε ξέρω κάποιον που να τα έχει στο όπλο του.
Έχω άτομο να τα φέρω βάλε λινκ

http://www.comp-n-choke.com
Αυτά είναι φίλε.Ίσως κάποιος που τα έχει δοκιμάσει σου δώσει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Σε ευχαριστώ φίλε μου με μια πρόχειρη ματιά μόνο τα competition βγάζει για το σπείρωμα μου οπότε με βλέπω για gemini από Ελλάδα και όταν έρθει ο θείος μου θα του πω να μου φέρει και ένα τέτοιο!!!

trulock σε Benelli που είχα δοκιμάσει παλιά ΔΕΝ απέδιδαν όπως τα μαμά τοκ ήταν λίαν επιεικώς ένα τσοκ λιγότερο. Θυμάμαι ότι το είχαν αναφέρει αρκετοί, όπως επίσης οτι μετά τον κώνο που έκαναν τότε απέδιδαν καλύτερα τα trulock. Δύστυχος δεν τα έχω στην κατοχή μου για να τα δοκιμάσω μετά τον κώνο.

Πάντα τα ported υπερτερούν φίλε
Τα ported choke δεν προσφερουν κατι ιδιαιτερο.Ειναι πατεντα απ την αλλη μερια του Ατλαντικου,για μιλιταριστικους λογους,για να μοιαζουν τα κυνηγετικα τους οπλα μπροστα, οπως τα στρατιωτικα με τις φλογοκρυπτες..Κλασικα αμερικανακια δηλαδη..Η γομωση εχει σχεδον εξελθει ολοκληρη,πριν τα αερια φτασουν στις τρυπες του τσοκ..Το porting χρησιμευει οταν γινεται πανω στην κανη..

Τα ported choke δεν προσφερουν κατι ιδιαιτερο.Ειναι πατεντα απ την αλλη μερια του Ατλαντικου,για μιλιταριστικους λογους,για να μοιαζουν τα κυνηγετικα τους οπλα μπροστα, οπως τα στρατιωτικα με τις φλογοκρυπτες..Κλασικα αμερικανακια δηλαδη..Η γομωση εχει σχεδον εξελθει ολοκληρη,πριν τα αερια φτασουν στις τρυπες του τσοκ..Το porting χρησιμευει οταν γινεται πανω στην κανη..
Δηλαδή είναι καθαρά θέμα design???
Εμένα με ενδιαφέρει να δω πιο συχνά καπνισματα λόγο ότι kicks δεν μπορώ να βάλω γι'αυτό κοιτάω προς gemini ported F

Status
Not open for further replies.
Back