Becaccia supreme λέγεται αυτή με το amliator
Ότι πουν τα οπλοπωλεια τότε φίλεΜίλησα με δύο οπλοπωλεια αυτό το τσοκ δεν συνοδεύεται με το όπλο μόνο στην ιταλική αγορά υπάρχει και το παραγγέλνεις έξτρα
Και από ανθρακονηματα για μείωση βάρους.πιο φαρδια ριγα
Μίλησα Άρη με καλκαντζακο και μου είπε ότι περιλαμβάνει 3 τσοκ απλά όχι κάτι ειδικόBecaccia supreme λέγεται αυτή με το amliator
Τα crio plus έχει και η δίκη μου που είναι μοντέλο του 2005oxi ειναι πιο μεγαλα ειναι τα crio plus.
Στο site της benelli πάντως το έχει, φαίνεται κ στις φωτό του όπλουΜίλησα Άρη με καλκαντζακο και μου είπε ότι περιλαμβάνει 3 τσοκ απλά όχι κάτι ειδικό
Αν δεν τα δεις εσύ από κοντά να δεις ποιό σαρεσει ποιό πολύ, ότι και να λέμε εμείς?Τελικά αξίζει να δώσω τα 1100 για το καινούργιο μοντέλο η να δώσω 700 για το παλιό που βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση μεταχειρισμενο;
Πάνω κάτω τα ίδια όπλα είναι Βίκτωρα με μικροδιαφορες ,ριγα από ανθρακονηματα, πέλμα, φινίρισμα.Εδώ στο νησί δεν έχω την επιλογή να τις δω από κοντά, βασικά ρωτάω εάν αξίζει αυτή η διαφορά , οικονομική λέω, μιας που εκτός από το πελμα δεν βλέπω να έχει η καινούργια άλλη διαφορά από την παλιά
Να μην δώσεις 700, να δώσεις 650 για το παλιό και να πας να του φτιάξεις ένα κοντάκι πάνω σου! Θα σου μείνουν και 200€ ρέστα!Τελικά αξίζει να δώσω τα 1100 για το καινούργιο μοντέλο η να δώσω 700 για το παλιό που βρήκα σε πολύ καλή κατάσταση μεταχειρισμενο;
Άρα να πάρω την μεταχειρισμένη λες και να φτιάξω κοντάκι;Να μην δώσεις 700, να δώσεις 650 για το παλιό και να πας να του φτιάξεις ένα κοντάκι πάνω σου! Θα σου μείνουν και 200€ ρέστα!
Θα βαράει καλύτερα από το καινούριο!
Εννοείται. Αφού λες ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ένα καλό καθάρισμα, αλλαγή ελατήρια και σφαίρα σε κοντακά για κοντάκι 50/50....Άρα να πάρω την μεταχειρισμένη λες και να φτιάξω κοντάκι;
Πηγαινε πιασε την μεταχειρισμενη ( το παλιο μοντελο )και μετα την καινουργια και τα λεμε!Άρα να πάρω την μεταχειρισμένη λες και να φτιάξω κοντάκι;
Για να πιάσω την καινούργια φίλε μου πρέπει να περάσω θάλασσα και να κάνω και 400 χιλιόμετραΠηγαινε πιασε την μεταχειρισμενη ( το παλιο μοντελο )και μετα την καινουργια και τα λεμε!
Δηλαδή η καινούρια τι θα του προσφέρει στο πιάσιμο σε σχέση με ένα κουστουμάκι στα μέτρα του, πάνω στην παλιά;Πηγαινε πιασε την μεταχειρισμενη ( το παλιο μοντελο )και μετα την καινουργια και τα λεμε!
Εχεις κυνηγηση ποτε μπεκατσα με σκυλια? Δεν θα παει σκοπευτηριο για να ειναι αυστηρα επανω του.Δηλαδή η καινούρια τι θα του προσφέρει στο πιάσιμο σε σχέση με ένα κουστουμάκι στα μέτρα του, πάνω στην παλιά;
Συγκρίνεται ένα κοντάκι και μια λαβή custom, με το οποιοδήποτε εργοστασιακό του κόσμου;
Οκ φιλε οτι νομιζεις.Για να πιάσω την καινούργια φίλε μου πρέπει να περάσω θάλασσα και να κάνω και 400 χιλιόμετρα