Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τόλη μεσα σε 2 μηνες αλλαξα γνωμη 15 φορες για το αν θα το βάλω..θα το βαλω για να μου φύγει η φαγούρα..θα βγω ενα περπατητο σε τσιχλοκοτσιφα για να ρίξω μερικες τουφεκιες να δω αν με ενοχλει και θα δω αν το αφησω...παντως δεν νομιζω να με ενοχλησει μιας και οταν επομίζω ουτε το κόκκινο σκοπευτικό "δεν βλέπω"...
Χαβαλε κανω οτι γουσταρειςθα κανεις και αφου δε τα κοιτας ολα καλα θα το βαλεις δλδ για λογους αισθιτικους να βουλωσει η τρυπα και να μη λειπει τπτ ομως αφου αλλαζεις γνωμες οπως και γω αλωστε βαλε κολλα στο σπειρομα να μη θες να το ξαναβγαλεις χαχα αν εγω φιλε ειχα φραγγα καθε μερα αλλαγες θα εκανα

Χαβαλε κανω οτι γουσταρειςθα κανεις και αφου δε τα κοιτας ολα καλα θα το βαλεις δλδ για λογους αισθιτικους να βουλωσει η τρυπα και να μη λειπει τπτ ομως αφου αλλαζεις γνωμες οπως και γω αλωστε βαλε κολλα στο σπειρομα να μη θες να το ξαναβγαλεις χαχα αν εγω φιλε ειχα φραγγα καθε μερα αλλαγες θα εκανα
αφου δεν αγοράζουμε φυσίγγια,αγοραζουμε μλκιες :P αν ειχε θήραμα τώρα δν υπηρχε περίπτωση να το βαλω...ενα κουτι φυσίγγια κοστίζει η κουτσουλια...
Σκέψου πως το πέλμα και η ράχη που θελω να αλλαξω επειδη ειναι λιγο λιωμένα το σκεφτομαι πολυ και μαλλον θα μου παρει κανα 2 χρόνια ακόμα για να τα αγορασω...καλό χρυσό το όπλο αλλα τα μαμημένα τα "εξτρα" τα ζητάνε σ τιμές εξωφρενικές!!

αφου δεν αγοράζουμε φυσίγγια,αγοραζουμε μλκιες :P αν ειχε θήραμα τώρα δν υπηρχε περίπτωση να το βαλω...ενα κουτι φυσίγγια κοστίζει η κουτσουλια...
Σκέψου πως το πέλμα και η ράχη που θελω να αλλαξω επειδη ειναι λιγο λιωμένα το σκεφτομαι πολυ και μαλλον θα μου παρει κανα 2 χρόνια ακόμα για να τα αγορασω...καλό χρυσό το όπλο αλλα τα μαμημένα τα "εξτρα" τα ζητάνε σ τιμές εξωφρενικές!!
Αστα να πανε ασε που τα τζελ σε δυο σεζον στη καλυτερη περιπτωση θα λιωσουν παλι ε καλα εαν ειχε θυραματα ουτε τις λασπες θα καθαριχαμε απο πανω ενω τωρα παει το καθαρισμα συνεφφο

Ερώτηση προς benellakides με ρίγα από ανθρακόνημα μετά από 3-4 φυσίγγια ξεσφιγγει λίγο η βιδουλα που την κρατάει αν δε δεν την σφίξω μετά από αρκετές τουφεκιές εικάζω ότι θα φύγει τελείως ...... γιατί γίνεται αυτό πρώτον και δεύτερον ξεκίνησε να συμβαίνει τώρα τελευταία....
Λίγο κόλλα σπειρωμάτων της loctite θα βοηθούσε. Είναι υγρό τεφλον μην σε τρομάζει ο όρος κόλλα

Λίγο κόλλα σπειρωμάτων της loctite θα βοηθούσε. Είναι υγρό τεφλον μην σε τρομάζει ο όρος κόλλα
Πρεπει να το ζητησεις σαν υγρο τεφλον γιατι η ιδια εταιρεια βγαζει κολλες σπειροματων διαφορετικης σκληροτητας και αν γινει λαθος μετα δεν θα λυνει.Ισως ειναι προτυμοτερο μανο νυχιων αφου καθαρισουμε τυχον λαδια απο το σπειρωμα.

Σας ευχαριστώ παλικάρια για το ενδιαφέρον σας και της απαντήσεις σας να είστε καλά!!!!!:)
Και συ να σαι καλα που ανεδειξες καποιο θεμα που ουτε καν μου ειχε περασει απο το μυαλο οτι μπορει να προκυψει....

Πρεπει να το ζητησεις σαν υγρο τεφλον γιατι η ιδια εταιρεια βγαζει κολλες σπειροματων διαφορετικης σκληροτητας και αν γινει λαθος μετα δεν θα λυνει.Ισως ειναι προτυμοτερο μανο νυχιων αφου καθαρισουμε τυχον λαδια απο το σπειρωμα.
Ναι το μπλε υγρό είναι το υγρό τεφλον τώρα το κωδικό δεν το θυμάμαι. Τα μανό πρώτη φορά ακούω ότι κάνει γι αυτή την χρήση αλλά θα το Έχω υπόψην μου

Καλησπέρα σε όλους !! Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα απο αυτά τα δικά μας , που πας και δε θέλεις να φύγεις μετά , τι άλλο από ένα κυνηγομαγαζο , αυτό που θέλω να πω είναι οτι μου έκανε τρομερή εντύπωση , το λεισε δέσε της vinci . Δεν ξέρω σαν όπλο τι έχει κάνει για αυτό η benelli , αξιοπιστία, καλή λειτουργία , αν έχει καλή κανη , πάντως είναι εντυπωσιακή μπραβο τους .

Καλησπέρα σε όλους !! Πήγα σήμερα σε ένα κατάστημα απο αυτά τα δικά μας , που πας και δε θέλεις να φύγεις μετά , τι άλλο από ένα κυνηγομαγαζο , αυτό που θέλω να πω είναι οτι μου έκανε τρομερή εντύπωση , το λεισε δέσε της vinci . Δεν ξέρω σαν όπλο τι έχει κάνει για αυτό η benelli , αξιοπιστία, καλή λειτουργία , αν έχει καλή κανη , πάντως είναι εντυπωσιακή μπραβο τους .
Παράξενο όπλο που σε πολλούς δεν έκατσε και λίγοι το αγαπησανε .

Εμένα με ξένισε το πιάσιμο της θα προτιμούσα την ραφαελο.

Είναι μια πρωτότυπη κατασκευή αυτό είναι αλήθεια .

Επειδή λύνει και δένει έτσι έχει διαφορετικό σύστημα αδράνειας από τα υπόλοιπα.. ελατήρια μπιχλιμπίδια και τα σχετικά.. εκεί έχω ακούσιε αρκετά θέματα με αποτέλεσμα εμπλοκές..επίσης λόγο σχεδιασμού δεν είναι καθόλου εργονομική.. περίεργη σκανδάλη μπροστά και μακριά η ασφάλεια... εγώ προσκοπικά δεν θα την αγόραζα...

Γενικά πήγανε να βγάλουν κατι που θα τάραζε τα νερά. Αλλα όταν πας και βγάζεις κατι τόσο ας πουμε "extreme"... ειναι πιστεύω 50-50 το να πιασει κορυφή ή να πιάσει πάτο...
Προσωπικά όσα άτομα γνωρίζω που την πήρανε δεν την κράτησαν πανω απο χρόνο, εγω μερικες τουφεκιες εριξα μόνο με μια "camo wood"αλλα γενικα με χάλαγε το σουλούπι. Τα άτομα βεβαια που ηξερα και πηραν τα οπλα ειχαν αγοράσει την εκδοση που ειχε πεσει στα 900 ή 950 ευρω(το 2016 νομιζω ήταν)
Δεν ξερω αν ειχαν καποιο θέμα τα μοντέλα και τα έριξε η εταιρια τόσο γρήγορα στα 900 απο τα 1600+ αλλα βλεπω καποιες αλλες εκδόσεις της vinci (speed bolt,supersport,camo,super vinci) που κρατάνε την αρχική τους τιμή άθικτη.
Προσωπικά πάντως δεν με ενθουσιασε κανένα μοντέλο της σειράς.

Καλημερα προσωπικα για εμενα το vinci ειναι απο τα ποιο ασχημα οπλα που εχω δει,.Ααπο θεματα αξιοποστιας μηχανισμου δεν ειμαι σε θεση να κρινω διοτι δεν το εχω δουλεψει

Θα πάει σε μια sx4 waterfowl με την επόμενη αγορά ο Τέλης.... :cool:
Να νιώσει αμερικανός....;)
Χαχχαχα μόνο σε Ρεμί V 3 waterfowl αν πήγαινα σε αερίων......κάτσε να με πάρουν στην δουλειά τώρα και θα γίνει αγορά αφού φέρανε το εργαλείο Ελλάδα ;)

Status
Not open for further replies.
Back