Tolis SBE1
Banned
Mε 3*4*5* αστρα μονο οχι πιο σφιχταLampro classic steel 30
Mε 3*4*5* αστρα μονο οχι πιο σφιχταLampro classic steel 30
Για ποιο βαριά φυσίγγια ; Δεν;Mε 3*4*5* αστρα μονο οχι πιο σφιχτα
Προ του 1997 δεν έχουν πιστοποιηθεί για ατσάλινα σκάγια. Βέβαια τα τσοκ της πάνω από το 3* και πιο ανοιχτά (πρέπει να) γράφουν επάνω SP OK (Steel Proof OK)Καλησπέρα έχω μια benelli montefeltro super90 heckler& Koch λέτε να έχω πρόβλημα αν ρίξω ατσάλινα σκάγια;
Ναι από το 3 Άρι και μετά γράφει steel shot okΠρο του 1997 δεν έχουν πιστοποιηθεί για ατσάλινα σκάγια. Βέβαια τα τσοκ της πάνω από το 3* και πιο ανοιχτά (πρέπει να) γράφουν επάνω SP OK (Steel Proof OK)
Soft steel όπως αυτά που προτείνει ο Τόλης θα ρίχνει με τις ανοιχτές συσφίξεις όπως είπε
5-4-3 και εισαι οκ!Ναι από το 3 Άρι και μετά γράφει steel shot ok
Ήθελα να δοκιμάσω τα 36 άρια ατσάλινα lambro αλλά μάλλον θα είναι φουρνελα χαχ5-4-3 και εισαι οκ!
Bαλε τα 30αρια που σου ειπε ο Τολης πιο πανω να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Ήθελα να δοκιμάσω τα 36 άρια ατσάλινα lambro αλλά μάλλον θα είναι φουρνελα χαχ
Δεν βαράμε αλεξ 1,65 τέκνα έχουν τα έχω δοκιμάσειBαλε τα 30αρια που σου ειπε ο Τολης πιο πανω να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Μεχρι τα 30 μετρα καλα ειναι τα συγκεκριμενα Τεο.Δεν βαράμε αλεξ 1,65 τέκνα έχουν τα έχω δοκιμάσει
Η ανάκρουση δεν με ενοχλεί το θέμα ζημιάς φοβάμαιΔεν βαράμε αλεξ 1,65 τέκνα έχουν τα έχω δοκιμάσει
Εγώ τα έριχνα με σταθερά τσοκ δεν έχουν θέμα ούτε και κλωτσιέςΗ ανάκρουση δεν με ενοχλεί το θέμα ζημιάς φοβάμαι
Φυσιγγι εμποριου να ειναι φουρνελο φιλε απλα δεν γινεται πλεον .Ολα τσαφ κανουν , πιο παλια ναι υπηρχαν φουρνελαΉθελα να δοκιμάσω τα 36 άρια ατσάλινα lambro αλλά μάλλον θα είναι φουρνελα χαχ
Δείξε μια φωτό των σταμπών που φέρει στην κάνη της ...Καλησπέρα έχω μια benelli montefeltro super90 heckler& Koch λέτε να έχω πρόβλημα αν ρίξω ατσάλινα σκάγια;
1993 (BC)
Πρόσεχε η κανη σού έχει σφραγιστεί για ατσάλινα σκάγια εμένα είναι αγορασμενη το 2018 καί δεν έχει σφραγιστεί.Καλησπέρα έχω μια benelli montefeltro super90 heckler& Koch λέτε να έχω πρόβλημα αν ρίξω ατσάλινα σκάγια;
Άρα ρίχνω άφοβα;Πρόσεχε η κανη σού έχει σφραγιστεί για ατσάλινα σκάγια εμένα είναι αγορασμενη το 2018 καί δεν έχει σφραγιστεί.
Όχι, αφού τα είπαμε, έκανε λάθος στη διατύπωση του ο Σταύρος, το ανάποδο εννοεί γι αυτό γράφει και "πρόσεχε"Άρα ρίχνω άφοβα;