Άλλοι δεν την αλλάζουν με τίποτα και άλλοι κάνουν παράπονα.Η vinci έχει δικό της μηχανισμό που δεν έχει σχέση με τις άλλες benelli.Ειναι λοιπόν λίγο τύχη τι θα σου κάτσει....Για την benelli Vinci τι γνώμη έχετε ρε παιδιά; ευχαριστώ
Εγώ δεν την πήρα γιατί δεν υπήρχε στα 71cm. Φοβήθηκα και λίγο τα κουμπώματα της αλλά 2 που επιασα στα χέρια κανένα κούνημα. Και οι 2 καταπονημένες αλλά στιβαρές. Για τί κυνήγι την θέλεις ? Την έχεις πιάσει στα χέρια σου?Για την benelli Vinci τι γνώμη έχετε ρε παιδιά; ευχαριστώ
Παράξενο όπλο ....είναι αν σου κάτσει. Προσωπικά δεν την νιώθω άνετηΓια την benelli Vinci τι γνώμη έχετε ρε παιδιά; ευχαριστώ
Αν παρει κουνήματα λενε πως ρυθμιζεται και τα μαζεύει...Εγώ δεν την πήρα γιατί δεν υπήρχε στα 71cm. Φοβήθηκα και λίγο τα κουμπώματα της αλλά 2 που επιασα στα χέρια κανένα κούνημα. Και οι 2 καταπονημένες αλλά στιβαρές. Για τί κυνήγι την θέλεις ? Την έχεις πιάσει στα χέρια σου?
Αν θέλει οπλουργο κλαφτο ... Δεν το ξέρω δεν το έχω ακούσει ούτε το έχω διαβάσει αυτό που λες ... Ίσως ...Αν παρει κουνήματα λενε πως ρυθμιζεται και τα μαζεύει...
Για περπατητο φίλε την θέλω περδικα, μπεκατσαΕγώ δεν την πήρα γιατί δεν υπήρχε στα 71cm. Φοβήθηκα και λίγο τα κουμπώματα της αλλά 2 που επιασα στα χέρια κανένα κούνημα. Και οι 2 καταπονημένες αλλά στιβαρές. Για τί κυνήγι την θέλεις ? Την έχεις πιάσει στα χέρια σου?
Έχω, benelli, ΜΟΝΟΠηγαινε σε ένα μεγάλο οπλοπωλειο να δεις πολλά όπλα. Οποίο σου αρέσει και σου κάθεται καλά στο σώμα σου πάρτο.
Έχεις άλλο όπλο ;
Την έχουν 2 παιδιά που ξέρω είναι πολύ ευχαριστημένοι.. Κάθεται και πολύ καλά και έχει ωραίο πιάσιμο αλλά αλλιώς φαίνεται στον καθένα γτ όπως είπαν και άλλοι φίλοι διαφέρει από τις υπόλοιπες benelliΓια την benelli Vinci τι γνώμη έχετε ρε παιδιά; ευχαριστώ
Βίκτωρα πωλείται και εδώ μια Vinci ρίξε μια ματιά!!Για την benelli Vinci τι γνώμη έχετε ρε παιδιά; ευχαριστώ
Για να επανέλθω στο θέμα, η απάντηση που έλαβα από Κύργια ήταν:Παιδιά έστειλα ένα μήνυμα στη Μπενελι για την κάννη του Σταύρου και μου είπαν ότι μπορεί να ρίχνει ατσάλινα. Παρόλα αυτά για περισσότερες λεπτομέρειες με παρέπεμψαν στον Κύργια...
Εγώ προσωπικά στα 3*,4*,5* θα το εμπιστευομουν για φυσίγγια με ατσάλι για παλιά όπλα. Θα στείλω και στον Κύργια με το σειριακό αριθμό και θα επανέλθω
Γιατί δεν παίρνεις τηλ . τον Κύργια 2310-225895, 2310-227851Καλησπερα παιδια σε ποιο email μπορυμε να ρωτησουμε για τον αυλο της κανης,για την BENELLI??? Ευχαριστω.
Χρειαζεται ζεσταμα.Παιδιά το εξάρτημα που πρέπει να ξεβιδώσουμε για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο επανατατικό ελατήριο ξεβιδώνει εύκολα ή χρειάζεται θέρμανση?
Δείτε εδώ το εξάρτημα
View attachment 10339
Μιλάω για όπλα σχετικά πρόσφατης κατασκευής και όχι τα παλιότερα που είχαν κόλλα σπειρωμάτων.
Τα νέα έχουν ασφάλιση με πλαστικό δαχτυλίδι σαν τα παξιμάδια ασφαλείας.
Παρακαλώ απαντήσεις από όσους έχουν αφαιρέσει το εξάρτημα αυτό.
Ευχαριστώ.
Μην μου απαντήσετε "γιατί δεν παίρνεις τηλ . τον Κύργια 2310-225895, 2310-227851 " ...
Εγω στην montefeltro που εχει το ιδιο ακριβως εξαρτημα το ξεβιδωσα χωρις ζεσταμα...και δεν ειδα να εχει υπολειμματα κολλας στα σπειρωματα! Εχω δει κολλα στο εξαρτημα που εχεις στην φωτο χωρις το πλαστικο...αλλα σε m1 super 90....Παιδιά το εξάρτημα που πρέπει να ξεβιδώσουμε για να αποκτήσουμε πρόσβαση στο επανατατικό ελατήριο ξεβιδώνει εύκολα ή χρειάζεται θέρμανση?
Δείτε εδώ το εξάρτημα
View attachment 10339
Μιλάω για όπλα σχετικά πρόσφατης κατασκευής και όχι τα παλιότερα που είχαν κόλλα σπειρωμάτων.
Τα νέα έχουν ασφάλιση με πλαστικό δαχτυλίδι σαν τα παξιμάδια ασφαλείας.
Παρακαλώ απαντήσεις από όσους έχουν αφαιρέσει το εξάρτημα αυτό.
Ευχαριστώ.
Μην μου απαντήσετε "γιατί δεν παίρνεις τηλ . τον Κύργια 2310-225895, 2310-227851 " ...