Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι κουκλες ειναι αυτες .love.....να τις χαιρεστε..
Πράγματι είναι ωραίες,άλλωστε είναι benelli....
Τα συγκεκριμένα όπλα είναι benelli raffaello special,τα οποία ο κ.Σωτηροπουλος τα έπαιρνε από τον αντιπρόσωπο με 18,5 αυλό και τροποποιούσε με επιμηκυνση κώνου,porting,αποχρωμιωση αυλού,3 τσοκ seminole,ελαφρωμα σκανδάλης στο 1,5kg,σε κάποιες και semi pistole στο κοντάκι.Επισης στο φοντερο(καπάκι) χάραζε το kalliston.Πιστευω πως πλέον σε οποιοδήποτε benelli με έναν σωστό επιμηκυμενο κώνο βλητικα "πιάνει" μια benelli "kalliston".

Καλημέρα φίλε μου καλή Κυριακή!
Την πήρα πρίν δύο χρόνια! 1300 ευρώ!
Καλημέρα.Οταν την είδα εγώ την έδινε 1700€.
Στα 1300€ μια χαρά,αφού η συγκεκριμένη ήταν σε άριστη κατάσταση και με ξύλα πολύ καλά.

Τα συγκεκριμένα όπλα είναι benelli raffaello special,τα οποία ο κ.Σωτηροπουλος τα έπαιρνε από τον αντιπρόσωπο με 18,5 αυλό και τροποποιούσε με επιμηκυνση κώνου,porting,αποχρωμιωση αυλού,3 τσοκ seminole,ελαφρωμα σκανδάλης στο 1,5kg,σε κάποιες και semi pistole στο κοντάκι.Επισης στο φοντερο(καπάκι) χάραζε το kalliston.Πιστευω πως πλέον σε οποιοδήποτε benelli με έναν σωστό επιμηκυμενο κώνο βλητικα "πιάνει" μια benelli "kalliston".
Ναι αν γίνουν όλα αυτά που έχει!!!όμως θα πρέπει να γίνει μόνο από ανθρώπους που το γνωρίζουν!
Γιατί έχουν καταστραφεί Πολλά όπλα κάποιοι!!

Δεν τις ηξερα αυτες τις πληροφοριες....ευχαριστω!!

Καλησπερα παιδια σε ποιο email μπορυμε να ρωτησουμε για τον αυλο της κανης,για την BENELLI??? Ευχαριστω.

Καλημερα, Μ2 ,ετος κατατασκευης CM=2014...Επικοινωνησα μαζι του (κυργιας) κ μου ειπε εχει απο 2015 κ μετα........οκ...οποτε που απευθυνομαστε????

https://www.benelli.it/el/contatti
ή
https://www.benelli.it/en/contatti

Καλημέρα και καλή επικοινωνία ... ενημέρωσέ μας για το πόσο γρήγορα απάντησαν :)

Last edited:
Για την benelli Vinci τι γνώμη έχετε ρε παιδιά; ευχαριστώ
Την έχει ο αδερφός μου απο το 2008. 71εκ.
Στιβαρότητα με ποιοτικά πλαστικά, ζύγισμα. Έρχεται γρήγορα στην επώμιση.
Έχει παρουσιάσει 3 φορές εμπλοκή από άλμα αλλαγής θέσης του κυνηγού στο καρτέρι, τίποτε άλλο ποτέ ξανα. Δεν ξέρω αν σε βολέψει το κοντάκι ειναι 36εκ με το μεσαίο gel πέλμα.
Ο αυλός της είναι 18.3 και ο κώνος 1.5εκ με μόνιμα βιδωμένο τα 4*.
Δεν αγαπάει τα φορτωμένα ελληνικά φυσίγγια στην ζέστη 30-35C δίνει ανοιχτές κατανομές ακόμα και με τα κλειστά τσοκ.
Άριστες τουφεκιές με συγκεντρωτηρα ειδα σε 30γρ Νο8-9, 32γρ Νο8-7 και 33γρ νο6 ή φυσίγγια με μάλλινη τάπα από 34-37γρ. Νο5-4
Αν με ρώταγες πριν ένα μήνα θα έκανα μερικές δοκιμές σε χαρτί να είχες μια ιδέα.

Την έχει ο αδερφός μου απο το 2008. 71εκ.
Στιβαρότητα με ποιοτικά πλαστικά, ζύγισμα. Έρχεται γρήγορα στην επώμιση.
Έχει παρουσιάσει 3 φορές εμπλοκή από άλμα αλλαγής θέσης του κυνηγού στο καρτέρι, τίποτε άλλο ποτέ ξανα. Δεν ξέρω αν σε βολέψει το κοντάκι ειναι 36εκ με το μεσαίο gel πέλμα.
Ο αυλός της είναι 18.3 και ο κώνος 1.5εκ με μόνιμα βιδωμένο τα 4*.
Δεν αγαπάει τα φορτωμένα ελληνικά φυσίγγια στην ζέστη 30-35C δίνει ανοιχτές κατανομές ακόμα και με τα κλειστά τσοκ.
Άριστες τουφεκιές με συγκεντρωτηρα ειδα σε 30γρ Νο8-9, 32γρ Νο8-7 και 33γρ νο6 ή φυσίγγια με μάλλινη τάπα από 34-37γρ. Νο5-4
Αν με ρώταγες πριν ένα μήνα θα έκανα μερικές δοκιμές σε χαρτί να είχες μια ιδέα.
Νικολα απο δραμια εχετε δοκιμασει να δειτε πως τα παει?

Status
Not open for further replies.
Back