Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι ξέρω, τι λένε σαν όπλα; πρέπει να προσέξω κάτι; έτος κατασκευής; κάτι άλλο;
Πολύ καλά όπλα είναι Βίκτωρα...
Όμως αν κοιτάς για τέτοιο όπλο να πάρεις την δεύτερη γενιά με τσοκ crio plus που έχει το σπείρωμα στη μέση σχεδόν...
Σε καμμία περίπτωση της πρώτης γενιάς που έχει το σπείρωμα επάνω, optima..
Ο λογος,της πρωτης γενιάς αρκετές ξεφλουδιζαν και ο δεύτερος λόγος θα δυσκολευτεις πολύ να βρεις τσοκ aftermarket σε αυτό το σπείρωμα...

Καλημερα παιδες, στην υπερηψωμενη ρηγα, ποιο στοχαστρο ταιριαζει καλυτερα;;;;; ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!
Αυτο που εχει χαμηλο προφιλ..μια διακιρτικη ασπρη μπιλια ειναι ενταξει ολη τη δουλεια την κανει το κοντακι το στοχαστρο ειναι για να επαληθευει την κινηση που κανει το οπλο σου ασυναισθητα

Παρέα καλησπέρα πουλάει ένας γνωστός μου μια Καραμπίνα BENELLI SUPERSPORT, από της πρώτες που βγήκαν και σκεφτομαι να την πάρω, αυτό το όπλο τη τιμή μπορώ να το πάρω, και γενικά τη να προσέξω, και γνώμες δεχτές από οποίος το έχει η γνωρίζει.

Παρέα καλησπέρα πουλάει ένας γνωστός μου μια Καραμπίνα BENELLI SUPERSPORT, από της πρώτες που βγήκαν και σκεφτομαι να την πάρω, αυτό το όπλο τη τιμή μπορώ να το πάρω, και γενικά τη να προσέξω, και γνώμες δεχτές από οποίος το έχει η γνωρίζει.
Λίγο πάνω από 1000€ είναι καλή τιμή!εχει κοντα στα 2300& αυτή την στιγμή!Πρωτον τα πλαστικά εκεί πάσχει το συγκεκριμένο και έλεγξε αν γενικά έχει καμία μεγάλη αβαρια από Σκουριές και άλλες φθορές!Η αγαπημένη μου Μπενελα!

Ποσο την δινει ο γνωστος σου φιλε ;

Status
Not open for further replies.
Back