Πολλή ωραία Τέλη , ότι πρέπει για την benelli σου , να την ευχαριστηθεις , και να κάνει την δουλεια της καλάΕίπα να πάρω μερικά δωράκια για το μωρό crio τόσα χρόνια το έχω παραπονεμένο!!!
View attachment 14890
Σε ευχαριστώ φίλε μου επειδή κάνει καλά την δουλειά της τα πήρα χεχεΠολλή ωραία Τέλη , ότι πρέπει για την benelli σου , να την ευχαριστηθεις , και να κάνει την δουλεια της καλά
Όχι φίλε αλλά μια της πλάκας από τις λεπτές πολύ του 15€ .......Απροστάτευτη την είχες;;; καλορίζικη φίλε.
Μεγιες παικταρα μου αν και εσυ θέλεις πληρως αδιαβροχηΕίπα να πάρω μερικά δωράκια για το μωρό crio τόσα χρόνια το έχω παραπονεμένο!!!
View attachment 14890
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!Μεγιες παικταρα μου αν και εσυ θέλεις πληρως αδιαβροχη
Καλοφόρετα για το μωρό λέμε??Είπα να πάρω μερικά δωράκια για το μωρό crio τόσα χρόνια το έχω παραπονεμένο!!!
View attachment 14890
Χαχχα ναι....σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου άντε φέτος να παν όλα καλά και να ανταμώσουμε σε κάνα υδρόβιοκυνήγιΚαλοφόρετα για το μωρό λέμε??
Ρε λερα παλι ξυγηθηκε ο θειος εξ αμερικης???Είπα να πάρω μερικά δωράκια για το μωρό crio τόσα χρόνια το έχω παραπονεμένο!!!
View attachment 14890
Αχχα οχι από εδώ αυτά ο θείος θα ξυγηθει τον ΣεπτέμβρηΡε λερα παλι ξυγηθηκε ο θειος εξ αμερικης???
Ωραι πραγματα πηρες με γεια σουΑχχα οχι από εδώ αυτά ο θείος θα ξυγηθει τον Σεπτέμβρη
Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου!!!Ωραι πραγματα πηρες με γεια σου
Ωραία αυτή η θήκη Τέλη και πολύ ποιοτική. Την έχω και εγώ και μου αρέσει πολύ.Είπα να πάρω μερικά δωράκια για το μωρό crio τόσα χρόνια το έχω παραπονεμένο!!!
View attachment 14890
Το ελπίζω φίλε !! Αλλάζω την άδεια από τοπική σε περιφερειακή και θα σου ρθω!!Χαχχα ναι....σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου άντε φέτος να παν όλα καλά και να ανταμώσουμε σε κάνα υδρόβιοκυνήγι
Όντως πολύ ποιοτική φίλεΩραία αυτή η θήκη Τέλη και πολύ ποιοτική. Την έχω και εγώ και μου αρέσει πολύ.
Το πρόβλημά της είναι ότι δεν έχει κάμία θήκη. Η μία και μοναδική που έχει είναι τόσο μικρή που καταντάει διακοσμητική. Ούτε τα τσοκάκιαδεν έχει κάπου να βάλεις.
Σε περιμένω να ξέρεις!!!Το ελπίζω φίλε !! Αλλάζω την άδεια από τοπική σε περιφερειακή και θα σου ρθω!!
Όντως πολύ ποιοτική φίλε
Δυο τσέπες έχει εμένα μια μικρή που δεν χωράει σχεδόν τίποτα και μια πιο μεγάλη που χωράει τσοκακια κτλπ είναι η συγκεκριμένη
View attachment 14945View attachment 14946
Εσύ πήρες λογικά αυτή με τα βέλη σαν το comfort που είναι σε πράσινη και καφέ που βγαίνει.....Μπράβο , πολύ καλή επιλογή! Μακάρι να είχα πάρει και εγώ αυτή με τη μεγάλη τσέπη.