Tolis SBE1
Banned
Φιλε αυτα εχει ρε συ στο βιντεακι τι εριχνε bornagi??? χεχεχεΑμ δεν είναι το express 32 που τις ξεραίνει...
Φιλε αυτα εχει ρε συ στο βιντεακι τι εριχνε bornagi??? χεχεχεΑμ δεν είναι το express 32 που τις ξεραίνει...
Λαγό κυνηγάω σε καρτέρι και τις καθημερινές πηγαίνω και για καμιά φάσσα .Οι μπενελι είναι από τα πιο αξιόπιστα όπλα, από αυτά με το πιο γλυκό ζυγισμα για πολυωρο κυνηγι! Αν σου αρέσει και σου κάθεται φυσικά και το αξίζει! Σε ποιο κυνηγι σε ενδιαφέρει το όπλο?
Καθόλου απαραίτητη αυτή η αναβάθμιση και από όσο ξέρω , γιατί την είχα την 155 είναι απροβληματιστο όπλο, αλλά όπως λες "σκληρό" όπλο........Λαγό κυνηγάω σε καρτέρι και τις καθημερινές πηγαίνω και για καμιά φάσσα .
Είχα θέματα με την βλητική του baikal ώσπου έβαλα το ΤΜ της Brain και το τουφέκι άλλαξε θεαματικά την συμπεριφορά του προς το καλύτερο. Στο σκοπευτήριο πλέον οι βολές του είναι ισάξιες των ευρωπαϊκών σε θέμα κατανομης .Η λειτουργεία του ωστόσο φαίνεται πιο "σκληρή" και θορυβώδης σε σχέση με m2 φίλου. Όπως κι αν έχει το ερώτημα που με απασχολεί είναι κατά πόσο είναι απαραίτητη πλέον μια τέτοια αναβαθμιση στο κυνήγι μου από την στιγμή που έχει βελτιωθει το 155.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Δεν θεωρω πως θα σκοτώνεις μακρυτερα ή καλυτερα με την μπενελι, αν δεν έχεις εμπλοκές με την μπαικαλ είναι καθαρά θέμα τι γουστάρεις εσυ περισσότερο!Λαγό κυνηγάω σε καρτέρι και τις καθημερινές πηγαίνω και για καμιά φάσσα .
Είχα θέματα με την βλητική του baikal ώσπου έβαλα το ΤΜ της Brain και το τουφέκι άλλαξε θεαματικά την συμπεριφορά του προς το καλύτερο. Στο σκοπευτήριο πλέον οι βολές του είναι ισάξιες των ευρωπαϊκών σε θέμα κατανομης .Η λειτουργεία του ωστόσο φαίνεται πιο "σκληρή" και θορυβώδης σε σχέση με m2 φίλου. Όπως κι αν έχει το ερώτημα που με απασχολεί είναι κατά πόσο είναι απαραίτητη πλέον μια τέτοια αναβαθμιση στο κυνήγι μου από την στιγμή που έχει βελτιωθει το 155.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Briley light modifiedΚαλησπέρα !Είμαι κάτοχος μιας benelli comfort 66cm .Κυνηγάω κατάβαση τσίχλα περπατητο και καρτέρι και πάντα με τα μαμά τσόκ ***(Τα οποία είναι της crio παρόλο που δεν έχει κάνη crio)αξίζει (Θα δω βελτίωση)να αγοράσω κάποιο μέσα-εξω τσόκ? Αν ναι ....ποιο θα προτείνατε?
Ευχαριστώ
Νομίζω ότι θα δεις μεγάλη βελτίωση στο περπατητό και στο πρωϊνο καρτέρι αν ανοίξεις το τσοκ. Το τριάρι είναι αρκετά σφιχτό. Δες λίγο το θέμα στα Brain choke, σήμερα γράφαμε για αυτό.Καλησπέρα !Είμαι κάτοχος μιας benelli comfort 66cm .Κυνηγάω κατάβαση τσίχλα περπατητο και καρτέρι και πάντα με τα μαμά τσόκ ***(Τα οποία είναι της crio παρόλο που δεν έχει κάνη crio)αξίζει (Θα δω βελτίωση)να αγοράσω κάποιο μέσα-εξω τσόκ? Αν ναι ....ποιο θα προτείνατε?
Ευχαριστώ
Ένα οποιοδήποτε briley light modified? Δηλ. Ακόμα και να έχει porting?Briley light modified
Το spectrum εχω δοκιμασει αλλα δεν νομιζω να χει διαφορα απο το απλο . Με πορτινκ δεν τα χω δοκιμασει ακομα .Ένα οποιοδήποτε briley light modified? Δηλ. Ακόμα και να έχει porting?
Ολα γινοντε θες :αποθηκη, κανη, βιδα παπιας, παπια και εισαι κομπλε χωρις μετατροπες αν θες να κρατησεις τα υπολειπα αποθηκη και παπια πας σε μετατροπη στο δαχτυλιδι και δε στο προτηνωΚΑΛΗΜΕΡΑ στην παρεα, στην Μ2 μπαινει CRIO κανη????
αυτο το τσοκ φιλε οπιος το βαζει στη μπεναλα δε ξαναβαζει αλλοBriley light modified
carlsons sporting clays ic.Καλησπέρα !Είμαι κάτοχος μιας benelli comfort 66cm .Κυνηγάω κατάβαση τσίχλα περπατητο και καρτέρι και πάντα με τα μαμά τσόκ ***(Τα οποία είναι της crio παρόλο που δεν έχει κάνη crio)αξίζει (Θα δω βελτίωση)να αγοράσω κάποιο μέσα-εξω τσόκ? Αν ναι ....ποιο θα προτείνατε?
Ευχαριστώ
Καλημέρα! Ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον! Ψάχνω πολύ καιρό για ένα τσοκ μεταξύ 3και 4 ανεξάρτητα του κόστους διότι μια φορά θα το πάρω και θα το έχω για πολλά χρόνια! Το κακό είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά που χάνεσαι...με ενδιαφέρει πολύ Αυτά που έχετε δοκιμάσει για να καταλήξω !Ότι έχετε να προτείνετε καλοδεχούμενο!
Briley light modified
carlsons sporting clays ic