Το εχω παθει φιλε εσπασε το τερματικο που εχει για την γλωσσα η σκανδαλοθηκη ειμουν σε κυνηγι υδροβιων και δουλεβε κανονικα το οπλο κοστος 80€ τοτε για σκανδαλοθηκηκατι εσπασε ο πατερας μου στην ss και εμεινε η γλωσα ετσι, ξέρουμε τι μπορει να ειναι κι αν ρίχνει;
View attachment 16283
Μπενει αν εχεις καβατζα απλα θελει τροχισμα η προεξοχη που εχει πισω για το κοντακι και ειναι και πιο πιοτικη και ανθεκτηκη! Οχι σαν τα καινουρια σκουπιδια γτ δεν ειναι και μικρο το κοστοςΗ παλιά η αλουμινένια σκανδαλοθήκη δεν μπαίνει;
Ωραιο site,.....στελνει Ελλαδα?Εχει ο omps2 σκανδαλοθήκες...
Ευχαριστω!Νομιζω στελνει κανονικα εκτος απο τα λειτουργικά μερη, κλειστρα-καννες που θελουν αδεια
εσπασε το πλαστικο πριν τη γλωσσα δεν ξερω πως το καταφερε, παει για αλλαγη σκανδαλοθηκηςΤο θεμα ειναι οτι δεν εφαπτετε με τη βαση του οπλου και οταν το χτυπα η γλωσσα καταπονιτε εαν θες βαλε απο sbe2 που ειναι μεν πολυμερικο αλλα εφαρμοζει πολυ καλυτερα και δε θαχεις ξανα θεμα
Οταν παρεις την καινουρια θα δεις οτι εχει ενα κενο εκει το αυτακι που δεν παταει στη βαση για να κραταει κοντρα και οταν επιστρεφει η γλωσσα και το χτυπαει το σπαζει εγω κολησσα ενα κοματακι λεπτο φυλο πλαστικο για να μην εχει κενοεσπασε το πλαστικο πριν τη γλωσσα δεν ξερω πως το καταφερε, παει για αλλαγη σκανδαλοθηκης
Οοοοο......Καλορίζικο φιλαράκι.Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους!!!!!!View attachment 16454
Νέο απόκτημα..... ;Οοοοο......Καλορίζικο φιλαράκι.
Καλοτούφεκο....
Ναι.....και η Sentro είναι από τα Benelli που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον κάποιο διάστημα.Νέο απόκτημα..... ;
Καλορίζικη συνονοματε, να την χαρείς!!!Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους!!!!!!View attachment 16454
Σε ευχαριστώ πολύ λεβεντακο μουΚαλορίζικη συνονοματε, να την χαρείς!!!
ΤΡΟΜΕΡΟ ντουφεκι...απο οταν το πηρα δεν το αλλαζω με τπτ!Μια γλυκιά καλημέρα σε όλους!!!!!!View attachment 16454
Έδωσα Beretta για να το πάρωΤΡΟΜΕΡΟ ντουφεκι...απο οταν το πηρα δεν το αλλαζω με τπτ!
Πες μας και κανένα φυσίγγι που το αγαπάειΤΡΟΜΕΡΟ ντουφεκι...απο οταν το πηρα δεν το αλλαζω με τπτ!