Με carlsons τσοκ, όλα τα αγαπάειΠες μας και κανένα φυσίγγι που το αγαπάει
Με carlsons τσοκ, όλα τα αγαπάειΠες μας και κανένα φυσίγγι που το αγαπάει
Καλοριζικο, και παντα....CentroΝαι.....και η Sentro είναι από τα Benelli που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον κάποιο διάστημα.
Ολα τα παει το εργαλειο,σε πληροφορω εχω κανει δοκιμη με skeet 24αρια κ σε καποιες περιπτωσεις επανεφερε το επομενο απο την αποθηκη.Οχι σε ολα αλλα κ παλι δεν το πιστευαΠες μας και κανένα φυσίγγι που το αγαπάει
Μεγαλο κουνημα;ποσταρε καμια φωτο να το δουμεσυναδελφοι εχω μια μ2 comfort θελω να ρωτησο στην παπια βλεπω ενα κουνημα δεξια αριστερα μπορει να μου πει κανεις τι ειναι;
σε ευχαριστω πολυ συναδελφε δηλαδη δεν γινεται κατι;Φυσιολογικό. Σε όλες τις μ2 κουνιέται λιγάκι η παπια
Κ η δικιά μου έτσι είναι, το έχω συνηθίσει δεν με ενοχλεί 11 χρόνια τώρα... Αν θες να το μετριάσεις θα βάλεις μια ταινία χοντρή στη μέσα μεριά της πάπιας εκεί που ακουμπά με την αποθήκη... Έτσι θα μηδενίσει τον τζόγο αλλά θα βγαίνει πιο δύσκολα η πάπια όταν θα θες να την λύσεις να την καθαρίσειςσυναδελφοι εχω μια μ2 comfort θελω να ρωτησο στην παπια βλεπω ενα κουνημα δεξια αριστερα μπορει να μου πει κανεις τι ειναι;
Δεν υπάρχει νορμάλ για όλους, εξαρτάται από το μέγεθος του χρήστηΚαλησπέρα μια ερώτηση πόσο πρέπει να είναι η απόσταση νορμάλ πάντα από την σκανδάλη μέχρι τώρα δεν ξέρω το πέλμα η το τέλος του ξύλου περίπου.
Τόση ώστε α)επωμίζοντας η απόσταση αντίχειρα μύτης να είναι περίπου 5εκ.Καλησπέρα μια ερώτηση πόσο πρέπει να είναι η απόσταση νορμάλ πάντα από την σκανδάλη μέχρι τώρα δεν ξέρω το πέλμα η το τέλος του ξύλου περίπου.
Επιστήμονας!. Δεν απονέμονται εύκολα τα διδακτορικά!Έλα ρε πατρίδα είσαι ωραίος.
Να βάλεις χοντρή ταινία ,στο χείλος της πάπιας εσωτερικά κατά μήκος,μισό εκατοστό πλάτος περίπου και θα πάρει τα μποσικα.σε ευχαριστω πολυ συναδελφε δηλαδη δεν γινεται κατι;
Διάβασε προσεχτικά τι εγραψες και εκεί θα βρεις και την απάντηση.συναδελφοι εχω μια μ2 comfort θελω να ρωτησο στην παπια βλεπω ενα κουνημα δεξια αριστερα μπορει να μου πει κανεις τι ειναι;
δεν κατάλαβα τι εννοείς απλά ρωτήσα έχεις να μου πεις κάτι αυτο ηταν ειρωνια; τωρα αν δεν ξερεις μην απαντας κανΔιάβασε προσεχτικά τι εγραψες και εκεί θα βρεις και την απάντηση.