Tolis SBE1
Banned
Και οταν εχεις benelli! ετσι μη φευγουμε και εκτως θεματος !στην οικογενια εχουμε τρεις μη παρεξυγηθω αχαχαχαχα
Και οταν εχεις benelli! ετσι μη φευγουμε και εκτως θεματος !στην οικογενια εχουμε τρεις μη παρεξυγηθω αχαχαχαχα
εσυ εισαι μπενελακιας ξερω εγωΚαι οταν εχεις benelli! ετσι μη φευγουμε και εκτως θεματος !στην οικογενια εχουμε τρεις μη παρεξυγηθω αχαχαχαχα
Σαν τη νεροσοληνα δεν εχει φιλε μα αλλα οπλα βαρας κανα δυνατο και κουνας το οπλο να δεις τι θα πεσει αχαχαχαχαχαεσυ εισαι μπενελακιας ξερω εγω
ΘεϊκόΣαν τη νεροσοληνα δεν εχει φιλε μα αλλα οπλα βαρας κανα δυνατο και κουνας το οπλο να δεις τι θα πεσει αχαχαχαχαχα
Εδω τι θες να πεις?Ακου φιλε τωρα κλασικη περιπτωση m 2 παρε με τη σειρα ολα τα τσοκ και ριξε στα δεκαπεντε μετρα για να δεις οτι ολα ριχνου οπου θελει το καθενα μετα στειλε μου πμ
Ότι γράφει ΔημήτρηΕδω τι θες να πεις?
Θέλει να πει ότι το όπλο μπορεί να στραβοντουφεκάει.Εδω τι θες να πεις?
Μόνο το τεστ Τσώρτσιλ δε σου περιέγραψε ο φίλος...Φιλε σε ευχαριστω για την βοηθεια και που μου εξηγησες πολυ αναλυτικα πως κανουμε το τεστ τσωρτιλ. Δεν διαβασες καλα ομως πως αυτα εχουν γινει απ την μερια μου.
Δεν ειμαστε και χθεσινη να βλεπουμε ενα οπλο τελικα να μην τραβαει.αλλιως δεν θα υπηρχε το χειροτερο και το καλυτερο και εοαναλαμβανω ειμαι κατοχος 3ων οπλων.φιλικα
Αυτα λεει ο φιλος θα σου πω τι κανεις και τι να ρανεις? Πιστευα σε καποιο μυστικό...
Αυτό που σου περιέγραψα δεν είναι το τέστ Τσώρτσιλ.
Είναι ένα τεστ στραβομάρας (Βλέπεις δηλαδή αν ρίχνει στραβά το όπλο)
Αν το όπλο ρίχνει κέντρο ... δοκίμασε άλλα φυσίγγια ...
Αν πάλι δεν είσαι ευχαριστημένος ... πούλα το.
Δεν υπάρχουν μαγικά και μυστικά τέστ.ετσι θα γινει φιλε ολα εχουν γινει.
Για όλες τις μάρκες θα ακούσεις και καλά και κακά για άλλες περισσότερα για άλλες λιγότεραΤα οαιδια παραπανω ειπαν καποιοι πως ειχαν ιδια θεματα με τα ιδια οπλα
Μερικές ερωτήσεις ακόμα ...Τα οαιδια παραπανω ειπαν καποιοι πως ειχαν ιδια θεματα με τα ιδια οπλα
Αν εχει θεματακια το οπλο λυνοντε μη το αποριπτειςΕδω τι θες να πεις?
Ασε που στο80 μετρα συχνα ειναι το αλλο καρτερι και τα δραμια εχουνε μια καλη δισπορα και αρκετη δυναμη να κανουνε ζιμια οπως ειπε και ενας μεγαλος βλητικος τα σκαγια πανε πολυ κοντα για να κανουν δουλεια και πολυ μακρυα για να κανουν ζιμιαΆκου τωρα και την άλλη πλευρά.
Οι 2 καλύτεροι κυνηγοί γουρουνιών που γνωρίζω ο ένας ρίχνει με vinci slug και ο άλλος με beretta 302 75cm κάνη full σταθερό.
Βγάλε συμπέρασμα.
Τώρα
Τα γουρούνια χτυπιούνται στην στάμπα στα 0-20μ και στο καρτέρι σε αποστάσεις 20-50μ.
Χοντρικά όλα.
Οι γουρουνοκυνηγοί δεν είναι sniper για να τουφεκάνε στα 100-150μ με διόπτρα, ρυθμιζόμενα σκοπευτικά κτλ.
Αν τα γουρούνια σου περνάνε πάντα σε τέτοιες αποστάσεις κάτι κάνεις λάθος!!!
Αν σου περάσουν κάποια μέσα στον χρόνο πάνω από τα 50-60μ ... Άφησέ τα.
Βρές ένα όπλο που να το γνωρίζεις.
Αυτή είναι η δική μου αποψη.
Φαντάσου τώρα να σηκώνεις το όπλο σε γουρούνι στα 80μ και να σκέφτεσαι σε τι απόσταση είχες μηδενίσει τα σκοπευτικά και ποιό το drop του μονόβολου @80μ.
Χάθηκες.