Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θα απαντήσω και στο φίλο όλες οι πειραγμενες πειραζονται για να αποδιδουν καλυτερα σε πολλά γρ πραγμα που δεν με αφορά γιατι δε Ρίχνω βαριά φυσίγγια και επειδή είμαι παθών με άλλη μπενελι της έφτιαξα τον άυλο και σε άγνωστο μάστορα άψογη δουλειά και μου έκανε εμπλοκές στα λίγα πιθανόν και η ςς αν τη πειράξω να μην ρίχνει 24 και να μην τραβάει και σωστά. σρα 28 το γουιντσιστερ που ειχα σελεκτ μιντναιντ γκολντ με 18.8 και 66 κάνες εχανε στα 28γρ σε σχέση με την ςς πάνω από 20μ σε ταχύτητες μεετρημενο .

Όπως και να έχει τουλάχιστον ανταλλάσουμε απόψεις έστω και από εδώ γιατί πάντα από τη συζήτηση κάτι κερδίζουμε όλοι
Μα αυτό εννοείται Γιάννη κ αυτός είναι κ ένας από τους σκοπούς του φόρουμ....
Απλώς είπα να ανοίξω μια σημαντική παρενθεση (κατά την γνώμη μου)..
Πολύ γνωστό μάστορα ηθελα να γράψω με τι μαλακια το πληκτρολόγιο.
Ριξτου μια τουφεκια με την ss να έρθει στα ίσια του..... Χαχαχα

Παιδιά το έστρωσε στη Σαχάρα χρόνο κάργα και εμείς αύριο Μπορεί να πάμε για μπάνιο τέλος Γενάρη μας βλέπω όλους γουρουναδες και το αγριογούρουνο 1€ το κιλό
Έχει ξαναγίνει αυτό στο παρελθόν.ολα τα πουλιά φέτος Ισπανία, Μαρόκο.

Δεν θυμάμαι τους κωδικους μου και γράφω από το κινητό Γιατί με τρία παιδιά να κάνουν διαδικτυακά περιορισμένη η πρόσβαση στον υπολογιστή αν τουφεκισω το κινητό με την ςς μάλλον δεν θα πέσει τίποτα κάτω χαχαχαχαχα

Θα μου επιτρέψετε να πώ, ότι εξέλιξη υπάρχει ναι, αλλα ο διευρυμένος αυλός δεν είναι το μέλλον, είναι ήδη το παρόν, και έχει ήδη κριθεί ως βλητικό πλεονέκτημα και για φυσίγγια λίγων γραμμαρίων αφού έχει επικρατήσει και στα σκοπευτικά όπλα που ρίχνουν και 24 γρ.

Ασχέτως πάντως αυλών κανών μηχανισμών η επιλογή του οπλου ειναι τόσο πολυσύνθετο θέμα Όσο και η ψυχολογία του ανθρώπου και το καλύτερο θα ήταν ο κάθε ένας να επέλεγε με βάση το τι κυνήγι κάνει και που του αρέσει να τουφεκαει γιατί δυστυχώς όπλο για όλα τα Κυνηγια δεν έχει βαρεθεί ακόμα όπως και όπλο να ρίχνει εξίσου καλά όλες τις γομωσεις.

Σε αυτό θα συμφωνήσω. Η επιλογή του όπλου είναι πολυσύνθετο θέμα. Εξαρτάται πάντως και από κάποιες σταθερές, όπως τι χρήματα διαθέτει κάποιος, αν το θέλει για κυνήγι και τι θήραμα, αν το θέλει και για σκοποβολή και ποιό άθλημα κλπ κλπ Τα σύγχρονα όπλα πάντως τείνουν στο να ρίχνουν καλά όλες τις γομώσεις.

Το πρώτο που πρέπει να κοιτάει ο υποψήφιος αγοραστής είναι τα μέτρα και τον εξοπλισμό που προσφέρει ένα όπλο για να προσαρμοστεί στον κάτοχο.Δεν νοείται αριστερόχειρας να μην παίρνει καθαρά αριστερό όπλο.Για το θήραμα η επιλογή εναλλασσόμενων τσοκ και όχι ακραία μήκη καννών

Status
Not open for further replies.
Back