ΟκΞεφύγαμε ας το κλείσουμε λέω εγώ.
ΟκΞεφύγαμε ας το κλείσουμε λέω εγώ.
Καλό βράδυ φίλε μου.
Ένα τελευταίο ...Ξεφύγαμε ας το κλείσουμε λέω εγώ.
Καλησπέρα το είπα ειρωνικά για κάποια ανάρτηση που έκανε ένας φίλος νωρίτερα. Δεν εκφράζω ποτέ απόψεις για ανθρώπους που δε γνωρίζω.Αν το κατάλαβες ετσι ζητώ συγγνώμη για τη διατύπωση. Αυτά τα πράγματα που γραφτηκαν δεν ισχύουν ( οποιος δεν πιστέυει στις δυνατότητες του ψάχνει καλές κάννες κλπ).BIRDY με έχεις ζυγισει για ατομο με μειωμένη αυτοπεποιθηση;Γιατι σε αυτή την περίπτωση θα τη δώσω την xlr δεν θέλω να είμαι σε αυτή την κατηγορία φίλε μου.
Να απαντας στα ίσα κ όχι στα πλαγια κ ειρωνικά φίλε, εγώ το έγραψα κ θα το ξαναγραψω, όποιος σκοτώνει δεν ασχολείται με κανες, με όλα τα όπλα σκοτώνει, κ αυτό δεν το αλλάζει τίποτα κ κανέναςΚαλησπέρα το είπα ειρωνικά για κάποια ανάρτηση που έκανε ένας φίλος νωρίτερα. Δεν εκφράζω ποτέ απόψεις για ανθρώπους που δε γνωρίζω.Αν το κατάλαβες ετσι ζητώ συγγνώμη για τη διατύπωση. Αυτά τα πράγματα που γραφτηκαν δεν ισχύουν ( οποιος δεν πιστέυει στις δυνατότητες του ψάχνει καλές κάννες κλπ).
Απαντάω στα ισια και σου λέω μην είσαι τόσο απόλυτος!Να απαντας στα ίσα κ όχι στα πλαγια φίλε, εγώ το έγραψα κ θα το ξαναγραψω, όποιος σκοτώνει δεν ασχολείται με κανες, με όλα τα όπλα σκοτώνει, κ αυτό δεν το αλλάζει τίποτα κ κανένας
+1όποιος σκοτώνει δεν ασχολείται με κανες, με όλα τα όπλα σκοτώνει, κ αυτό δεν το αλλάζει τίποτα κ κανένας
Θα με αφήσετε να κοιμηθώ ή θα με ξενιχτυσετε;BIRDY δεκτός ο λόγος σου άλλωστε σου έχω αναγνωρίσει ότι για την απόκτηση της xlr σου έχω χρεώσει την βοήθεια σου και δεν είχες σε κανένα σημείο άδικο.Νασαι καλά.Καλησπέρα το είπα ειρωνικά για κάποια ανάρτηση που έκανε ένας φίλος νωρίτερα. Δεν εκφράζω ποτέ απόψεις για ανθρώπους που δε γνωρίζω.Αν το κατάλαβες ετσι ζητώ συγγνώμη για τη διατύπωση. Αυτά τα πράγματα που γραφτηκαν δεν ισχύουν ( οποιος δεν πιστέυει στις δυνατότητες του ψάχνει καλές κάννες κλπ).
Έχω 2 φίλους πρωταθλητές σκοποβολής στο τραπ.
Για τον ίδιο λόγο που βλέπουμε παγανιερηδες με όπλα 76 εκατοστά κάννη και καρτερια με M1, και άλλα όπλα με προεκτάσεις αποθήκης...Η m2 sp δεν ανήκει στην κυνηγετική σειρά ,τώρα γιατί αγοράζει κάποιος μια 10σφαιρη καραμπίνα στην Ελλάδα ,ενώ δεν ασχολείται με την πρακτική σκοποβολή, σηκώνει κουβέντα .Από θέμα αισθητικής η συγκεκριμένη εταιρεία δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμενο.
+1000Φίλος πριν χρόνια είχε δώσει αρκετα χρήματα για να αγοράσει μία συλλεκτική έκδοση της crio.... αριθμημένα όπλα κτλ. Ο συγκεκριμένος τις περισσότερες φορές έμπαινε στην παγανα.... όταν λοιπόν τον ρώτησα γιατί δεν πήρε μία m4 ή μια M2 με πλαστικά μέρη κοντή κάννη και σκοπευτικά με τα ίδια χρήματα μου απάντησε δεν του αρέσει..... οπότε η όποια συζήτηση τελειώνει εκεί.... όταν αγοράζουμε όπλο μόνο επειδή μας αρέσει και δεν επιλέγουμε σύμφωνα με τα κυνήγια που κάνουμε και τις πραγματικές μας ανάγκες..... απλά θα βρισκόμαστε σε διαρκή αναζήτηση καινούργιου όπλου....