Όχι τον αριθμό των περιορισμένων κομματιών αλλά τούς αριθμούς του κάθε όπλου που είναι στην άδειαΗ βάση έχει δεν ξέρω εάν χτυπάνε και στις κάννες View attachment 27325
Όχι τον αριθμό των περιορισμένων κομματιών αλλά τούς αριθμούς του κάθε όπλου που είναι στην άδειαΗ βάση έχει δεν ξέρω εάν χτυπάνε και στις κάννες View attachment 27325
Είμαι από ξενύχτι και ρεταρωΌχι τον αριθμό των περιορισμένων κομματιών αλλά τούς αριθμούς του κάθε όπλου που είναι στην άδεια
Ο λόγος της απορίας μου είναι αν σε αυτά τα ποιο λουσατα μοντέλα όλο το όπλο είναι με περισσότερες εργατοώρες κατασκευασμένο (από το πέλμα ως το στόχαστρο), η πληρώνεις παραπάνω για ξύλα ,βάση αλουμινίου με σκαλίσματα και χρυσές επιστρώσεις ,αλλά στις κάννες παίρνεις από το ράφι ανάλογα το μήκος και τη σύσφιξη , κοινές με τα υπόλοιπα μοντέλα ,των κατά τά άλλα πολυ καλά κατασκευασμένων -βαμμενων ραφαελο μοντεφελτρο.Όχι τον αριθμό των περιορισμένων κομματιών αλλά τούς αριθμούς του κάθε όπλου που είναι στην άδεια
Δεν εχω δει να λένε κάτι το ιδιαίτεροΟ λόγος της απορίας μου είναι αν σε αυτά τα ποιο λουσατα μοντέλα όλο το όπλο είναι με περισσότερες εργατοώρες κατασκευασμένο (από το πέλμα ως το στόχαστρο), η πληρώνεις παραπάνω για ξύλα ,βάση αλουμινίου με σκαλίσματα και χρυσές επιστρώσεις ,αλλά στις κάννες παίρνεις από το ράφι ανάλογα το μήκος και τη σύσφιξη , κοινές με τα υπόλοιπα μοντέλα ,των κατά τά άλλα πολυ καλά κατασκευασμένων -βαμμενων ραφαελο μοντεφελτρο.
Έτσι είναι πάνω από όλα είμαστε οπλοφιλοι,ποιος είναι αυτός που δεν έχει βάλει στο μάτι καμία δεκαριά οπλακια από το car , άμα έχεις και τον τρόπο!!!Τα δύσκολα είναι αν μπορείς να έχεις μόνο ένα και αυτό που έχεις στη κατοχή σου δεν σου κάνει τα κέφια.Στα επετειακα πληρωνεις φινιρισμα και τιποτε άλλο Οι βασικές κατασκευες κανες τσοκ κτλ ειναι κοινα.Οσο για τις αγορες παιδια οι περισσότεροι αγοραζουν οπλο βαση γουστου και τι ακουν από τους τριτους οχι με το τι οπλο πραγματικά χρειαζεται για το κυνήγι που κάνουν. Αν αγοραζαμε ολοι ακριβως οπλο για το κυνηγι που κανουμε οι περισσότεροι θα έπρεπε να εχουμε δικανα σε δυο σετ κανες το καθε ενα .Μονο οσοι κυνηγουν γουρουνι παπι και φασα θα αγοραζαν καραμπινα .Και δεν υπαρχει αυτο σημερα ριχνω καλα εχω καλο οπλο που μου ταιριαζει γιατί παιρνω αλλο .Γνωριζω σκοπευτες κυνηγους δυνατους που μολις βγει νεο μοντελο το παιρνουν για καραμπινες μιλαω ειναι η τρελα και η περιεργια τι κανει αυτο που βγηκε τωρα μηπως ειναι καλυτερο πραγμα που δεν συμβαινει επειδη ειναι κακος σκοπευτης και ψάχνει να τον διορθωσειι το καλυτερο ντουφεκι αλλα ειναι η καβλα του νεου να το πω χύμα. Γιατί διαβασα πιο πανω αφού εχεις βολευτει τι ψαχνεσαι εχει και αυτό τα δίκια του αλλα η καβλα να παρω κιαλο όπλο που μου γυάλισε δεν νικιέται και μια ζωή την εχουμε ο κάθε ενας ας παίρνει όσα όπλα θέλει μιας και κακό όπλο δεν υπαρχει ολα με λιγο προσοχη στο τι βαζουμε μεσα μας το κανουν το κέφι .Εξάλλου το θεμα οπλο φυσιγγι ειναι μια ομορφη αναζητηση που ποτε δε θα σταματήσει .
Δεν είναι μόνο η κάβλα του νέου ή του καλύτερου, αλλά και η κάβλα του αλλιώτικου και η εμμονή με κάτι. Μ'εχει πιάσει και μένα να πάρω ΄φετος μία Remington 1100, άσχετα το τι λένε οι άλλοι. Ηδη αγορασα και μια 10ρια φλάντζες, χωρίς να έχω ακόμα το όπλο ακόμα στα χέρια μουΣτα επετειακα πληρωνεις φινιρισμα και τιποτε άλλο Οι βασικές κατασκευες κανες τσοκ κτλ ειναι κοινα.Οσο για τις αγορες παιδια οι περισσότεροι αγοραζουν οπλο βαση γουστου και τι ακουν από τους τριτους οχι με το τι οπλο πραγματικά χρειαζεται για το κυνήγι που κάνουν. Αν αγοραζαμε ολοι ακριβως οπλο για το κυνηγι που κανουμε οι περισσότεροι θα έπρεπε να εχουμε δικανα σε δυο σετ κανες το καθε ενα .Μονο οσοι κυνηγουν γουρουνι παπι και φασα θα αγοραζαν καραμπινα .Και δεν υπαρχει αυτο σημερα ριχνω καλα εχω καλο οπλο που μου ταιριαζει γιατί παιρνω αλλο .Γνωριζω σκοπευτες κυνηγους δυνατους που μολις βγει νεο μοντελο το παιρνουν για καραμπινες μιλαω ειναι η τρελα και η περιεργια τι κανει αυτο που βγηκε τωρα μηπως ειναι καλυτερο πραγμα που δεν συμβαινει επειδη ειναι κακος σκοπευτης και ψάχνει να τον διορθωσειι το καλυτερο ντουφεκι αλλα ειναι η καβλα του νεου να το πω χύμα. Γιατί διαβασα πιο πανω αφού εχεις βολευτει τι ψαχνεσαι εχει και αυτό τα δίκια του αλλα η καβλα να παρω κιαλο όπλο που μου γυάλισε δεν νικιέται και μια ζωή την εχουμε ο κάθε ενας ας παίρνει όσα όπλα θέλει μιας και κακό όπλο δεν υπαρχει ολα με λιγο προσοχη στο τι βαζουμε μεσα μας το κανουν το κέφι .Εξάλλου το θεμα οπλο φυσιγγι ειναι μια ομορφη αναζητηση που ποτε δε θα σταματήσει .
+10000000.......Στα επετειακα πληρωνεις φινιρισμα και τιποτε άλλο Οι βασικές κατασκευες κανες τσοκ κτλ ειναι κοινα.Οσο για τις αγορες παιδια οι περισσότεροι αγοραζουν οπλο βαση γουστου και τι ακουν από τους τριτους οχι με το τι οπλο πραγματικά χρειαζεται για το κυνήγι που κάνουν. Αν αγοραζαμε ολοι ακριβως οπλο για το κυνηγι που κανουμε οι περισσότεροι θα έπρεπε να εχουμε δικανα σε δυο σετ κανες το καθε ενα .Μονο οσοι κυνηγουν γουρουνι παπι και φασα θα αγοραζαν καραμπινα .Και δεν υπαρχει αυτο σημερα ριχνω καλα εχω καλο οπλο που μου ταιριαζει γιατί παιρνω αλλο .Γνωριζω σκοπευτες κυνηγους δυνατους που μολις βγει νεο μοντελο το παιρνουν για καραμπινες μιλαω ειναι η τρελα και η περιεργια τι κανει αυτο που βγηκε τωρα μηπως ειναι καλυτερο πραγμα που δεν συμβαινει επειδη ειναι κακος σκοπευτης και ψάχνει να τον διορθωσειι το καλυτερο ντουφεκι αλλα ειναι η καβλα του νεου να το πω χύμα. Γιατί διαβασα πιο πανω αφού εχεις βολευτει τι ψαχνεσαι εχει και αυτό τα δίκια του αλλα η καβλα να παρω κιαλο όπλο που μου γυάλισε δεν νικιέται και μια ζωή την εχουμε ο κάθε ενας ας παίρνει όσα όπλα θέλει μιας και κακό όπλο δεν υπαρχει ολα με λιγο προσοχη στο τι βαζουμε μεσα μας το κανουν το κέφι .Εξάλλου το θεμα οπλο φυσιγγι ειναι μια ομορφη αναζητηση που ποτε δε θα σταματήσει .
Γιά τον ίδιο λόγο που αλλάζουμε αυτοκίνητα πριν παλιώσουν, παπούτσια πριν λειώσουν, ρολόγια πριν χαλάσουν...ειναι η τρελα και η περιεργια τι κανει αυτο που βγηκε τωρα μηπως ειναι καλυτερο πραγμα που δεν συμβαινει επειδη ειναι κακος σκοπευτης και ψάχνει να τον διορθωσειι το καλυτερο ντουφεκι αλλα ειναι η καβλα του νεου να το πω χύμα. Γιατί διαβασα πιο πανω αφού εχεις βολευτει τι ψαχνεσαι εχει και αυτό τα δίκια του αλλα η καβλα να παρω κιαλο όπλο που μου γυάλισε δεν νικιέται και μια ζωή την εχουμε ο κάθε ενας ας παίρνει όσα όπλα θέλει μιας και κακό όπλο δεν υπαρχει ολα με λιγο προσοχη στο τι βαζουμε μεσα μας το κανουν το κέφι
ΧμμμΔεν είναι μόνο η κάβλα του νέου ή του καλύτερου, αλλά και η κάβλα του αλλιώτικου και η εμμονή με κάτι. Μ'εχει πιάσει και μένα να πάρω ΄φετος μία Remington 1100, άσχετα το τι λένε οι άλλοι. Ηδη αγορασα και μια 10ρια φλάντζες, χωρίς να έχω ακόμα το όπλο ακόμα στα χέρια μου
Γηράσκω δ'αεί πολλά διδασκόμενος!Χμμμ
Πολύ όμορφο όπλο αλλά θα χρειαστείς και ηλεκτροκόλληση πέρα από τα oring.
Σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς.Γηράσκω δ'αεί πολλά διδασκόμενος!
Να που τώρα έχω και έναν λόγο να μάθω ηλεκτροκόλληση!
Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν δυστυχως κανένα οπλο δεν τα εχει όλαΣου εύχομαι να το ευχαριστηθείς.
Είναι πολύ όμορφο όπλο, βαρύ, καρτεράτο, και προσωπικά μου έρχεται αλφάδι.
Η Remington ήταν η ερωμένη μου αλλά η κ@ριόλα με απάτησε
Την πηρα και εγω φετος ,για το γιο μου ,την ειχε προσφορα Εγω την πηρα 61 ποντους ,Την κυνηγησα και περδικα και μπεκατσα ,Ολα τα πουλια μονοντουφεκια και ξεκουραστο οπλο ,Ουτε εμπλοκες , ουτε προβληματα ,Αν δεν σου κατσει το κοντακι αλλαξε φλατζαΚαλησπερα σε όλους. Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει benelli becaccia supreme. Την καινουρια.την αγόρασα τον γεναρη και όπως καταλαβενετε δεν την έχω ακόμα δοκιμάσει. Είχα πριν τον μαυρο αετό. Το άλλαξα μόνο λόγο βάρους. Το πειρα 66 cm. Δεν το πειρα για μπεκάτσα. Αλλά για γενικό κυνήγι. Κάθε γνώμη και άποψη δεκτή. Να πω μονο ότι έχω 10 όπλα και παντα στον οπλοβαστω θέλω να υπάρχει benelli. Κυνηγάω με δυκανα και με fabarm Η 35 τιταν.αναλογα το κυνήγι. Ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ. Άλλαξα τις φλάντζες. Έβγαλα και την πολυ ψιλη για το αριστερά δεξιά. Μου καθετε καλά το όπλο απλά δεν προλαβα να το δοκιμάσω. Είχα και παλιοτερα super 90 66 cm. Και μετά μαυρο αετό.λογο βάρους κλοτσαει περισοτερο;γιατί με το μαυρο αετό δεν είχα ποτε θέμα.αν και δεν με ενοχλεί ποτε το κλοτσιμα.Την πηρα και εγω φετος ,για το γιο μου ,την ειχε προσφορα Εγω την πηρα 61 ποντους ,Την κυνηγησα και περδικα και μπεκατσα ,Ολα τα πουλια μονοντουφεκια και ξεκουραστο οπλο ,Ουτε εμπλοκες , ουτε προβληματα ,Αν δεν σου κατσει το κοντακι αλλαξε φλατζα
Να σου πω την αλήθεια ψιλομετανιοσα και εγώ που δεν την πηρα 61 cm. Με επηρέασαν και το μετάνιωσα. Δεν ξέρω αν ειχε διάφορες στης κατανομές εκτός από την σκοπευτήκη γραμμή. Αλλά μου καθόταν πολυ καλα η 61Εγω ειχα την πρωτη μπεκατσια με 61 ηταν απο τα οπλα πουμετανιωσα που πωλησα αλλα δεν πειραζει μεχρι 32 γρ της εβαζα επανω τα τσοκ απο την ςς και ντουφεκουσα τσιχλες ολη μερα πολυ αξιολογο και ψλομπερακι οχι καραμπινα με το ενα χερι εριχνα μερικες φορες