Ο εξυπνοτερος και αυτός που πηγαίνει παντού μπροστα σε ολα τα πράγματα ειναι αυτος πιυ μπορεί και καταλαβαίνει όταν συμβαίνει κάτι τον πραγματικό λόγο που έχει συμβεί ειδικα αν αυτό εξαρτάται από τον ίδιο οπως μια τουφέκια..
Και με 51 & 56εκατ. κάνη...Καλή περίπτωση θα ήταν η becaccia να έβγαινε και με το κοντάκι της Ethos.
Για ληστεία σε τράπεζα;Και με 51 & 56εκατ. κάνη...
Για πες Λευτέρη.Μάλλον δεν έχεις χρησιμοποιήσει τέτοιο όπλο.
Βασίλη, αύριο.Για πες Λευτέρη.
Και εμένα μου φαίνεται υπερβολικά κοντό.
Τι δεν γνωρίζουμε και για τι κυνήγια μιλάμε ;
Μόνο μπεκατσογούρουνα ;;
Rem είναι το μοναδικό όπλο που έχω εκσφενδονίσει στον αέρα.Παντως παιδια μιας και γραφουμε στο μπενελι ως κατοχος πιστευω πως η αξιοπιστια του οπλου αυτου ειναι μακραν μπροστα απο τα υπολοιπα αυτογεμη οπως και τα δισκανδαλα μπαικαλ σε δικανο δεν σε πουλανε ποτε και παριολο το.μπενελι κλικ που λενε εχοντας μεγαλο σοι κυνηγων συγγενων στο κυνηγοτοπο εχουν πεταξει κατω γουιντσιστερ ρεμινγκτον σεντετιεν φρανκι καραμπινα μπραουνιγκ γκολτ φουσιον την πεταξα εγω δικη μου οπως και μια μαροκινη απο εμπλοκη μπενελι ποτε.
Αυτό Βάϊε είναι το περιβόητο Benelli Click, στο οποίο αναφέρονται όλοι οι αντιμπενελλάκηδες, δηλαδή όλοι οι ...αερίων ως βασικό πρόβλημα του περιστροφικού κλείστρου. Για μένα δεν είναι εμπλοκές, είναι λάθος χειρισμού. Έχουν γίνει άπειρες συζητήσεις εδώ, με μια αναζήτηση θα βρεις πολλές.Εγώ με το δικό μου δεν έχω δει κάτι ακόμα.... Από άλλον φίλο που έτυχε μαλλον έγινε γιατί δεν κλείδωσε το κλειστρο επειδή τραβήχτηκε κάπου κλαδί κλπ ...όποιος έχει μπενελι θα δει ότι αν τραβηχτεί λίγο πίσω ο μοχλός τότε υπάρχει περίπτωση να μην κλειδώσει καλά το κλειστρο και είναι ίσως η συχνοτερη αιτία εμπλοκής