Billelli αχαψαχαχαχαψαψαΤι όπλο αγόρασε ο bill ;
Τι όπλο αγόρασε ο bill ;
Ποιά ;Billelli αχαψαχαχαχαψαψα
Ποιά ;
Δε ξερω φιλε αν πηρε αλλα την colombo αχαχαχαχαΠοιά ;
Θα πω και άλλη Τολη .Κακια λεξη πιπερι αχαχαχα
Colompari in KASOS island dialect is πρωκτός Είναι και η ειδικότητα του βλέπεις του γιατρού ξέρει αυτός τι κάνει .colombo αχαχαχαχα
Ααααα! Από κει βγαίνει!!!!Θα πω και άλλη Τολη .
Colompari in KASOS island dialect is πρωκτός
Το Carlson είναι λίγο πιο σφιχτό από το briley, αν τα έδωσα κ τα δύο όταν δοκίμασα το anaconda mid... Λίγο πιο ανοιχτό το mid σαν σύσφιξη αλλά αποτελεσματικό μέχρι 40 μέτρα περισσότερο για τα δικά μου γούσταΚαλημερα σε όλους. Έχει δοκιμάσει κάνεις σε benelli 18.4 carlson η briley LM σε crio plus ;ευχαριστώ.
Θα σου είναι ευκολο να μου πεις ποιο είναι ;η φωτο γιατί βρίσκω 2 briley με διαφορετική τιμή. Σε ευχαριστώ.Έχω το LM σε Briley δεν το ξαναβγαζω από πάνω σε Benelli EL με αυλό 18.3
Το anaconda έχει κάποιο όριο στα γραμμάρια;πχ είναι μέχρι τα 32;η μπορεί να ρίξει και μέχρι 38.σε ρωτάω γιατί θέλω το τσοκ μικτό. Στο λαγό πχ το πρωτο είναι 35 και το τρίτο φυσίγγιο 38. Για αυτό σκέφτομαι το lm σε ένα από τα 2. Σε ευχαριστώΤο Carlson είναι λίγο πιο σφιχτό από το briley, αν τα έδωσα κ τα δύο όταν δοκίμασα το anaconda mid... Λίγο πιο ανοιχτό το mid σαν σύσφιξη αλλά αποτελεσματικό μέχρι 40 μέτρα περισσότερο για τα δικά μου γούστα
Θα σου είναι ευκολο να μου πεις ποιο είναι ;η φωτο γιατί βρίσκω 2 briley με διαφορετική τιμή. Σε ευχαριστώ.
Οι επισκευές Λευτέρη ξέρεις πως γίνονται ;Οι κολλήσεις είναι η "Αχίλλειος Πτέρνα" της Benelli.
Κάτι πρέπει να κάνει για αυτό.
Ασήμι περίπου 1000 βαθμούς.Απ' όσο γνωρίζω οι οπλουργοί χρησιμοποιούν ασημοκόλληση για δαχτυλίδια, ρίγες και σκοπευτικά.
Ένας φίλος είχε πάθει ότι και αυτός (παρακάτω) με το ίδιο ακριβώς όπλο.
Σε μένα, είχε ξεκολήσσει ρίγα.
https://forums.benelliusa.com/topic/21500-benelli-m1-super-90-barrel-ring-just-fell-off/
Ναι μια χαρά είναι. Σε ευχαριστώ. Αυτό βρίσκω και ένα άλλο χωρίς χρωματιστό δακτύλιο. Έχουν διαφορά στην τιμή. Αυτό είναι λίγο ποιο ακριβω.δεν ξέρω αν έχουν και διάφορα στης κατανομές.Αυτό είναι αν βολεύει η εικόνα