Ήμουν κάτοχος.όποιος είναι κάτοχος της benelli montefeltro comfort πλαστική θέλω να τον ρωτήσω κάτι ευχαριστώ πολύ
Για πες...
Ήμουν κάτοχος.όποιος είναι κάτοχος της benelli montefeltro comfort πλαστική θέλω να τον ρωτήσω κάτι ευχαριστώ πολύ
όλα καλά συνονόματε απλά ρωτήσα και είδα αυτό και νευρίασα όλα καλάΕννοείται πάει απλα ο συνονόματος δεν κατάλαβε την πλάκα και εγώ νευρίασα γράψτε λάθος.
Γιάννη μπορείς χοντρικά και μόνος σου, βάλε μία, πχ τη B, επωμίζεις ενστικτωδώς μερικές φορές και τσεκάρεις τη ρίγα, πρέπει να τη βλέπεις ίσα-ισα. Αν βλέπεις πολύ ρίγα βάζεις τη C και ξαναδοκιμάζεις, αν πάλι βλέπεις τη ρίγα αρκετά πας στην D. Αν όμως δεν βλέπεις καθόλου ρίγα, πας πίσω C, B, A, Z. Kαι πρόσεξε όλα τα λαμάκια να ταιριάζουν αν είσαι πχ αριστερός SX, αν είσαι δεξιός DXαπλά ρε παιδιά με της κλίσης λίγο έχω θέμα ο ένας λέει βάλε την c ο άλλος την d ο άλλος την α την d έχω μπερδευτεί για αυτό είπα και αυτό και συγνώμη από τον φίλο
σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να είσαι πάντα καλάΓιάννη μπορείς χοντρικά και μόνος σου, βάλε μία, πχ τη B, επωμίζεις ενστικτωδώς μερικές φορές και τσεκάρεις τη ρίγα, πρέπει να τη βλέπεις ίσα-ισα. Αν βλέπεις πολύ ρίγα βάζεις τη C και ξαναδοκιμάζεις, αν πάλι βλέπεις τη ρίγα αρκετά πας στην D. Αν όμως δεν βλέπεις καθόλου ρίγα, πας πίσω C, B, A, Z. Kαι πρόσεξε όλα τα λαμάκια να ταιριάζουν αν είσαι πχ αριστερός SX, αν είσαι δεξιός DX
Θα κάνεις ότι σου πω ακριβώς ;απλά ρε παιδιά με της κλίσης λίγο έχω θέμα ο ένας λέει βάλε την c ο άλλος την d ο άλλος την α την d έχω μπερδευτεί για αυτό είπα και αυτό και συγνώμη από τον φίλο
Δες και εδώ ένα απόσπασμα από τις οδηγίες (αν δεν έχεις το βιβλιαράκι)
ΠαντελήΔες και εδώ ένα απόσπασμα από τις οδηγίες (αν δεν έχεις το βιβλιαράκι)
πεσμου φίλε μουΘα κάνεις ότι σου πω ακριβώς ;
Θα επωμιζεις το όπλο με τα μάτια κλειστά, επωμιζεις λοιπόν κουμπωνεις στο κοντακι, ανοίγεις τα μάτια, δεν σηκώνεις κεφάλι , ανοίγεις τα μάτια και , αν δεν βλέπεις τίποτα βάζεις την Β, αν βλέπεις όλη την ριγα αεροδρόμιο βάζεις την D, αν βλεπεις στόχαστρο κ λιγο ριγα αφήνεις την φλάντζα ως έχει, ξεκινα κ πες μαςΠαντελή
πεσμου φίλε μου
Γιάννη το νου σουΗ μπενελι του ανηψιού γαμάτη
σε ευχαριστω πολυ ολουσ σαςΘα επωμιζεις το όπλο με τα μάτια κλειστά, επωμιζεις λοιπόν κουμπωνεις στο κοντακι, ανοίγεις τα μάτια, δεν σηκώνεις κεφάλι , ανοίγεις τα μάτια και , αν δεν βλέπεις τίποτα βάζεις την Β, αν βλέπεις όλη την ριγα αεροδρόμιο βάζεις την D, αν βλεπεις στόχαστρο κ λιγο ριγα αφήνεις την φλάντζα ως έχει, ξεκινα κ πες μας
χαχαχα παντα benelliΓιάννη το νου σου
Η l4s είναι ακόμα ποιο κομψή, ειδικά η Gray Hunder!!!Αυτό είναι αυτονόητο ότι η μπενελι είναι οι πιο κομψές καραμπίνες και όμορφες αυτή που την πλησίασε κάπως ήταν μόνο η xlr fabarm ,κατά τη γνώμη μου
Καλησπέρα στην παρέα. Μετά τη σχετική εικόνα και ύστερα από αρκετές δοκιμές παρατήρησα ότι η τουφεκιά μου φεύγει ελαφρά ψηλότερα ( +3,4 εκ) στα 25 -30 μέτρα στοχεύοντας όχι όπως στη φωτογραφία ΑΛΛΑ βάζοντας την κόκκινη ακίδα ακριβώς στο σημείο που τέμνονται οι γραμμές (σταυρό). Θεωρητικά αυτό είναι το λάθος μου και οι τουφεκιές φεύγουν ψηλότερα;Και μια δοκιμή στα 18m με LM και Jordan κόκκινα Νο9 και 10 για να δείτε αν το όπλο σας στραβο-ψηλο-χαμηλο-τουφεκάει ...
Στήσιμο του όπλου, χαρτόνι στα 18m, σημάδεμα σαν ραβδωτό όπως παρακάτω και μπαμ.
Την θεωρώ βασικότατη δοκιμή.
Την είχα ξανακάνει αλλά πιο πρόχειρα.
Στο σάλιο τα κέντρα
View attachment 34210
View attachment 34211
View attachment 34213
η πιο όμορφη benelli είναι η breda titano bronze!!!!Αυτό είναι αυτονόητο ότι η μπενελι είναι οι πιο κομψές καραμπίνες και όμορφες αυτή που την πλησίασε κάπως ήταν μόνο η xlr fabarm ,κατά τη γνώμη μου
Καταρχήν είναι αμεληταία απόκλιση.Καλησπέρα στην παρέα. Μετά τη σχετική εικόνα και ύστερα από αρκετές δοκιμές παρατήρησα ότι η τουφεκιά μου φεύγει ελαφρά ψηλότερα ( +3,4 εκ) στα 25 -30 μέτρα στοχεύοντας όχι όπως στη φωτογραφία ΑΛΛΑ βάζοντας την κόκκινη ακίδα ακριβώς στο σημείο που τέμνονται οι γραμμές (σταυρό). Θεωρητικά αυτό είναι το λάθος μου και οι τουφεκιές φεύγουν ψηλότερα;
Προδότηη πιο όμορφη benelli είναι η breda titano bronze!!!!![]()
Το έχω πει ρε φίλε, καλαμπουρι κάνω , είναι πιο όμορφες οι μπρεντεςΌχι και προδότης!!!!!
τι να κάνω αφού η αντιγραφή βγήκε πιο όμορφη από την αυθεντική!
Αλλά πες μου την αλήθεια Δημητράκη, αν την έβλεπες την bronze σε μια βιτρίνα χωρίς να δεις μάρκα, δεν θα έλεγες τι κουκλάρα μπενελλάρα είναι αυτή;![]()