Δηλαδή είναι πολύ αυστηρό τσοκ στη σκόπευση;;Το δουλεψα σε μομπιλ αν δεν εισαι ακριβως κεντρο ξεχνας τα παντα αχαχαχαχαχ
Δηλαδή είναι πολύ αυστηρό τσοκ στη σκόπευση;;Το δουλεψα σε μομπιλ αν δεν εισαι ακριβως κεντρο ξεχνας τα παντα αχαχαχαχαχ
Αυτό διαπίστωσα στο κυνήγι τότε σε χαρτιά δε ρίχναμε και ήταν και μομπιλ τα Πλας σηγουρα θα είναι πιο σφιχτά υποθέτω αλλά αν το σκεφτείς αντικειμενικά βγαίνει για σταθερό στόχο γαλοπούλα Οποτε δεν έχουν θέμα όσοι το χρησιμοποιούν για το σκοπό αυτόΔηλαδή είναι πολύ αυστηρό τσοκ στη σκόπευση;;
Σε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις δεν θα ανοίγει ο κύκλος των σκαγιων;Αυτό διαπίστωσα στο κυνήγι τότε σε χαρτιά δε ρίχναμε και ήταν και μομπιλ τα Πλας σηγουρα θα είναι πιο σφιχτά υποθέτω αλλά αν το σκεφτείς αντικειμενικά βγαίνει για σταθερό στόχο γαλοπούλα Οποτε δεν έχουν θέμα όσοι το χρησιμοποιούν για το σκοπό αυτό
Φυσικά και ανειγει αλλά μη το δουλεύεις με ψιλά σκάγια χοντρά καλασκαγιαΣε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις δεν θα ανοίγει ο κύκλος των σκαγιων;
Τραβάς λίγο πίσω το κλείστρο και ταυτόχρονα πατάς της σκανδάλη και απασφαλιζει μαλακά η βελόνα. Αφήνεις να πέσει το κλείστρο και έτοιμος. Με λίγη εξάσκηση θα το πετύχεις, δεν είναι τίποτα.Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά...όταν αδειάσετε το όπλο τη καραμπίνα σας,χρησιμοποιήτε πλαστικά φυσιγγια αδράνειας για τη βελόνα?
Έχω τη Rafaello special lusso 20 χρόνια..... ποτέ δεν τις έβαλα αδρανειας .... πάντα ρίχνω τη σφύρα.... ποτέ κανένα πρόβλημα....Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά...όταν αδειάσετε το όπλο τη καραμπίνα σας,χρησιμοποιήτε πλαστικά φυσιγγια αδράνειας για τη βελόνα?
Εγώ πάλι δεν ρίχνω ποτέ τη σφύρα... επίσης ποτέ κανένα πρόβλημα...Έχω τη Rafaello special lusso 20 χρόνια..... ποτέ δεν τις έβαλα αδρανειας .... πάντα ρίχνω τη σφύρα.... ποτέ κανένα πρόβλημα....
Και εγώ ακριβώς αυτό κάνω απλά τελευταία σκεφτόμουν αν πράγματι κάνω σωστά τόσα χρόνια! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά!Τραβάς λίγο πίσω το κλείστρο και ταυτόχρονα πατάς της σκανδάλη και απασφαλιζει μαλακά η βελόνα. Αφήνεις να πέσει το κλείστρο και έτοιμος. Με λίγη εξάσκηση θα το πετύχεις, δεν είναι τίποτα.
Πάντα φίλε, σε όλα τα όπλα.Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά...όταν αδειάσετε το όπλο τη καραμπίνα σας,χρησιμοποιήτε πλαστικά φυσιγγια αδράνειας για τη βελόνα?
Απλά γενικά δεν έχει φάει ποτέ γερο στραπάτσο για να πει κανείς ότι από κακομεταχείριση έγινε !μου κάνει εντύπωση γιατί το υπόλοιπο όπλο είναι πραγματικά αψεγάδιαστο ούτε χτύπημα δεν έχειΤο αυτάκι 99% είναι κολλημένο με ασημοκοληση πράγμα που θέλει άνθρωπο να γνωρίζει για να το κολλήσει και εννοείται θα σου ξεβαψει τοπικά η κανη λίγο μεγάλης θερμοκρασίας μπορεί να έχει ξεκολησει είτε από ελαττωματική κόλληση είτε από χτύπημα δεν πρόκειται να συμβεί στα υπόλοιπα.Αν βγάλεις το βιδακι η ρίγα είναι συρταρωτη βγαίνει αλλά θέλει λίγο πίεση και προσοχή εγώ την είχα αλλάξει είχα βάλει Σπόρτινγκ με σκαλί και φαρδιά και πρέπει ανά διαστήματα να ελέγχεις το βιδακι λασκαρει.
Αυτό είναι το γαμωτο έληξε η εγγύηση πέρσι ! Εντομεταξυ μπορεί και από πέρσι να είναι αυτό αλλά να μην το παρατήρησα μιας και τη ρίγα δεν την είχα βγάλει πέρσι στο καθάρισμα γιατί λόγω λοκνταουν δεν είχα ρηξει καθόλου πολλεσ τουφεκιές με αυτήν , το πολύ 2 πακέτα φυσίγγια και της έκανα ένα απλό καθάρισμα κι την έκρυψα ! Τώρα που ξεκίνησε η πέρδικα και επειδή μόνο με αυτό το όπλο κυνηγάω πέρδικα , την πέρασα ένα λαδακι πριν ξεκινήσω να τη κυνηγάω και εκεί το παρατήρησα ! Απλά επειδή είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός με ενοχλεί πολύ όταν ξέρω οτι υπάρχει αυτό το θέμα στο όπλο ! Παρόλο που δεν είναι κατι σοβαρόΑν είναι σε εγγύηση χρησιμοποίησέ την.
Και αν δεν φαίνεται χτύπημα.
Φίλε μου καλησπερα.το ίδιο όπλο πηρα και εγώ περσι.εμενα έβγαλε κάποια άλλα θέματα με τη γλώσσα. Και με το κουμπί στο κληστρο.εγω λόγο δουλειας και λόγο περσι λοκ νταουν δεν το έβγαλα έξω. Το πηρα 66 εσυ που το έχεις κυνηγισει είσαι ευχαριστημένος;από κατανομές και τις βολές του;σε ευχαριστώΑυτό είναι το γαμωτο έληξε η εγγύηση πέρσι ! Εντομεταξυ μπορεί και από πέρσι να είναι αυτό αλλά να μην το παρατήρησα μιας και τη ρίγα δεν την είχα βγάλει πέρσι στο καθάρισμα γιατί λόγω λοκνταουν δεν είχα ρηξει καθόλου πολλεσ τουφεκιές με αυτήν , το πολύ 2 πακέτα φυσίγγια και της έκανα ένα απλό καθάρισμα κι την έκρυψα ! Τώρα που ξεκίνησε η πέρδικα και επειδή μόνο με αυτό το όπλο κυνηγάω πέρδικα , την πέρασα ένα λαδακι πριν ξεκινήσω να τη κυνηγάω και εκεί το παρατήρησα ! Απλά επειδή είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός με ενοχλεί πολύ όταν ξέρω οτι υπάρχει αυτό το θέμα στο όπλο ! Παρόλο που δεν είναι κατι σοβαρό
Στη καραμπίνα καλύτερα με το κλείστρο ,τα πλαστικά αδρανειας με τη δύναμη που πέφτει το κλείστρο τα σακατευει.Στα δυκανα μεταλλικά.Και εγώ ακριβώς αυτό κάνω απλά τελευταία σκεφτόμουν αν πράγματι κάνω σωστά τόσα χρόνια! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά!
Αυτό είναι το γαμωτο έληξε η εγγύηση πέρσι ! Εντομεταξυ μπορεί και από πέρσι να είναι αυτό αλλά να μην το παρατήρησα μιας και τη ρίγα δεν την είχα βγάλει πέρσι στο καθάρισμα γιατί λόγω λοκνταουν δεν είχα ρηξει καθόλου πολλεσ τουφεκιές με αυτήν , το πολύ 2 πακέτα φυσίγγια και της έκανα ένα απλό καθάρισμα κι την έκρυψα ! Τώρα που ξεκίνησε η πέρδικα και επειδή μόνο με αυτό το όπλο κυνηγάω πέρδικα , την πέρασα ένα λαδακι πριν ξεκινήσω να τη κυνηγάω και εκεί το παρατήρησα ! Απλά επειδή είμαι λίγο ψυχαναγκαστικός με ενοχλεί πολύ όταν ξέρω οτι υπάρχει αυτό το θέμα στο όπλο ! Παρόλο που δεν είναι κατι σοβαρό