προχωραΜήπως θα ήταν τότε πιο λογικό να πήγαινα στη be diamond;
προχωραΜήπως θα ήταν τότε πιο λογικό να πήγαινα στη be diamond;
Τα πολυ όμορφα ξυλα είναι τα λεγόμενα μιμου απτου, κοίτα με τι ωραιο είμαι κ μην με πειραζεις δηλαδή, αν παρουμε όλους τους κορυφαίους αθλητές παγκοσμιως το 99 % ριχνει με ξυλα σανιδιαςΡίχνουν στραβά; Για εξήγησε το λίγο. Γιατί εγώ έχω δει πολύ όμορφα κοντάκια αθλητών να μην αναφέρω τα ονόματα τους τώρα.
Όταν δεν σε βολευει η ριγα όπως γράφεις απλώς κοιτάς την ριγα κ οχι τον στόχο, η εστιαση γίνεται στον στόχο κ οχι στην ριγα κ στοχαστροΕιχα μ2 την έδωσα λόγω ρηγας.. Δε με βόλεψε ποτέ το σκαλοπάτι
Οι υπερυψωμενες ρίγες απαιτουν κ ψηλά χτενια κ καλο κουμπωμα στο ζυγωματικο, όταν ο κυνηγός μάθει να εστιάζει 100 % στον στόχο δεν τον νοιαζουν πλεον οι υπερυψωμενες η οι υπόγειες ρίγες, δεν τις βλέπει κανΑσχέτως που πρέπει να γίνεται η εστίαση μπορεί αυτό να σου τράβα την προσοχή και αν δε το γουστάρεις κιόλας αφορμή ψάχνεις.Στο λέω εγώ που θέλω την υπερυψωμένη και σε όπλα μου που δεν είχαν τοποθέτησα εγώ ξύλινη τσόντα αφού την έβαφα μαύρη και όχι για τη ρίγα αλλά για τα ευκολότερα μέτρα ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ όπου δεν μπορούσα να κατεβάσω άλλο το κοντάκι σχεδόν σε όλα δηλ.
Τα ίδια λέμε κ δεν με νοιώθεις, έβαλες τσόντα έγραψες στο χτένι, ψηλά κοντακια έγραψα κ εγώ, τώρα όσο αφορά ρίγες κ σκοπευτρα τα έχουμε πει χιλιες φορες, όταν το κοντακι ρίχνει εκεί που κοιτάς, τίποτα άλλο δεν χρειάζεσαι , ξέρει το μυαλό που θα πατησει , απλώς κοίτα πολυ σκληρά κ μόνο τον στοχοΆλλο λες άλλο λέω για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να χεις κοντακι αλφάδι για να φτιάξεις κοντάκι αλφάδι χωρίς να πας σε κατασκευή νέου μπορεί να κάνεις κάποιες μετατροπές που είναι ανάλογες του σωματότυπου σου και του τρόπου επωμισης εννοείται σταθερού που έχεις Αν δεν έπαιζαν ρόλο όλα αυτά δεν θα χαμε και ρίγες καθόλου και σκόπευτρα αλλά μετά πες μας πως θα έπαιρνες μέτρα από το σωλήνα σκέτο με τι σημεία αναφοράς ?
Εγώ πηρα το lm crio plus Ported . Το ζήτησα εδώ στο Ηράκλειο σε μαγαζί και μου το έφερε από κυργια. 52 ευρο.Ξέρει κάποιος, ποιος πουλάει crio plus. Gemini ported +2 cm τα μαύρα;
Ευχαριστώ Πάνο!Εγώ πηρα το lm crio plus Ported . Το ζήτησα εδώ στο Ηράκλειο σε μαγαζί και μου το έφερε από κυργια. 52 ευρο.
Είσαι λάθος.. Μ αυτή τη λογική γιατί έχουν Ρίγα κ στόχαστρο;; τα ραβδωτα γιατί έχουν κλεισιοσκοπια; θα εστιαζαμε στο στόχο κ μπουμ.. Εγω ευθείαζω Ρίγα ακίδα στο στόχο κ ρίχνω κ μάλιστα με πολλές επιτυχίες που μπορούν μερικά μελοι που με γνωρίζουν να το επιβεβαιώσουνΌταν δεν σε βολευει η ριγα όπως γράφεις απλώς κοιτάς την ριγα κ οχι τον στόχο, η εστιαση γίνεται στον στόχο κ οχι στην ριγα κ στοχαστρο
Καλημέρα, και εγώ σαν και σένα κυνηγούσα έτσι 22 χρόνια περίπου, με αρκετές επιτυχίες μάλιστα (στην κυνηγοπαρέα μου σχεδόν πάντοτε είχα τις περισσότερες επιτυχίες), είχα όμως και κάποιες αποτυχίες, οπότε αποφάσισα να απευθηνθώ σε ένα δάσκαλο κυνηγετικής σκοποβολής για να δω τι κάνω λάθος και γενικά να βελτιωθώ (σαν χαρακτήρας μου αρέσει να ψάχνομαι και γενικώς να βελτιώνομαι). Πριν από 3 περίπου χρόνια ξεκίνησα τα μαθήματα (περί τα 10) και ο δάσκαλος μου άλλαξε τελείως τον τρόπο σκόπευσης (δύσκολο σε έναν παλιό κυνηγό). Επί της ουσίας δεν κοιτάζω πλέον ρίγα, στόχαστρο, θήραμα, απλά έχω βελτιώσει τον τρόπο επώμισης, επικεντρώνομαι στον στόχο, εκτιμώ ταχύτητα και απόσταση στόχου και με την περιφεριακή όραση βλέπω ρίγα, σκόπευτρο (τα βλέπω θαμπά λόγο του ότι επικεντρώνομαι στο στόχο), οπότε με την ανάλογη προσκόπευση μπαμ. Δεν είμαι δάσκαλος σκοποβολής και δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα. Έτσι νόμιζα και γω ότι τα ξέρω όλα, αλλά υπάρχουν και οι ειδικοί σε αυτά τα θέματα. Με καλή διάθεση στα γράφω, εννοείται ότι όπως βολεύει τον καθένα!Είσαι λάθος.. Μ αυτή τη λογική γιατί έχουν Ρίγα κ στόχαστρο;; τα ραβδωτα γιατί έχουν κλεισιοσκοπια; θα εστιαζαμε στο στόχο κ μπουμ.. Εγω ευθείαζω Ρίγα ακίδα στο στόχο κ ρίχνω κ μάλιστα με πολλές επιτυχίες που μπορούν μερικά μελοι που με γνωρίζουν να το επιβεβαιώσουν
Δε θα διαφωνήσω στο σύνολο των λεγόμενων σου, εν μέρη όμως θα διαφωνήσω. Αφού έχω επιτυχίες γιατί να αλλάξω κάτι; γιατί να μπω σε ένα φαύλο κύκλο δοκιμών κ αλλαγών κ χρονοβόρων επίσης;; έχω φτιάξει κοντάκια στα μέτρα μου, με σωστή παρεκλιση όντας αριστερός κλπ αλλά αυτό δεν αναιρεί να κοιτώ ριγα κ ακίδα.. Αυτό δε συμβαίνει πάντα πχ στη πέρδικα δε κοιτώ τίποτα η στις μπηχτές στη τσίχλα αλλά στο γουρούνι σημαδευω καλά κ ρινχω (γουλιαζω) που λέμε κ στο Χωριο μου. Η μ2 που είχα δε με βόλεψε ποτέ καθώς κ ενώ τη χαμηκωσα τελείως πάλι με ενοχλούσε η ριγα της.Καλημέρα, και εγώ σαν και σένα κυνηγούσα έτσι 22 χρόνια περίπου, με αρκετές επιτυχίες μάλιστα (στην κυνηγοπαρέα μου σχεδόν πάντοτε είχα τις περισσότερες επιτυχίες), είχα όμως και κάποιες αποτυχίες, οπότε αποφάσισα να απευθηνθώ σε ένα δάσκαλο κυνηγετικής σκοποβολής για να δω τι κάνω λάθος και γενικά να βελτιωθώ (σαν χαρακτήρας μου αρέσει να ψάχνομαι και γενικώς να βελτιώνομαι). Πριν από 3 περίπου χρόνια ξεκίνησα τα μαθήματα (περί τα 10) και ο δάσκαλος μου άλλαξε τελείως τον τρόπο σκόπευσης (δύσκολο σε έναν παλιό κυνηγό). Επί της ουσίας δεν κοιτάζω πλέον ρίγα, στόχαστρο, θήραμα, απλά έχω βελτιώσει τον τρόπο επώμισης, επικεντρώνομαι στον στόχο, εκτιμώ ταχύτητα και απόσταση στόχου και με την περιφεριακή όραση βλέπω ρίγα, σκόπευτρο (τα βλέπω θαμπά λόγο του ότι επικεντρώνομαι στο στόχο), οπότε με την ανάλογη προσκόπευση μπαμ. Δεν είμαι δάσκαλος σκοποβολής και δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα. Έτσι νόμιζα και γω ότι τα ξέρω όλα, αλλά υπάρχουν και οι ειδικοί σε αυτά τα θέματα. Με καλή διάθεση στα γράφω, εννοείται ότι όπως βολεύει τον καθένα!
Αν είσαι ευχαριστημένος μην αλλάζεις ΤΙΠΟΤΑ.Δε θα διαφωνήσω στο σύνολο των λεγόμενων σου, εν μέρη όμως θα διαφωνήσω. Αφού έχω επιτυχίες γιατί να αλλάξω κάτι; γιατί να μπω σε ένα φαύλο κύκλο δοκιμών κ αλλαγών κ χρονοβόρων επίσης;; έχω φτιάξει κοντάκια στα μέτρα μου, με σωστή παρεκλιση όντας αριστερός κλπ αλλά αυτό δεν αναιρεί να κοιτώ ριγα κ ακίδα.. Αυτό δε συμβαίνει πάντα πχ στη πέρδικα δε κοιτώ τίποτα η στις μπηχτές στη τσίχλα αλλά στο γουρούνι σημαδευω καλά κ ρινχω (γουλιαζω) που λέμε κ στο Χωριο μου. Η μ2 που είχα δε με βόλεψε ποτέ καθώς κ ενώ τη χαμηκωσα τελείως πάλι με ενοχλούσε η ριγα της.
Όχι φίλε δεν αλλάζω κάτι απλώς θα πάρω κ ένα ακόμα όπλο πιθανών τη be diamond οσονούπωΑν είσαι ευχαριστημένος μην αλλάζεις ΤΙΠΟΤΑ.
Μ'αρέσει.Όχι φίλε δεν αλλάζω κάτι απλώς θα πάρω κ ένα ακόμα όπλο πιθανών τη be diamond οσονούπω
Απο τις καλιτερες επιλογες.Υψηλη ποιοτητα κατασκευης και αξιοποιστιας φυσικα με το αναλογο τιμημα.Έυχομαι με το καλο.Όχι φίλε δεν αλλάζω κάτι απλώς θα πάρω κ ένα ακόμα όπλο πιθανών τη be diamond οσονούπω
Όχι φίλε δεν αλλάζω κάτι απλώς θα πάρω κ ένα ακόμα όπλο πιθανών τη be diamond οσονούπω
Kicks smoke Light fullΚαλησπέρα παίδες. Έχω μια benelli m2 με τα μαμά τσοκ κ θέλω να μου προτείνετε τσοκ για μακρινές βολές 50-60+μ. σε φασα, παπί κ κορακοειδή, έχω διαβάσει εδώ στο forum για διάφορα τσοκ όπως anaconda, briley, brain..... αλλά θα ήθελα τις γνώμες κ τις γνώσεις σας!