Τελειο οπλο. Οτι καλυτερο μπορουσες να αγορασεις. Καλοντουφεκο
Για την ακρυβεια crio sport ειναι τα τσοκακια σε περιπτωση που θες αφτερμαρκετ θα ζοριστεις λιγο απλα μου κανει εντυποση οτι ειναι με crio sport και νεου τυπου ουρα καννης με δαχτυλιδι γτ ετσι ξεκινησαν με τα crio plusΌχι crio choke
Καλοριχτο Νίκο!!Νατο
Πολύ όμορφο.
Καλοριζικο και καλοτουφεκο να το χαρεις.
Αυτό το είχα και το πούλησα!!!Καλοριζικο και καλοτουφεκο να το χαρεις.
Μη σου κάνει εντύπωση,και στην πρώτη σειρά παραγωγής των,οι τελευταίες αυτών με crio sport choke,τις γύρισαν με δαχτυλίδι,όποτε είναι του Nick η η πρώτη σειρά μεν,από τις τελευταίες δε....Για την ακρυβεια crio sport ειναι τα τσοκακια σε περιπτωση που θες αφτερμαρκετ θα ζοριστεις λιγο απλα μου κανει εντυποση οτι ειναι με crio sport και νεου τυπου ουρα καννης με δαχτυλιδι γτ ετσι ξεκινησαν με τα crio plus
Δε τα δίνουν αυτά Στελαρα...Αυτό το είχα και το πούλησα!!!
Έχεις δίκιο.Δε τα δίνουν αυτά Στελαρα...
Για να το πουλήσεις είχες τους λόγους σου και καλά έπραξες μη μετανιώνεις για πράγματα που μπορεί να ξαναποκτήσεις μόνο γι'αυτα που σου λείπουν και δεν μπορείς να ξανά αποκτήσεις .Έχεις δίκιο.
Καταπληκτικό όπλο για την τιμή των 900 ευρώ που το είχα πάρει.
Στα χρήματα του νομίζω ήταν μακράν το καλύτερο όπλο στην αγορά.
Ο λόγος είναι η βλακεία που με πιάνει.Για να το πουλήσεις είχες τους λόγους σου και καλά έπραξες μη μετανιώνεις για πράγματα που μπορεί να ξαναποκτήσεις μόνο γι'αυτα που σου λείπουν και δεν μπορείς να ξανά αποκτήσεις .
Οφείλει να είναι βαρύ, διότι αλλιώς το ελατήριο της αδράνειας δε θα προλάβει να φορτίσει και το όπλο μετά τον πυροβολισμό δε θα λειτουργήσει.Πολλοι βεβαια λενε οτι το κλείστρο της Benelli ειναι βαρύ!